פחדנית

femfatal

New member
פחדנית

פחדנית; אז אספתי את רגלי,ניתקתי שורשים, צפתי בבועה על פני מים מלוחים. סגרתי את הטלפון וסיננתי את קולה, איזו מן מילה מפחידה זו-אהבה?! אז חתמתי רגשותי מהמצפון המתחדד נסתי על נפשי,חששתי להתמודד. נמחקת מזכרוני,והתעלמתי מליבי, איזו מן הרגשה זו-כשזה לא הדדי?!
 

מורן א

New member
איזו מן הרגשה זו?

מפחיד לאהוב? השאלה היא את מי ואיך? ואיך באמת מרגישים שזה לא הדדי? כתוב טוב, כמו תמיד, הסיומות בשני הבתים מחדדות את התחושה, ואת הקושי עם רגש האהבה שאינו הדדי. מורן
 

nur5

New member
אל פחד

כל כאב מביא אותנו למאבק כל דקירת הגוף מזכירה את הדרך עד כלות הנשמה עד כלות הכוחות מול האמת יום יום מי אנחנו בתקופות עצב חזקות יותר? חלשות יותר רואות את המציאות ברור יותר מחפשת במילון מילים לתאר את תנוחות הנשמה בתוך הגוף אנחות נשיפות נשימות ולא מוצאת.
 
פוחדת - ממה? .../images/Emo140.gif

פוחדת - מלהתקרב פוחדת - מלהתלהב פוחדת - מלהתאהב פוחדת - מלתת ללב להסתובב אבל אם את משוכת הפחד עוברים לתענוג הגדול מתמכרים (ואולי - זה הכי מפחיד...)
 

femfatal

New member
קראתי את התגובות והבנתי...

אמנם קצת מאוחר,שבעצם השיר שינה את כיוונו מקצה לקצה.זה מצחיק:)ידעתי שזה יכול להיות בעייתי,ולא הצלחתי לחדד את הנקודה,אני צריכה לעבוד על זה:) בעצם ניסיתי להביא את הזווית הבעייתית והשניוה במחלוקת של הצד הנוטש. בכל אופן המון תודה על התגובות,אני משתדלת ללמוד מהכל:)*חבל שאין אייקון של יפני קד כתודה-היה מתאים כאן*
 
למעלה