"פחדים" - בחירות בפורום א.א.א

scooby4

New member
"פחדים" - בחירות בפורום א.א.א

ב-28.1, אנחנו בוחרים באחד מהסיפורים/סצנות של חברי הפורום. חוקי התחרות - "פחדים": חברי הפורום כולם, מוזמנים להשתתף בתחרות חד פעמית, בה צריכים לכתוב סיפור קצר או סצנה מפחידה ביותר, אשר היא או אחרת תבחר ע"י שאר חברי הפורום. * ישנו זמן מוקצב למתחרים, 8 ימים בלבד לפירסום הסיפור/סצנה בפורום. * אני מקווה שעידן ומעין המנהלים ישתפו פעולה. (סקר מתאימפחד יכול להדחות מצידי.) * הקמתי את "פחדים" גם כדי לעורר את הפורום, וגם כדי לתמוך בסופרים/תסריטאים צעירים. * ואנא תזכרו, ככל הסצנה יותר הגיונית, מפחידה, מפתיעה, ומתוחכמת - ישנם יותר סיכויים שתזכו.

max2k

New member
Go Scooby, Go Scooby

סתם תתעלם ממני, אני לא ישן לאחורנה אז כל הדברים נעשים לא הגיוניים בשבילי (חוץ מהשמים הסגולים, זה תמיד היה כאן, נכון?) בכל מקרה לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון שהסצינה תיקבע ע"י חברי הפורום. כולנו נבחר את הסצינה שמי שיכתוב יצטרך לכתוב עליה (או הקווי מנחה)?

scooby4

New member
אני מתכוון לזה ש...

המשתתפים מהפורום יכתבו סצינה או סיפור מפחיד, וב28.1 כל חברי הפורום יבחרו את הסצנה או הסיפור הכי טובים (מפחידים) לדעתם.

StooSh²°°³

New member
../images/Emo45.gif נשמע....

נחמד,בהצלחה לכולם
סקובי-ח"ח על הרעיון...

y s h

New member
הסיפור שלי- חלק א´

אחות שלי כתבה אותו לפני שנה ועכשיו אני לא מוצא אותו אז אני כותב מהזיכרון תמיד הייתי שונה מאחרים, יותר שקט, יותר רגוע, יותר אדיש, תמיד הייתה לי תחושה שאני לא מסופק, כאילו שלא השלמתי משהו שהייתי צריך להשלים לא הקדשתי לזה תשומת לב מיוחדת עד מקרה החתול: החתול של משפחת וויצמן היה שנוא על כל הילדים ברחוב, הוא התהלך לו באנוכיות ושרט כל מי שהתקרב אליו. יום אחד,כשהייתי בן 13 טיילתי עם רון ורועי בגן המשחקים שעל יד הבית ספר כשפתאום ראינו את החתול מסתובב על ידנו באנוכיות האופינית לו, חישבתי את מה שאני אעשה וכשהוא היה קרוב מספיק נתתי לו בעיטה חזקה והעפתי אותו הצידה ונתתי לו עוד עוד בעיטה, רון ורועי הסתכלו מהצד נהנים. הם צחקו ואמרו שמגיע לו, עד שהתחלתי לחתוך. המשך יבוא. תגידו לי מה דעתכם בינתיים (חלק ב´ יותר טוב)

y s h

New member
לחתוך.= לחתוך...

אני יודע שהעברית לא מושלמת אבל כתבתי את במהירות ומהזיכרון אז תסלחו לי

y s h

New member
my story-part II

עד שהתחלתי לחתוך עם האולר שלי. רון and רועי הסתכלו עלי בבעתה לכמה שניות ואז רצו מהמקום תוך כדי צעקות וקללות. עברו כמה חודשים ורון ורועי כבר הספיקו לשכוח את מה שקרה, אבל אני לא. כל כמה זמן חטפתי חיה, בדרך כלל כלב או חתול והענקתי לו מוות מלא יסורים, למה? בשביל הסיפוק, השגתי את מה שתמיד רציתי, הייתי אובססיבי לזה. יש אנשים שיחסי מין מספקים אותם, אצל אחרים זה אוכל או קניות. אצלי זה מוות. עברו 3 שנים (וכמה עשרות חיות שנמצאות במקום טוב יותר), והתחלתי להרגיש שזה לא מספק יותר, זה עדיין כיף, אבל לא כמו פעם. אז התחלתי לתכנן את הצעד הבא שלי... חלק שלישי יגיע בשביל השלמת הטרילוגיה

StooSh²°°³

New member
אמא´לה../images/Emo10.gif

אני לא אוהבת את הסיפור שלך,למה הוא מתעלל בבעלי חיים
אני אוהבת בעלי חיים

y s h

New member
chapter III- the finala

רונית הייתה הילדה הכי יפה ומקובלת בכיתה, היא הייתה מושלמת. אחרי כמה חודשים של חיזורים הצעתי לה לצאת איתי, היא הסכימה. אחרי כמה זמן החלטתי שזה הזמן. התקשרתי אליה ואמרתי לה לבוא ב21:00 לחורשה ליד השכונה, ושהיא לא תגיד לאף אחד לאן היא הולכת. אחרי זה התקשרתי אל רון ורועי ואמרתי להם לבוא ב21:45 לאותו מקום. היא הגיעה והתחלנו לטייל. זה היה מושלם, ישר בלב, היא אפילו לא הספיקה לצרוח רק פלטה קול חלוש ונפלה. זה אפילו השתפר כשרון ורועי הגיעו למקום: רועי הקיא את נשמתו ורון התעלף. אמרתי להם שאין להם הוכחות ושאם הם ילשינו עלי אני יגיד שהם עזרו אז עדיף שהם ישתקו למחרת קיבלתי את הידיעה על מות חברתי והייתי באבל למראית עין אבל בפנים הרגשתי מסופק כמו שאף פעם לא הרגשתי. אבל גם הסיפוק הזה נגמר אחרי כמה זמן. עכשיו אני עדיין חופשי ומחפש קורבנות חדשים, עדיף כמה שיותר תמימים. ראו הוזהרתם נ.ב אחותי קיבלה על זה 100 במגמת קרימינולוגיה

PurpleGoat

New member
הממ.. מאוד מוכר

אולי כי קראתי את זה כבר בחלק מ"זה" של סטיבן קינג... אם זה לא בכוונה, לא נורא, זה קורה לפעמים =)

y s h

New member
איך it קשור לזה

ראיתי את הסרט וזה אפילו לא מתקרב להיות דומה

Idan91

New member
ואנחנו נשמח ../images/Emo187.gif

אם הודעות על תחרויות יתואמו איתנו מראש להבא. בכל מקרה, סחטיין על היוזמה!

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על היזמה! ../images/Emo15.gif

(רק בבקשה - רעיונות לפרויקטים, תחרויות וכיו"ב - נא לשלוח לנו מסר או אימייל או הודעה באייסיקיו לפני שמפרסמים בפורום... תודה!
)

scooby4

New member
בסדר, מצטער...

ותודה
, עכשיו יש לנו סיפור אחד (y s h), תתחילו לכתוב גם אתם סיפורים, אפילו שעדיין אין פרס - אולי גם לא יהיה. (הפרס הוא הכתיבה, והאתגר.)

ej for all

New member
הסיפור שלך,

נוראי! כאילו הוא טוב ומפחיד, אבל הוא מתעלל בבע"ח, ובתור אחד שמחרים חברות שמתעללות בבע"ח, זה העביר בי חלחלה וצמרמורת... להל"ן רשימת המוח-ר-מים!: פרוקטר & גאמבל בע"מ. המוצרים: פרינגלס, הד & שולדרס, אולווייז, אולדייז, פאנטן פרו-וי, ומוצרי נקה 7 בישראל. כמו כן, חיתולי האגיס {אני יודע שאף אחד פה לא משתמש (או לפחות אני מקווה), אבל אם יש לכם אחים קטנים...} ג´ילט:סדרת אנטארטיק אייס לגבר. אנא מכם, אנחנו מדברים על קופים שמזליפים לעינהם חומרים כימיים חריפים, וארנבות שפושטים את פרוותם, ומורחים חומר סופג שנמצא בתחבושות היגיניות וחיתולים. רמת ה-P.H של הארנבות נמוכה מדי בשביל חומרים שמתאימים לבני אדם. החרימו את החברות הללו, ומינעו פגיעה. כי חיות לא (!!!) יכולות להתנגד. <הנהלת הפורום הכבדה, עידן ומעין; אני מצטער שגלשתי מהנושא, אך היה בזה צורך...>

Idan91

New member
זה בסדר, ../images/Emo187.gif

יש נושאים שמותר לגלוש אליהם מידי פעם, במיוחד בעלי כזאת חשיבות.

ej for all

New member
דווקא

אני לא אוהב שמותחים סיפור יותר מידי. בנוגע לזה שהיה צריך להוסיף לו מתח, אני מסכים, אבל כשהופכים כל צעד, נשימה, ורעש למרכז העניין, מוציא לי את החשק מהסיפור...

למעלה