פחדים לפני יום גדול

פחדים לפני יום גדול

מחר סיום. הפוסטרים כבר על הקיר. המודלים על השולחן. צריכה לקנות עוד מפה יפה. צריכה להדביק משהו קטן. לסדר עוד שקופית. לקנות חולצה חדשה. ומחר זה נגמר. וכבר לא ישנה כ"כ טוב וחלומות על מה שלא הספקתי. וחוסר שקט פנימי כמו זבוב טורדני ומחר זה נגמר וכבר מדברים איתי על העתיד ואם תהיי שכירה או עצמאית ו-היי יש לי עוד 3 עבודות אח"כ חכו אני צריכה אוויר

BellA עלמה

New member
בהצלחה ליום הגדול

אחריו תקחי אוויר ותחשבי מה הלאה לאט לאט אין מה למהר

מבינה אותך להבונת

אבל מכיון שאני מכירהה אותך - אני סומכת עליך. יודעת גם שלאחר שידומו "התרועות" וההמולה, את כבר תמשיכי ותדעי מה איך.. ומעל הכל והכייי להבונת, עשיתתתת את זה יקרה
דליה שלך

s h i r k u s h

New member
שולחת לך בדואר אקספרס אויר ../images/Emo100.gif

מכירה מאוד את התחושה הזאת שאת מדברת עליה או יותר נכון כותבת... ממליצה בחום ללכת לפארק, לנשום קצת אוויר <למרות החום המתיש
>, לחשוב על הכל, בלי לחצים של אף אחד. ושיהיה המון בהצלחה ביום הגדול!!!

רננהלי

New member
בהצלחה

צעד צעד תסיימי את הצעד הזה והוא ענקי, ואחר כך תחשבי מה אחר כך. אי אפשר הכל בבת אחת וצריך גם ליהנות מההישגים שלנו.

הלכתי להסתפר ../images/Emo13.gif

וגם קניתי חולצה חדשה. ומחר אני אבוא כמו מלכה. יוהוהוהוהוהווו זה מגיע. מחר באותה השעה אני כבר אהיה 'אחרי'.

opalit

New member
יוווו איזה יופי!!../images/Emo20.gif

הרבה הצלחה , תחילתה של תקופה שימשית ונפלאה

ניאו30

New member
אז היום הוא היום הגדול ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

סיום של תקופה אחת שמוביל לתחילה של תקופה חדשה. מקווה שהחוסר שקט יקטן(עדיף שיעלם,הא?אבל זבובים תמיד קיימים כמה שלא נתאמץ
),שתחזרי לישון כמו שצריך
והכי חשוב... קחי קצת אוויר!! רגע,רגע צריך קצת רוח לקבל אוויר אז הנה
שיהיה
להבונת

../images/Emo47.gif

קחי אוויר, קחי לך זמן, קחי כל מה שאת צריכה. מגיע לך כל כך. ואין לי ספק שזה יהיה מדהים ומוצלח. מתרגשת איתך.
[כן, אני יודעת שכבר כתבתי שם. בכל זאת.]

behappy

New member
מזל טוב להבה ../images/Emo13.gif

(כן כן, גמני פה. קוראת הרבה זמן כבר, לפעמים בעקביות, לפעמים פחות.) עזבי עתיד עכשיו, סיימת פרק חשוב, עשית-את-זה, אפילו אם לא הספקת הכל. הספקת לחיות את זה ולגדול תוך כדי ולהפיק כמה שאפשר- אני בטוחה. העתיד והתכנונים לעתיד יבואו עם הזמן. קחי את כל האוויר שאת צריכה. וכל הכבוד!!!

למעלה