פחדתי שהבנות ידברו בעברית, שהן יבכו, שמשהו ישתבש ונעבור לינץ׳ באמצע הרחוב.

הבנות שלי עשו צרכים בפח של החדר, כי השירותים היו נעולים, היינו צריכות לדפוק על הדלת וילדות בגיל הזה לא יכולות להתאפק. היה ריח נורא בחדר והן היו חולות כמה פעמים. לפעמים הביאו לי משהו להורדת חום ולפעמים פשוט אמרו לי לשים אותן מתחת לזרם מים קרים. הכניסו לנו חצי פיתה ביום לכל אחת. הייתי רעבה והבנות בכו שהן רעבות. ניסיתי למשוך את השינה שלהן עד השעות היותר מאוחרות, כי ידענו שבבוקר לא נכנס אוכל, אז רציתי שהן יקומו באמצע היום ולא יחושו רעב הרבה שעות".

רק בשביל זה צריך לזרוק אותם לבית הסוהר הרמטכ"ל ראש אמ"ן ראש השב"כ ראש המוסד ואת חצי מקציני המטה הכללי . רק בגלל שתי ילדות קטנות שהופקרו ביודעין מאלה שהתיימרו מתוקף תפקידם להיות אלה שלעולם לא יתנו לזה לקרות.
גם השופטים בעליון אשמים. גם הפרקליטות האזרחית והצבאית וגם מפקד חיל האויר הטייסים הסרבנים כולם בוגדים . הנפש של שתי הילדות הקטנות האלו בידיים שלכם ועל החיים שלכם חבורת בוגדים.
תיקחו אקדח ותכניסו לכם כדור בראש חלאות. איך אתם ישנים בלילה?

evglev1

Well-known member
מנהל
הבנות שלי עשו צרכים בפח של החדר, כי השירותים היו נעולים, היינו צריכות לדפוק על הדלת וילדות בגיל הזה לא יכולות להתאפק. היה ריח נורא בחדר והן היו חולות כמה פעמים. לפעמים הביאו לי משהו להורדת חום ולפעמים פשוט אמרו לי לשים אותן מתחת לזרם מים קרים. הכניסו לנו חצי פיתה ביום לכל אחת. הייתי רעבה והבנות בכו שהן רעבות. ניסיתי למשוך את השינה שלהן עד השעות היותר מאוחרות, כי ידענו שבבוקר לא נכנס אוכל, אז רציתי שהן יקומו באמצע היום ולא יחושו רעב הרבה שעות".

רק בשביל זה צריך לזרוק אותם לבית הסוהר הרמטכ"ל ראש אמ"ן ראש השב"כ ראש המוסד ואת חצי מקציני המטה הכללי . רק בגלל שתי ילדות קטנות שהופקרו ביודעין מאלה שהתיימרו מתוקף תפקידם להיות אלה שלעולם לא יתנו לזה לקרות.
גם השופטים בעליון אשמים. גם הפרקליטות האזרחית והצבאית וגם מפקד חיל האויר הטייסים הסרבנים כולם בוגדים . הנפש של שתי הילדות הקטנות האלו בידיים שלכם ועל החיים שלכם חבורת בוגדים.
ואיך ביבי ישן בלילה לאחר שהסכים להעביר פרוטקשן דרך הקאטרים ובכספי הפרוטקשן נחפרו המנהרות, גויסו שכירי חרב ליחידות הגסטאפו ואומנו לוחמי הגסטאפו.

ואיך ביבי ישן בלילה לאחר שהסכים להעביר פרוטקשן דרך הקאטרים ובכספי הפרוטקשן נחפרו המנהרות, גויסו שכירי חרב ליחידות הגסטאפו ואומנו לוחמי הגסטאפו.
ואיך גנץ ישן בלילה? ואיך יאיר לפיד ישן בלילה? הם יותר טובים מה BB?
ואיך השקרן ישן בלילה? הרמאי מרשל פתן בנט? ואיך הקוויזלינג גידום ישן בלילה? ואיך החפרפרת של פוטין ישן בלילה?
ומי התחיל עם כל הטמטום החולני התבוסתני הזה? העצמות שלו משקשקות בקבר. ומי נתן לקרטר האנטישמי לגיטימציה אם לא ממשלות ישמעאל?
אבל מי שלא שמר על הילדות האלה ומנע את לקיחתן בשבי אלה הם אנשי הצבא שבגדו והפקירו אותם כמו שדיין הפקיר את לוחמינו במעוזים ובתעוזים בקו בר לב.

certified.woke

Well-known member
ואיך גנץ ישן בלילה? ואיך יאיר לפיד ישן בלילה? הם יותר טובים מה BB?
ואיך השקרן ישן בלילה? הרמאי מרשל פתן בנט? ואיך הקוויזלינג גידום ישן בלילה? ואיך החפרפרת של פוטין ישן בלילה?
ומי התחיל עם כל הטמטום החולני התבוסתני הזה? העצמות שלו משקשקות בקבר. ומי נתן לקרטר האנטישמי לגיטימציה אם לא ממשלות ישמעאל?
אבל מי שלא שמר על הילדות האלה ומנע את לקיחתן בשבי אלה הם אנשי הצבא שבגדו והפקירו אותם כמו שדיין הפקיר את לוחמינו במעוזים ובתעוזים בקו בר לב.
אהבל, דווקא בקדנציה של בנט ישראל התנהלה באופן תקין, מעורר תקווה (אם כי לא בפן המשיחי הפשיסטי ההזוי ש"בלבבות")

אגב, אני מוצא פסול בהשתתפותו בפורום של אדם החי דרך-קבע מחוץ לישראל.
לא שהחיים בישראל הם צ'וּפר מיוחד, או כֵּיף גדול, אולם לא שייך(*) שתכתוב כאן...

(*) לא שייך - לא מתאים (בעברית חרדית)

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
אהבל, דווקא בקדנציה של בנט ישראל התנהלה באופן תקין, מעורר תקווה (אם כי לא בפן המשיחי הפשיסטי ההזוי ש"בלבבות")

אם בנט עשה מבצע צבאי בעזה והכריז שחאמס לא מעורב וזה לא נגדו, זאת הוכחה חד משמעית שהוא פעל באותה דרך של הממשלה שקדמה לו.

אם בנט עשה מבצע צבאי בעזה והכריז שחאמס לא מעורב וזה לא נגדו, זאת הוכחה חד משמעית שהוא פעל באותה דרך של הממשלה שקדמה לו.
השמאלנין מסמורטטי המוחין הם נמושות תבוסתניות שמתחברות עם האשפה של האנושות.
אצלם הכל הפוך.

evglev1

Well-known member
מנהל
השמאלנין מסמורטטי המוחין הם נמושות תבוסתניות שמתחברות עם האשפה של האנושות.
אצלם הכל הפוך.
אין שום הבדל, בנט, לפיד וביבי כולם האמינו שהחמאס רוצה דו קיום ונלחמו בפינצטה בג'יהאד האסלאמי ששערה לא תיפול מראשו של החמאס.

אלפיני

Well-known member
אין שום הבדל, בנט, לפיד וביבי כולם האמינו שהחמאס רוצה דו קיום ונלחמו בפינצטה בג'יהאד האסלאמי ששערה לא תיפול מראשו של החמאס.
גם סמוטריץ'. נאם מעל בימת הכנסת וסיפר לנו שהחמאס מורתע ושמשאירים אותו על מנת לבצע הפרד ומשול מול הרש"פ.

ביטניקט

Active member
בנט היה תלוי בשמאלנים ובאחים המוסלמים שגם החמאס משתייך אליהם, לא היתה לו ממשלה ימנית ופטריוטית. יחד עם זאת הוא לא היה צריך להסכים לקבל את תפקיד ראש הממשלה עם הקולות הבודדים שהוא קיבל בקלפי. ובטח לא לשבת עם האחים המוסלמים באותה ממשלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בנט היה תלוי בשמאלנים ובאחים המוסלמים שגם החמאס משתייך אליהם, לא היתה לו ממשלה ימנית ופטריוטית. יחד עם זאת הוא לא היה צריך להסכים לקבל את תפקיד ראש הממשלה עם הקולות הבודדים שהוא קיבל בקלפי. ובטח לא לשבת עם האחים המוסלמים באותה ממשלה.
האלטרנטיבה הייתה לגרור את המדינה לאינסוף סבבי בחירות.

שם עליך זין קצוץ.
אידיוט.

אלפיני

Well-known member

האשמת את כל העולם ושכחת את האשימים הכי גדולים. כמה טיפוסי לימנון.

אלפיני

Well-known member

קח לינק טמבל. קודם הימין יצר מדיניות ואז מאשים את כל העולם סביבו. החבר שלך סמוטריץ' תוכי מדקלם מסרי ביבי.

Harrington

Well-known member
מנהל

לאף אחד לא מגיע "כדור בראש", גם לא אם שגה. והרי גם השוגים לא עשו שום דבר בכוונה. אז אולי הם אשמים ברשלנות ואולי הם אחראים והכל נכון. אבל מכאן ועד ל"כדור בראש", יש חתיכת מרחק (וברוך ה' על כך), בוודאי במדינת חוק דמוקרטית.

אני לא יודע מי הדובר או מה מתואר כאן בדיוק. יכול לנחש, אבל לא בטוח שהניחוש נכון. אולם אין בכלל ספק שצריך להחליף את הפיקוד הבכיר של צה"ל. אלא שבהחלט נכון גם לומר שלא נכון לעשות זאת באמצע מלחמה. אלא שכאן נוצרת בעיה; אי-החלפת בעלי התפקידים (נבחרים או ממונים) באמצע מלחמה, היא נכונה ככל הנראה או למצער אפשר לומר שיש בה הגיון רב, גם אם יש גם הצדקות להחליט אחרת. אבל מה קורה אם הישארותם פוגעת בישראל (ולא כדחקה רל"בית, אלא באמת ובתמים פוגעת)? הרי שאז ברי על פניו שיש מקום להחליפם ויפה שעה אחת קודם. לא בגלל אשמתם/אחריותם לאירועי שמיני עצרת התשפ"ד, אלא בגלל הפגיעה בבטחון ישראל כל עוד הם מכהנים בתפקיד.

הפיקוד הבכיר של צה"ל הודיע כבר בתחילת המלחמה שלא נוכל להגיע למצב בו האויב לא יוכל יותר לירות רקטות מהרצועה לעבר ישראל הריבונית. בעצם הצהרתו זו, הצהיר הפיקוד הבכיר למעשה שאין בכוונתו לפעול להשגת מטרות המלחמה כפי שאלו הוגדרו על-ידי הדרג הממונה. כבר באותו רגע המטכ"ל היה צריך להיות מוחלף. אבל כעת, כשנה הלאה, כשאנחנו רואים שאכן הפיקוד הבכיר לא פועל להשגת מטרות המלחמה ובכך למעשה מאריך אותה באופן שמסכן חיילים מידי יום (לא רק בגלל הארכת המלחמה, גם בגלל הדרך בה היא מתנהלת) ופוגע במדינה כולה, בוודאי שהגיע הזמן לעשות זאת.

נכון, יתכן שיהיו צעקות מהציבור ובוודאי שהתשקורת תתקוף ותציג מצג שווא שקרי כאילו 100% מהציבור מתנגד להחלטות (האלה של) הממשלה וכו'. אולי אפילו הבית הלבן, אם זה יקרה לפני החלפת הממשל, יביע הלם, זעזוע וקצת זעם. אבל זה עדיין הדבר הנכון לעשות (בדרך שביהמ"ש לא יוכל להתערב) וישא"ק.

למעלה