פחדים וחששות לאחר 12 שנה ניתוח שוב עקב הקאות.

מי 17

New member
פחדים וחששות לאחר 12 שנה ניתוח שוב עקב הקאות.

שבוע טוב לכולם!
אני חדשה כאן ודי חוששת , אני כמעט באופן קבוע מקיאה ומרגישה חולשה ובעיות פרקים ועוד..
די מפחדת ודי אין לי ברירה צריכה אומץ והכונה מלאה .. האם אתם מכירים מניסיוניכם אנשים
ובמצבים דומים אשמח לשמוע ו לשוחיח איתכם זה יעזור לי ויעודד לי שכה זקוקה להכונה.
תודה.

אופירA

New member
מנהל
שבוע טוב ומבורך וברוכה הבאה

סליחה, לא הבנתי מה שאמרת.
אחרי 12 שנה עשית שוב ניתוח בגלל הקאות? איזה ניתוחים עשית?
או שאת אומרת שבגלל הקאות את צריכה לעשות שוב ניתוח? (איזה? למה? מאימתי פותרים הקאות בעזרת ניתוח?)

אני מכירה אנשים 12 שנה לאחר ניתוח טבעת מתכווננת, שמתמודדים עם קשיים. רובם לא צריכים לעבור שום ניתוח נוסף כדי לפתור את בעייתם. חלק קטן מהם צריכים ניתוח תיקון לטבעת ורק בודדים זקוקים באמת לניתוח קיבה אחר במקום הטבעת כי אין להם פיתרון אחר.
התכוונת לניתוח טבעת מתכווננת שעשית לפני 12 שנה, או לניתוח אחר?

קוביd1

New member
שבוע טוב מי 17

אולי קצת פרטים איזו טבעת יש לך כמה את סגורה ,ולמה את מקיאה כל הזמן ,ממה נובעת החולשה שלך ,תפרטי ונשתדל לעזור

קובי

מי 17

New member
שבוע טוב קובי !

עברתי ניתוח טבעת לפני 12 שנה.מאז פוחדת עברתי "תאונת דרכים ויש לי צניחה.. ודחיתי את הניתוח כעת אמורה לעבור שוב ניתוח .. ושינוי מיקום הטבעת ממנו די חששת.. מאז מקיאה ומצבי הבראותי. די מעמיס עלי.והנפשי כאחד.

קוביd1

New member
מי שבוע טוב

אני מבין שהטבעת החליקה לך ובגלל זה את מקיאה ,ואת צריכה לעבור ניתוח נוסף להחזרת הטבעת למקומה
אני מבין שאת במצב נפשי די קשה בגלל זה ואולי בגלל דברים נוספים ,אל תחששי מהניתוח ,סך הכול ניתוח קל שעורך 20 דקות גג 1/2 שעה ,אני בטוח שאחרי הניתוח תפסיקי להקיא ונקווה שמצבך הבריאותי ישתפר בעקבות זה

קובי

מי 17

New member
שבוע טוב !

עשיתי טבעת לפני 12 שנה.עברתי תאונת דרכים"ויש צניחה מאז מקיאה המון ,בעיות קשות מסביב..
די פוחדת וחוששת .. כעת אני במצב רגי ש מאוד.. אשמח מאוד לשוחיח עים אנשים שעברו עים בעיה דומה לשלי. לפני הניתוח..
זה יעודד אותי ויחזק אותי..
אשמח לשמוח מכם. לטיפים ולהכונה ..תודה.

tzfat

New member
נשמע כטבעת קבועה של SRVG או VBG

ואם כך, אני מאוד מבינה אותך.
ממליצה לך לבקש גסטוסקופיה/אנדוסקופיה
נרופא גסטרו או רופא משפחה
כדי לראות מצב הטבעת והוושט.
אצלי היתה טביתSRVG
והייצרות של הוושט ל4מ'מ.
תעני על השאילות על איזה טבעת