פז בש מקום 22 במשחקים האירופים בבאקו

שני הישראלים בדבוקה האחרונה כרגע

נקווה שיחזיקו מעמד, אבל נראה שבסיבוב הזה יורדו מהמסלול. מעל 30 רוכבים כבר הורדו מהמסלול.

תוצאות

ניצח הספרדי לואיס לאון סנצ'ז, לפני גריבקו האוקראיני וואקוץ' הצ'כי.
עידו זילברשטיין השלים 12 הקפות מתוך 16 ודורג במקום ה-80
יואב בר השלים 11 הקפות ודורג 84.
זינקו בערך 120 רוכבים, סיימו 60.

ariasdo

New member
מה עשו הפולנים של סייקלינג אקדמי או שזה רק רוכבי נבחרת ישראל

הצ'כים לא התחשבו בנו

על פי הפייסבוק של דני אסקרוב, דניאל טורק מסייקלינג אקדמי נתן משיכה חזקה מקדימה והישראלים נשארו מאחור. אני מתאר לעצמי שאם לא הוא היה מושך, אז היה מישהו אחר, כך שזה לא משנה. היה אפשר להגיד שמי שרוכב כפועל בנבחרת חזקה עובד קשה ויודע מראש שלא יסיים את המרוץ ומי שמגיע ממדינה חלשה מנסה בדרך כלל רק לשרוד ולא לעבוד מקדימה, כך שאי אפשר להשוות ככה בין הביצועים של הישראלים ובין הפולנים והצ'כים. אבל, אותו דניאל טורק סיים את כל 16 ההקפות במקום ה-51, כך שלפחות במרוץ הזה מדובר על 2 רמות שונות בתוך סייקלינג אקדמי. אני לא יודע אם השתתפו עוד רוכבים מהאקדמי.

בנושא צילום המרוץ, כדאי לאירופאים ללמוד, אפילו מהאזרים

כן, אזרבייג'ן, שבה מתקיימים המשחקים היא באירופה, אבל אני מתכוון לאירופה הישנה: צרפת, איטליה, בלגיה, ספרד. ראיתי את השידור ברשת ולא בטלוויזיה. מצא חן בעיני שיש יחסית הרבה צילום מלמטה, קרוב לכביש, זה מגדיל את הרוכבים וגם הילוכים איטיים תוך כדי המרוץ של סתם תמונות יפות, בלי שהייתה נפילה או רוכב שעשה סימן לרוכב אחר. זה מגדיל, לדעתי, את הוויזואליות של סיקור המרוץ ולא פוגע בהבנה או בסיקור הספורטיבי.

רוכבים מהמזרח התיכון במשחקים אירופאים, המתקיימים באסיה

וכל הסבר אחר הוא פתלתל המיישר קו עם בלוף דיפלומטי.

זה בסדר, הלוואי ולא היו גבולות וכל השאר, אבל עובדתית וכל עוד יש גבלות והגדרות גיאוגרפיות התאור המדויק הוא:
רוכבים מהמזרח התיכון השתתפו במשחקים שנקראו אירופאים במדינה השוכנת באסיה.

למעלה