פחד, חרדה, אימה...

בוזיקית

New member
פחד, חרדה, אימה...

אני פוחדת! פוחדת שהמוח שלי נדפק מחוסר שעות שינה! אני מתבלבלת בין מציאות לדמיון ולחלומות! לא תמיד זוכרת אם דברים קרו או נאמרו באמת או בדמיון, ולכן מעדיפה להתעלם, כאילו לא קרו, ותמיד לא מבינים אותי וחושבים שאני עושה את עצמי! מה קורה לי? האם זה נזק מוחי בלתי הפיך בגלל מיעוט שעות שינה? האם נעשיתי חלילה חולת נפש? גילה, מה קורה איתי? אני פוחדת... אני כאילו לא צלולה ולא שמה לב לדברים, אך מגיבה ומדברת לענין וברהיטות, אז מה קורה לי??? האם זה מצב בר טיפול? האם שמעת על תופעה כזו? ולמה לעזאזל אני כל כך פוחדת מבירוקרטיות ומהמצב הכלכלי? ומהשכנים האלימים? ומהמוות? ומסרטן? הצילו, נראה לי שאני קצת משתגעת. מקוה שרק קצת... בוזי המבולבלת היום נורא

ינשוFית

New member
בוקר טוב בוזי ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות ומקווה שיהיה בסדר .

בוזי חמודה...

הלוואי והיו לי מילים שהיו יכולות לנחם אותך אבל אין לי, אני אחרי פגישה של קבוצת תמיכה ואני נמצאת בחרדה עוד יותר אני יושבת בעבודה בוהה אין לי כוח לעשות כלום, זה כאילו שהגוף שלי כבר כל כך עייף אין לו כח יותר לשאת את כל זה, כל הלילה לא הצלחתי לעצום עיין הנשמה כל כך כואבת לי אני לא מסוגלת לעשות כלום. אז מתוקה את לא משתגעת המצב הזה שלנו ההתמודדות כל כך קשה וגובה מאיתנו כל כך הרבה אנרגיות וגם לנו יש סף של סבל. תגידי מה את אומרת אולי נלך הביתה ניקח סתם יום חופש בלי שום סיבה ונלך לישון נסגור את כל התריסים בבית חושך מוחלט שקט דממה ונלך לישוןןןןןןןןן!!

בוזיקית

New member
תודה למגיבים. מלאכית יקרה, הלואי

שיכולתי לקחת חופשה! אפילו שהיה לי ברונכיט הכריחו אותי לבוא ואיימו עלי בפיטורים. לא יכולה להסתבך איתם. ואם כל זה לא מספיק, הבוקר גיליתי נקודת חן חדשה ומוזרה במקום שלא היה כלום. אני מזכירה למי שלא זוכר או יודע: שני ההורים שלי נפטרו מסרטן ולאחינית שלי יש מלנומה במצב קל. שאתאר איך אני מרגישה היום?!?

דולידול

New member
בוזי תשמעי...

הכל בסדר איתך לדעתי מה שאת מתארת מאוד, מאוד אופייני לאנשים שלא ישנים, גם אני לפעמיים עוברת זאת על בשרי בנוסף נראה לי שאת מפחדת מאוד ולכן יש לך גם מצבים של ניתוקים כאילו הנפש כבר לא יכולה להכיל לא יכולה לשאת את החששות הלא נודע, אז יש בריחה מסויימת ואולי קצת מרגישים שיושבים על עננים (מרחפים). בוזי יקרה את חייבת להרגיע את עצמך לחזור לפרופורציות לא כל נקודת חן היא סימן רע, לכן יש לבדוק נכון אבל להאמין ולחשוב מחשבה חיובית. אני מאמינה בכוחה של המחשבה שיכולה לחולל ולשנות דברים רבים בחיינו. לגבי השינה אפשר לקחת מרופא המשפחה כדורי שינה ולקחת במשך 3 ימים רצופים כדי שהגוף יחזור לשעות נורמילות של שינה כמו אילוף למוח לקחת את הכדור ב - 10 בלילה לשון אחרי חצי שעה עד הבוקר עד שהגוף יתרגל למצב חדש-ישן ויזכר. מידי פעם לקחת אם מרגישה שעומד להיות לך לילה ארוך. בנוסף אני ממליצה לך לעשות תרגילי הרפיה עם קלטת חצי שעה לפני שאת הולכת לישון. בוזי את חייבת חייבת לשון הרבה דברים קוראים מחוסר שינה גם דיכאון מגיע בגלל חוסר שינה, השינה זה דבר מאוד בריא וחשוב למערכת החיסון בגוף ולנפש . אוהבת דולי.

בוזיקית

New member
דולי את פשוט מקסימה!!!

בחורה מאוד מאוד חכמה עם עצות מועילות... נ.ב. אני אגיב לך למסר ששלחת לי בהזדמנות אחרת... לילה טוב והמון המון תודה!

ShukyD

New member
כל כך מוכר :)

עכשיו פחות אבל בעבר יותר, המון פחד מסרטן מזה שהזכרון ידפק אין הפרדה בין דמיון למציאות כי לא עושים כלום בחיים, אז זה נראה בדיוק אותו דבר ברגע שאת ישנה בלילה וערה ביום, תזכרי מה שעובר עליך ביום ברגע שתהפכי את זה, תשכחי הכל ותזכרי רק מה שאת עושה בלילות זה מוזר, זה מתסכל, זה מפחיד.. אבל זה לא נזק מוחי בלתי הפיך זה גם לא נזק מוחי זה גם לא נזק :) סתם תחושות... הפחד מאיבוד שליטה הפחד מלהשתגע שתדעי שבנאדם שמודע לכך שהוא יכול להשתגע הוא הבנאדם הכי לא משוגע בעולם ברגע שהוא מודע לזה ומפחד מזה - הוא כבר בשליטה :) ואת לא היחידה שמפחדת מהמוות.. אני מסתכל עכשיו אחורה, על התקופה שבה אני הרגשתי את כל אלו זה נראה לי כל כך שטויות, וכמה שפחדתי אז ... יהיה בסדר, את לא היחידה זה בדיוק אני לפני שנה- שנתיים אגב, הקטע של לצאת החוצה להסתכל על בניין או עץ ולתהות אם זה אמיתי או חלום ולחשוב אם זה בכלל הגיוני שזה קיים, שאני שם שאני הולך ומדבר או שזה סתם חלום קרה לי הכי הרבה מהכל וגם הקטע של להזכר בדברים ולא לדעת אם חלמתי או עשיתי.. אבל שואלים אנשים, וזה עוזר זה לא משהו שנשאר, זה לא משהו שצריך להדאיג אותך וכן זה מעורר ישר מחשבות אולי יש לי סרטן ונדפק לי הזכרון אולי נדפק לי כל הראש.. אבל לא, זה לא ככה :) זיינתי את השכל פה המון, אז רק נגיד לילה טוב ושתרגישי טוב

בוזיקית

New member
הבעייה שלא מאמינים לי שאני לא

זוכרת... חושבים שאני עושה את עצמי... ויש לי סיבות טובות לחשוש מסרטן - ההורים שלי נפטרו מסרטן, ולאחינית שלי מצאו גידול טרום סרטני (למעשה היו לה כמה והסירו אותם) ככה שהגנטיקה לא משחקת לטובתי. יש לי בנוסף גם בעיות בריאותיות אחרות ואני מקבלת המון תרופות, אז הפחד קיים ומכרסם... תודה על המילים המעודדות. טוב לדעת שאני לא לבד (אפילו שזה לא מאוד מנחם, שגם אחרים סובלים)... שיהיה לך לילה נפלא וסוף שבוע נעים...

בוזיקית

New member
הבעייה שלא מאמינים לי שאני לא

זוכרת... חושבים שאני עושה את עצמי... ויש לי סיבות טובות לחשוש מסרטן - ההורים שלי נפטרו מסרטן, ולאחינית שלי מצאו גידול טרום סרטני (למעשה היו לה כמה והסירו אותם) ככה שהגנטיקה לא משחקת לטובתי. יש לי בנוסף גם בעיות בריאותיות אחרות ואני מקבלת המון תרופות, אז הפחד קיים ומכרסם... תודה על המילים המעודדות. טוב לדעת שאני לא לבד (אפילו שזה לא מאוד מנחם, שגם אחרים סובלים)... שיהיה לך לילה נפלא וסוף שבוע נעים...

ShukyD

New member
לא לא, לא הבנת אותי

אני לא בא להגיד פה "היי, את לא לבד, גם אני סבלתי" אני בא רק להראות לך שזה לא כל כך נורא כמו שזה נראה ואני יודע שזה מרגיש ממש ממש ממש מפחיד אבל בכל זאת, זה לא מסוכן ואני לא בא שתדעי שאת לא היחידה שסובלת אני בא כדי שתראי שלא קורה מזה כלום :) זה תמיד משפר את ההרגשה וכולם כאן מבאסים אותך "תרגישי טוב, מחזיקים אצבעות" כאילו את עומדת למות, ולא.. זה ממש לא ככה :)

בוזי נשמה שלי

תרגעי קחי נשימה עמוקה אל תפחדי אני כאן איתך אוהבת אותך ושומרת עליך כמו תמיד מי שמשתגע לא מודע לזה רק תדעי. אוהבת אותך מאוד אחות יקרה אם תאמיני או לא.

עצוב73

New member
בוזיקוש

את חייבת לישון ! עוד פתרון טיבעי........ יש תה, שנקרא sleepy time , קצת קשה להשגה, אבל מאוד עוזר. מכיל קמומיל ועוד כל מיני שמרגיעים את הבטן ועוזרים לתחושת הנמנום..... בימים שקשה לי להרדם - זה פנטסטי....... אגב, הוא גם טעים... תנסי גם את הטיפות ההומהופאטיות שהמלצתי, מומלץ לבעיות שינה...... בהצלחה !

בוזיקית

New member
תודה לכל המגיבים...

עצוב, את תה הצמחים מותר לשתות פושר או קר? כי רק המחשבה על תה חם בימים מהבילים כאלה עושה לי רע...

ינשוFית

New member
בוזי אני לא יודעת אם את מכירה

יש טיפות נהדרות שאני מאד מאד ממליצה אפשר לקנות בסופרפארם או בחנויות טבע טיפות בשם rescue חומרים טבעיים עוזר ממליצה בחום . מחזיקה לך אצבעות

גמלי יש המלצה נהדרת../images/Emo24.gif

נעים נעים וטעים טעים 2 אופציות לחליטות תה מרגיעות להפליא - תה עם מקלוני זעתר מיובש (עם העלים, הם פיצקלך) אפשר להשיג בחנויות טבע. - תה עם גרניום ריחני טרי - את זה אפשר להשיג במשתלות - יש לציין ולהדגיש זה לא הגרניום הפרחוני, זה גרניום ריחני מיוחד לתה ומעבר לעובדה שהוא מרגיע להפליא, הוא באמת עם ריח נעים. 2 אלה לא רק מרגיעים אותי, הם גם מקלים עליי את כאבי המחזור. שווה לנסות.

עצוב73

New member
אפשר גם אפשר

גם אני שותה את התה פושר או קר...... וגם הטיפות הרסקיו מועילות.... בהצלחה !

בוזיקית

New member
יופי! רק תגידו, לוקחים את הטיפות

והתה באופן קבוע או רק כשיש התקפי חרדה? ועוד משהו, זה לא סותר השפעתן של תרופות? כי אני לוקחת הרבה...

למעלה