GR8 G I R L
New member
פחדים.. אבל אהבה!
טוב קודם כל אני חדשה.. אז אציג את עצמי! אני אושן(OCEAN) בת עשרים אוטוטו... ונראה לי שזה פורום ממש אחלה.. אז יאללה מצטרפת
אוקיי אז זה הסיפור שלי.. אני אתחיל מההתחלה.. למי שזה ארוך וואלה תדלגו איך שהוא לפואנטה
נולדתי כילדה רגילה למשפחה נורמאלית... גרנו בברזיל.. היה לנו הכל.. ההורים פינקו סבא וסבתא בכלל נתנו הכל.. היה לי חום ואהבה והורים מקסימים הכל היה מושלם עד גיל 12 וחצי כשהתחלתי לקלוט שמשהוא ממש מוזר מתרחש בבית.. לא אלאה אתכם בפרטים אך אני קלטתי שאבי היקר (שאהבתי אותו יותר מאשר את אמא) שותה אלכוהול ובכמויות ואח"כ הבנתי כי גם האלכוהול הוא המעט והסמים הם העיקר! החיים שלי הסתבכו לאללה.. בפרט כשהוא נהיה אלים לכולם ואלי בפרט וזה אף הגיע למקרים מזעזעים ממש שאין ברצוני לפרט.. כך סבלתי 6 שנים עד שבגיל 19 החלטתי לעשות מעשה וכיום הוא בגמילה ומחזיק בה די יפה בסה"כ תודה לאל! עד פה זה לא היה קשור לפורום
אבל מעכשיו כן
פיתחתי פחד עמוק מכל מה שמזכיר לי את אבא.. ובפרט מגברים שנראים כמוהו או אפילו רק מזכירים אותו! היתה לי בעיה עם גברים גבוהים ושריריים.. בעיה עם קרחות.. ועוד... תמיד החברים שלי היו נמוכים ממני ורזים כאלה.. והבעיה היתה שאני גבוהה מאד.. וזה היה ממש אבל ממש מצחיק ולא מתאים.. אבל לי לא היה אכפת.. אני פחדתי מהגבוהים! וכך ניהלתי מערכות יחסים מגיל 16 ועד לפני לא הרבה זמן.. כשהכרתי את יוני זה היה לפני קצת יותר מחצי שנה.. מראש ידעתי שהוא יהיה רק ידיד.. הוא גבוה.. שרירי ואוהב גלח בשיער (וזה מהממם עליו!!) אני פחדתי ממנו בתחילה.. אבל מכיון שידעתי שהוא יהיה ידי ותו לא פסקתי לפחוד.. דיוק כשהכרתי אותו החבר הקודם זרק אותי לאחר תקופה של כמעט שנתיים יחד... הייתי שבורה ומצאתי נחמה ביוני שגם אותו בדיוק חברתו זרקה לאחר תקופה ארוכה.. היינו מדברים המווון הוא רצה אותי ואני פחדתי ולא רציתי! התחלתי לצאת עם גבר אחר.. אבל זה היה רי באונד.. לא אהבתי אותו כבן זוג.. זה היה פשוט להתנחם בו ובדרך לא לחשוב על יוני.. (שכנראה אהבתי יותר ממה שחשבתי.. רק שהפחד השתלט עלי) ושכנעתי בו בזמן את יוני לצאת עם איזה מישהיא ממש ממש יפה שנורא רצתה אותו.. הוא יצא אתה.. אבל כל הזמן הזה הוא היה שולח לי מסרים שהוא רוצה אותי ולא אותה! הוא לא אוהב אותה בכלל! ככה זה נמשך כ3 חדשים.. עד שפעם אחת ישבנו לדבר רציני.. והבנו שאנחנו עושים עוול לחברים שלנו בזה שאנחנו מחזיקים בהם כשאנחנו בעצם לא אוהבים אותם.. ואני גם גיליתי שהפחד כבר לא מפריע לי.. שאני מכירה את יוני מידי טוב בשביל לפחד ממנו.. ושאני בעצם רוצה אותו כבר חצי שנה ומתכחשת לזה! נפרדנו מהחברים שלנו... וכמה ימים אחרי כן נהיינו חברים! בתחילה אכן חששתי.. אך פחדי מהר מאד התעופפו.. והיום הכי טוב לי בעולם!! אני כ"כ מאושרת מאז... מרגישה שאני יוצאת עם מישהוא שאני לא נראית אמא שלו.. שאני לא ראש מעליו... שאני יכול להתחבק אתו ולשים את הראש על החזה שלו ולא להפך.. והכי חשוב- מצאתי מישהוא באמת בוגר.. מקסים מדהים.. נשמה טובה! בקיצור הרווחתי בענק!!! מחר אנחנו חוגגים חדשיים יחד.. ואני חוגגת חדשיים לנצחון הפחד שלי! מה שנקרא- אם תרצו אין זו אגדה
הייתי חייבת לספר את הסיפור למישהוא.. מנקודת מבטי האישית ומצאתי את הפורום שלכם כמקום לזה.. מקווה שבחרתי אכן במקום הנכון
אושן.
טוב קודם כל אני חדשה.. אז אציג את עצמי! אני אושן(OCEAN) בת עשרים אוטוטו... ונראה לי שזה פורום ממש אחלה.. אז יאללה מצטרפת