הייתי בהלם בימים הראשונים. אבל חשוב לדעת להתגבר- לשמור על שגרה רציפה מחד (עבודה, מטלות בית, תחביבים) ועד לעשיית סוויץ' מהיר למקרה שמשהו קורה (להסתתר, להיכנס לממ"ד וכדומה). כמובן, שגם בערים במרכז אין חסינות מחדירת גורמים עוינים. ובתל אביב ראש העיר החזיר שלנו חולדאי, במקום לנהוג כמו יתר ראשי הערים במרכז, מכניס פועלים שחוגגים אחרי כל טיל שנוחת על ישראל. הכל בשביל הכסף, אם משהו קורה דם התושבים על ראשו!אני חושבת שבימים הראשונים למלחמה כל עם ישראל קיבל התקף חרדה ופחד.
גם היום כשאני קובעת עם חברות למסעדה עוברת בי המחשבה שאם וחס וחלילה יקרה.... לאן ארוץ והיכן אתחבא...
נכון, חרדה היא פחד משתק או פחד קיצוני.למדנו בשיעור פסיכולוגיה בתיכון שחרדה היא פחד שאין לו סיבה, שאינו מחובר לשום דבר.
ברור שלא כולם, אבל כשזה קורה (ושמעתי על שני מקרים) זה מאוד מקומם. אם נתנו לכם לעבוד, תתעסקו בעניינים שלכם ותהיו שקטים.אני לא חושב שהפועלים חוגגים כשטיל נוחת על ישראל. הם ערבים אבל הם ערבים ישראלים.
כשאין חינוך ויש הסתה, האנשים האלה משגשגים. אותם חוקים חלים גם על המתנחלים, שחושבים שהם אדוני הארץ. גם אותם צריך להוריד לקרקע המציאות, במוח או בכוח.באמת מקומם, אבל בכל קבוצת אנשים יש גם כמה שהם לא נחמדים.
צריך להיות חזק ברוח ובחומר.תמיד היה לי חוש הומור, ופעם כשעבדתי בחנות כעובד זוטר ניסה אחד הספקים לעשות עליי רושם ושאל אותי מה תפקידי בכוח, אז אמרתי לו: תפקידי במוח, לא בכוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.