פחדים בנושא נשים - ללא צנזורה:

TheGreatNut

New member
פחדים בנושא נשים - ללא צנזורה:

משום שאני בתול אני מפחד להיות כישלון אל מול האישה הראשונה שאשכב איתה, אם בכלל נגיע לזה מבלי שהכשלון יגיע קודם. אני מפחד מאיידס ואני מפחד שיבגדו בי. השילוב של השניים הוא שאני מפחד שהחברה העתידית שלי תבגוד בי, תחזור אלי נגועה באיידס ואז תדביק אותי. אני גם מפחד שהחברה העתידית שלי תשקר בנוגע להיותה בריאה ובמקביל איכשהוא היא תיבדק והכל יצא תקין, או שהיא תקבל איידס אחרי שהיא תיבדק או מה שזה לא יהיה, ככה שאני אמות בסוף - בגללה. אני מפחד מחוסר אכפתיות שטני אשר סופו יהיה בפגיעה בחופש שלי לחיות. אוסיף גם על הרגשות שיש לי בנוגע לנשים - ללא צנזורה: אני שונא נשים. אני שונא נשים שמדברות על גברים לידי. אני שונא נשים שנוגעות בגברים לידי. אני שונא שנשים שמנצלות את המיניות שלהן על מנת להשיג דברים. אני שונא את כל הנשים ששיחקו בי, אפילו אם הן לא ידעו זאת. אני שונא את כל הנשים שנפגעתי על ידיהן. אני שונא את כל הנשים שמתנשאות. אני שונא את כל הנשים אשר כל מה שהן יודעות לעשות הוא פרצוף חושק ונחשק כמו של איזו זונה חרמנית שאין לה מה לעשות בחיים שלה חוץ מלהזדיין עם כל העולם. ורק למקרה שמישהי איכשהוא לקחה כאן משהו באופן אישי, אז זה לא קשור אליך בשום צורה. זה בסך הכל אני והרגשות שלי. הדברים שנכתבו כאן אינם מופנים לאף אחת מנשות בשמבאלה. (תודה לך על הטיפ. אני מקווה שזה יגרום לי להקלה כל שהיא. כרגע אני קצת בסערת רגשות אז קשה לי להרגיש הקלה כל שהיא. אני כאילו מרגיש שלא פרצתי כאן דרך אלא עשיתי משהו שכבר היה ביכולתי לעשות גם ככה.
) אבל נחכה ונראה...

איזה אומץ...

יא אללה. השארת אותי פעור פה. איזה כוח. סחתן. לגבי התוכן - וואלה.
אין לי מה להגיד כרגע. אני אחשוב על זה קצת. הרבה אהבה. זאת אומרת - אוהב אותך ממש הרבה.

בהחלט אדם אמיץ../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

נדרש אומץ לא קטן כדי לפתוח ככה את הדברים מעריץ אותך על הכנות והפתיחות
.

TheGreatNut

New member
אבל זה לא מרגיש לי אמיץ.

ולא חסרו לי הודעות שכתבתי בפורומים שהרגשתי אמיץ אחרי ששלחתי אותן. משהו בהודעה הזאת מוזר לי. יבש לי. אולי אני פשוט לא צלול מספיק בשביל לראות את הכוח שבהודעה הזאת.

אני מכיר את ההרגשה הזו

נראה לי שזה קורה מצירוף של שעמום והנסיון להתגבר עליו ע"י עשיית מעשים כביכול פרודוקטיביים...

אתה יכול לנצל את החשיפה הזו

בשביל להסתכל על לירן מהצד. רצוי ללכת לישון ולעשות את זה מחר או משהו. אפשר אולי לנסות להתייחס כאל מישהו חיצוני שבא ואומר לך את הדברים האלה. מה אתה מרגיש ממנו? מה אתה רוצה להגיד לו?

TheGreatNut

New member
נראה לי שחשוב שהוא יבין...

שהפחדים הללו והרגשות הללו הם דברים שכבר לא קשורים להווה אלא הקצנות של העבר. והוא מבין את זה ברמה כזאת או אחרת, אבל הוא מאוד רוצה להתקדם בנושא הרבה הרבה יותר, ולהבין זאת הרבה הרבה יותר. הוא רוצה שהגוף שלו יבין זאת. אני גם רוצה להגיד לו שלא יבלע לפחד שלו שאומר שאנשים יאהבו אותו פחות בגלל מה שהוא כתב.

אני בוחרת להגיב

וייתכן שזה לא יעזור בשום דרך... ובכל זאת ה"נשים" בשיתוף שלך הן נשים דמיוניות, קבוצה אנושית שקיימת בדמיון שלך, או נשים שקיימות, נגיד ההיא והיא שכלפיהן אתה מרגיש את הפחד\ שנאה\ דחיה? כי, לפעמים דברים שמפחידים אותנו הולכים ומתרחקים מהמציאות, הם ניהיים אייקון מן סמל כזה שאפשר להעמיס עליו דימויים, ותכונות. (נגיד משהו שמפחד מספורט, אז ה"ספורט" מקבל אצלו דימוי של זיעה, קושי, מחנק בגרון, יבלות ברגלים, צעקות של מאמן, צמא, יובש...כשבעצם זה רק דימוי רחוק מאוד מהדבר הרחב והמציאותי "ספורט") אגב, אני לא לקחתי את זה אישי, ואם הייתי רוצה לשבת לידך בעוד יומיים ו לדבר על גברים לידך לגעת בגברים לידך לנצל את המיניות שלי כדי להשיג משהו, לידך... לא הייתי מרגישה שאתה שונא אותי, או מאיים עליי ואתה עדיין מדהים ויפה ועדין ומקסים בעיניים שלי ובעיניים של עוד המון אנשים וא-נשים ונשים :)

TheGreatNut

New member
תודה אלה... ../images/Emo24.gif

אני מאוד רוצה להבין בכל גופי ונפשי שנשים אלו אכן דמיוניות. אני מבין את זה קצת, ככה פה ושם. מרגיש לי שמה שכתבת מאוד נכון.

קושי מסויים

אני לא מצליח להעלות מה שיש לי להגיד אולי פנים מול פנים אני אצליח יותר אם אתה מעוניין.

TheGreatNut

New member
בטח שאני רוצה לשמוע...

אז באיזו דרך שהכי נוחה לך. אם זה פנים מול פנים אז כך יהיה.

וארה

New member
אוהבת אותך המון ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

לירן אני כל כך אוהבת אותך. מתישהו היום - לפני שקראתי את ההודעה שלך - חשבתי עליך והרגשתי שמה שיכול מאד להעצים אותך הוא התחברות למיניות שלך. המיניות שלנו היא החיבור הישיר שלנו אל אנרגיית החיים שלנו, אל התגלמותנו כנשמות טהורות בתוך גוף אנושי. לא באנו לכאן - לכדור הארץ - כדי לרחף פה כנשמות טהורות, אלא כדי לחוות חיים בתוך גוף. החינוך שלנו לימד אותנו להתכחש לגוף שלנו ולמיניות שלנו. התחברות למיניות שלנו היא התחברות לעוצמה, לחיים, לשמחה המתפרצת. אני עוברת את המסע הזה של התחברות למיניות שלי בחודשים האחרונים - ועוד יש דרך לפני. המון אמונות נחשפות, המון פחדים. אני מכירה מצוין את התיעוב והכעס כלפי אנשים שמרשים לעצמם להיות מיניים מתי שמתחשק להם ועם מי שמתחשק להם - שמקורם להרגשתי, מזה שאני לא מרשה לעצמי להיות מינית מתי שמתחשק לי ועם מי שמתחשק לי. אני שופטת את עצמי ולא נותנת לעצמי להיות מי שאני וזה כמובן גורר שיפוט כלפי אחרים. אוהבת אותך יותר ויותר כל יום
וארה

TheGreatNut

New member
אבחון מעניין. ../images/Emo99.gif

אני אכן נמנע מלהשתמש במיניות שלי, אך אני לא יודע אם אני רוצה להשתמש בה בצורה "הנפוצה". מצד שני אני גם לא כל כך יודע איך. יש לך עצה כל שהיא?

וארה

New member
יש לי

נתחיל בלהרגיש את המיניות, לראות אותה, לקבל אותה. היא קיימת בכל מפגש שלנו עם כל אדם במינון כזה או אחר. בכל חיבוק שאתה נותן ומקבל יש גם רובד מיני. בעבר ניסיתי להתכחש לזה ורציתי להאמין שיש חיבוקים "טהורים" וחיבוקים "מלוכלכים". זה נבע מזה שראיתי במין משהו מלוכלך, ופחדתי אפילו להרגיש את המיניות שלי בחיבוקים עם חברים כי חשתי שאני מלכלכת את החברות שלנו בזה שאודה שיש גם רובד מיני ביננו - כאילו שיש איזו הפרדה מוחלטת בין "ידידים" לבין בני זוג (בפועל או בפוטנציאל). היום אני רואה במיניות חלק מאנרגיית החיים שלי ולכן ברור שהיא תמיד נמצאת - הגם שעם רוב האנשים בעולם היא לא ממומשת. לא בכל מקום שהיא קיימת היא צריכה להתממש. להרגיש את המשיכה המינית אל המון אנשים, גורם לי להרגיש חיה, מינית, חושנית, ואני לא צריכה לעשות עם זה משהו בהכרח. כשאתה אומר "להשתמש במיניות" או להשתמש בה בצורה "הנפוצה" אני מניחה שאתה מתכוון ללהשיג דברים באמצעותה ואולי זה גם מה שכל כך מפריע לך להתחבר אליה. שימוש בכל דבר שיש לך כאמצעי להפעלת מניפולציה על הזולת כדי להשיג משהו הוא כמובן מטריד. להתחבר למיניות בעיני, זה להכיר בזה שאתה יצור מיני. מאד מיני. ושזה קיים בך כל הזמן ובכל דבר שאתה עושה (למשל אוכל תפוח - דוגמא קלאסית המוכרת לאנושות עוד מימי התנך...), ולא רק לא לשפוט את עצמך על זה (שזו ההתחלה) אלא גם לראות כמה יופי ועוצמה יש בזה - כי זה מה שנקרא - לחיות. אני מקווה שהבהרתי משהו. אשמח מאד מאד גם לדבר איתך על זה. זה תחום שנפתח בפני רק לאחרונה ואני המומה מכמה הייתי סגורה בפניו וכמה אמונות היו ועדין יש לי מן הסתם בנושא. אוהבת וארה

TheGreatNut

New member
וואו!!! זה בהחלט נושא שלא ממש...

מוכר לי על עצמי. אשמח אם נמשיך לדבר על זה פנים אל פנים.

זה מזכיר לי....

עד לפני שנה ממש חשתי אי נוחות בכל פעם שהתחבקתי עם בנים שלא רציתי לשכב איתם / או שהם היו רק ידידים שלי / שהם היו חברים ללימודים וכדומה, וחשתי כלפיהם משיכה מינית. הרגשתי כאילו במקום רק להתחבק אני גם חשה משיכה במקום שאני לא אמורה לחוש משיכה , ושזה לא בסדר.
וגם פחדתי שהצד השני ירגיש את המשיכה שלי כלפיו.
הצלחתי לצאת מהסרט הזה בעזרתו של יוסי (יוסי ח.)
אז עכשיו אין לי בעייה לחוש משיכה כלפי ידידים, או חברים/ות ללימודים, או כלפי אנשים אחרים. אני פשוט מקבלת את זה וזה לא מאיים עלי, וזה כל כך כיף!!!! זה כל כך כיף לחבק אחרים ואם עולה משיכה, אז לתת לה להיות. אם לא נאבקים עם זה, פשוט לא קורה כלום. אז יש משיכה וזה עובר. (אלא אם מחליטים לממש אותה כמובן). בקיצור, הגעתי למקום מאד כיפי עבורי, ושאני די שלמה עם המיניות שלי ועם מגע וקירבה עם אחרים

../images/Emo127.gifתשובה ממש ממש טובה ../images/Emo45.gif

דיברנו על זה אתמול בים המון (משהו גרם לזה, לא יודע. אולי זה שהיינו כאילו, בלי בגדים?!? לא יודע
). גם אני מרגיש לא בסדר כשאני חווה משיכה מינית לאנשים שמסביבי, בסביבה שאמורה להיות נקיה, וטהורה וחופשיה. וכולם חברים, אז מה פתאום אני מרשה לעצמי "להתלכלך" במחשבות לא נקיות ולהרוס לכולם את האווירה? אבל זה כלכך לא נכון. זה אמנם סרט שאני חי בצורה מוחלטת, אבל אין לו קשר למציאות. אין, האנרגיה המינית שלי היא דבר כלכך עצום וכלכך מופלא, שאיך אני בכלל יכול לחשוב עליו כעל מלוכלך? כאילו - זה רע שאני נמשך מינית למישהי שאני בקשרי ידידות איתה??? מה זה השטות הזו? זה מופלא! זה טהור. אני חושב שגודלתי וחונכתי לחשוב שזה רע ומלוכלך. אלפי שנים של שמרנות דתית ושנאה עצמית הובילו את החברה שלנו לזה, ואני תוצר יפה מאוד של כל הפחד הזה. אבל למה לעזאזל אני צריך לשתף פעולה עם זה???? יאללה. נמאס לי מהסרט הזה. כלכך מטופש. בנות שמבאלה - הזהרו! שי נמשך אליכן מינית.
ומאוד מסכים עם מה שוארה כתבה לגבי השימוש באנרגיה הזו כדי להשיג דברים. בעיניי זה בדיוק כמו לנסות להשיג אנרגיה מאחרים ע"י לנצח אותם בויכוח, לנצח אותם בקרב, להפעיל בהם רגשות אשמה ולגרום להם לעשות כך דברים, להפעיל עליהם כוח בשביל להשיג מה שאני רוצה ועוד מיליון דוגמאות אחרות. כולן דוגמאות למה שהחיים בחברה המודרנית לימדו אותנו לעשות כדי להשיג את הדבר הזה שכולנו צמאים אליו. את האנרגיה המופלאה של האהבה, שכולנו כלכך נזקקים לה. מיניות, אשמה, חוקים, פיזיות, אינטליגנציה. כל אחד משתמש בכלים אחרים. חלק למדו לעשות את זה בצורה נכונה, אבל רוב כדור הארץ עדיין מפעיל מניפולציות ומנסה בכוח להשיג אהבה מאנשים אחרים. אולי זה מה שמפריע לך. לי זה מפריע מאוד. אבל אין הבדל בעיניי בין להפעיל רגשות אשמה אצל מישהו לבין להפעיל אצלו משיכה מינית אליי וע"י אחת משתי הדרכים לגרום לו לעשות משהו. שתיהן נסיונות לאותה תכלית בכלים אחרים. עד עכשיו לא ראיתי את זה, אבל זה הציק לי מאוד. עכשיו הבנתי. אבל מה שחשוב זה שהמיניות עצמה כל כך לא קשורה לזה! מסכנה. אנחנו מאשימים אותה בזה שהיא רעה ואנשים משתמשים בה כדי להשיג אהבה בכוח מאנשים אחרים. אבל זה כמו שנאשים את הויכוחים או את האשמה או קרבות אימון. הם רק הכלי. והמיניות היא דבר כלכך עוצמתי וכלכך מדהים, שממש ממש חבל שבגלל השימוש בה לרעה אנחנו נאשים אותה, נדחיק אותה, נתרחק ממנה, נשנא אותה. ממש חבל. פשוט בזבוז. כמו שנפסיק לעשות קרבות אימון בגלל שמתעצבנים על אנשים שמנסים לנצח בהם וע"י זה להרגיש טוב עם עצמם (המממ... מי, אני???). לאן נתקדם בלחימה ובלחיות אם נשנא קרבות אימון ואנשים שמנסים לנצח בהם? וואלה. נפל פה אסימון.
וואו. איזה מדהים פה.

TheGreatNut

New member
../images/Emo132.gif אוווו, הרבה מידע...

אני אודיע לך כשאדע מה לעשות איתו.
תודה.

למעלה