חוח האחד והיחיד
Well-known member
הבנות שלי עשו צרכים בפח של החדר, כי השירותים היו נעולים, היינו צריכות לדפוק על הדלת וילדות בגיל הזה לא יכולות להתאפק. היה ריח נורא בחדר והן היו חולות כמה פעמים. לפעמים הביאו לי משהו להורדת חום ולפעמים פשוט אמרו לי לשים אותן מתחת לזרם מים קרים. הכניסו לנו חצי פיתה ביום לכל אחת. הייתי רעבה והבנות בכו שהן רעבות. ניסיתי למשוך את השינה שלהן עד השעות היותר מאוחרות, כי ידענו שבבוקר לא נכנס אוכל, אז רציתי שהן יקומו באמצע היום ולא יחושו רעב הרבה שעות".
רק בשביל זה צריך לזרוק אותם לבית הסוהר הרמטכ"ל ראש אמ"ן ראש השב"כ ראש המוסד ואת חצי מקציני המטה הכללי . רק בגלל שתי ילדות קטנות שהופקרו ביודעין מאלה שהתיימרו מתוקף תפקידם להיות אלה שלעולם לא יתנו לזה לקרות.
גם השופטים בעליון אשמים. גם הפרקליטות האזרחית והצבאית וגם מפקד חיל האויר הטייסים הסרבנים כולם בוגדים . הנפש של שתי הילדות הקטנות האלו בידיים שלכם ועל החיים שלכם חבורת בוגדים.
תיקחו אקדח ותכניסו לכם כדור בראש חלאות. איך אתם ישנים בלילה?
רק בשביל זה צריך לזרוק אותם לבית הסוהר הרמטכ"ל ראש אמ"ן ראש השב"כ ראש המוסד ואת חצי מקציני המטה הכללי . רק בגלל שתי ילדות קטנות שהופקרו ביודעין מאלה שהתיימרו מתוקף תפקידם להיות אלה שלעולם לא יתנו לזה לקרות.
גם השופטים בעליון אשמים. גם הפרקליטות האזרחית והצבאית וגם מפקד חיל האויר הטייסים הסרבנים כולם בוגדים . הנפש של שתי הילדות הקטנות האלו בידיים שלכם ועל החיים שלכם חבורת בוגדים.
תיקחו אקדח ותכניסו לכם כדור בראש חלאות. איך אתם ישנים בלילה?