פחד גבהים - המלצה

ב ז ו ק ה

New member
פחד גבהים - המלצה

טוב, יש כמה דברים באינטרנט שממש לא כדאי לפספס. למשל תוכניתו של רובו ראנקס, מרדיו בי בי סי. הוא הציג שם רידים שמסומן בתור הדבר הבא: High Altitude Riddim מבית היוצר של דון קורלאון שלא מפסיק להדליק את הדאנסים. חודשיים אחר כך הדבר הזה מתחיל לתפוס חזק מאד. מעבר לאמנים המעולים שיושבים עליו יש שם כמה להיטים שתוך חודשיים הולכים להיטחן בכל תחנה אפשרית. רגע לפני שזה קורה ויימאס לכם, קבלו אותם: Sean Paul Ft. Rihanna - Break it off הבחורה מה pon de replay לא וויתרה כ"כ בקלות, או שמא היה זה שון פול? בכל אופן, להיט מטורף ומשכנע.. בקרוב הרינגטון. וכעת לכניסה הגבוהה ביותר והטיון הכי שורף על הרידים הזה: Bounty Killer ft. Vybz kartel & Baby G - Higher Altitude טיון מטורף.ככה זה צריך להשמע.מקום ראשון בבריטניה בתחנות הרלוונטיות. עוד טיון מפתיע הוא של Voicemail שמתחיל להפגין נוכחות, עם Dance. שווה לבדוק. מה עוד? בנוסף ה- Sweat Riddim המטורף שמחזיר אותנו קצת אחורה עם טיונים שורפים עליו, שמופקד עליו שוב דון קורלאון.הבולטים: Capeltion - Toppa tings T.O.K. - Gal over gun Vybz kartel - Nuh see nothing Anthony B - Minute man Bounty Killer - Mad 'n' Psycho כל התחזיות מצביעות על פסח לוהט. חג שמח. נ.ב. נתראה בבומבמלה למי שמגיע, במת רגאיי, יום ו' 20:00. תביאו מצתים.

ZeusMan

New member
רשמתי וי ענק על ההמלצות שלך...

מצטרף להמלצה על ה-Capeltion - Toppa tings חם חם חם, לוהט !!! בזוקה, כבוד על העידכון...

rudeboy sound

New member
בזוקה, איך שכחת את הדוקטור???

התלהבתי מאוד מהקפלטון כשהוא יצא, לא חשבתי שיכול להיות משהו שיתעלה עליו על הרידם הזה, אבל - ביני מאן עשה את זה - ובגדול!!!! COME AGAIN - BEENIE MAN לא שמעתי פלואו כזה של אומן רגאיי כבר הרבה הרבה זמן... ביני בא ללמד את כל הביזי סיגנאלים והוויבז קארטלים מי יודע לעשות את זה הכי טוב!!!

REL YESAYA

New member
grami stay pon toppa things!!!!!!!

איזה טיון ואיזה ספיישלים!!!! מצב גדול נגיע לבומבמלה לראות את רוד ובי סאונד מעיף לכל הסטלנים את השל!!!!!! כבוד

sista natty

New member
|מטאם דיגי דיגי דיגי דם דם ........

טיון ענק! עוד מאז שיצא הרידים, לדעתי, ביני לקח את כולם! (ורמי אומר שאף אחד לא הקשיב לי כי אני שחורה ;)) אבל גם הנציגות הנשית הפעם מוצלחת (הגיע הזמן...) מאקה דימונד מוכיחה שם שהיא חווופשי התשובה הנשית לקרטל!! עם ugly man.

ב ז ו ק ה

New member
הסטייל הזה.

ביני תמיד שומר אותו לארועים מיוחדים. פעם באיזה 5 שנים הוא שולף אותו ושורף את כולם. Lt' Stichie עשה אותו לפניו,והיו עוד כמה, אבל מי זוכר.. פסח שמח סיסטר!

Nechi Nech

New member
כן האמת שאת הסטייל הזה הוא דפק

על אחד הרידמים שאני הכי אוהב - World Jam Riddim לרוב הוא די ליצן, אבל פעם ב.. יש לו את היציאות שאני אוהב

sista natty

New member
ליצן ליצן....../images/Emo151.gif

אבל מבדר כבר כמעט 3 עשורים! (וגם בעל 9 נשמות...הייטרז' יש לו בכמויות...) ורק על זה מגיע לו ביג ריספקט!

sista natty

New member
חחח כן, לא יכלת לתאר את זה טוב יותר

וביננו, גמני לא ממש זוכרת ;) חג שמח!!

Nechi Nech

New member
Swead Riddim

איזה רידיםםםםםםם מטורף!!!! קפלטון!!! איזה מלך... שרף את כולם עם הטיון הזה.. אולי חוץ מביני מאן שכשמו שרמי אמר, עשה בצפר לכל הדיג'יים החדשים עם הפלואו המטורף הזה איי איי איי... גם אתה מופיע בבומבמלה? עוד הופעה שמוסיפה לבאסה שאני לא מגיע לפסטיבל (אני ופרודוקס היינו אמורים להופיע בבמת ההיפהופ אבל בגלל שיקולים שלא היו בשליטתנו אנחנו לא ברשימת המופיעים) תן בראש בזוקה מאן! רביד.

Dead Man 10

New member
בשביל שאני אכנס קצת...

לעניינים ואבין על מה אתה מדברים פה, מה זה רידים ומה זה "טיונים"?

rudeboy sound

New member
רידם בשפה עיברית = מיקצב ....

ו"טיונים" = שירים שונים על המיקצב ברגאיי דאנסהול יוצאים כל מיני קידמים (מיקצבים) שונים, ובשונה למוזיקות אחרות על כל רידם יש מספר טיונים (שירים שונים) של זמרים שונים. כמו ששמת לב בשירשור הזה מדברים על כל מיני שירים של זמרים שונים שכולם הקליטו על אותו הקצב (רידם). כשהרידם חזק והזמרים שרים עליו טיונים חזקים - כל אחד מביע את דעתו ואומר מי הוא חושב ש"יושב" על הרידם הכי טוב..... ושוב - BEENIE MAN MUSH UP DE RIDDIM 2 ASHES

PsyHost

New member
u have 2 c it

for the ppl that never c him live in israel here is the text vir. for aba shanti i visit in poerty in motion great line in ein harod ! http://www.falasha-recordings.com/Children%20Of%20Israel/Children%202006%20Page%201.html u must click it now ! do it... do it...
zohar

למעלה