פחד לאהוב..האם זה יכול להיות?

פחד לאהוב..האם זה יכול להיות?

חברים יקרים אני מתוסכלת כל כך... רוצה לספר לכם את סיפורי ולא יודעת מאיפה להתחיל.. מרוב כאב שניגרם לי כתוצאה משיחה עם גבר שאני בקשר איתו... בא לי לבכות , והעצב חונק אותי בגרון. בכמה מילים, אמר לי שהוא חייב מרחב, כי אני חונקת אותו באהבה... כל פעם שאני עוטפת אותו באהבה הוא נבהל מזה.. כי לא רגיל לעוצמות כאלה של רגשות עצומות וחום שאני מקרינה אליו... ואני כבר ניסיתי להיות פחות לבבית ומאופקת , השתדלתי לעצור את עצמי ולהיות מה שהוא ביקש, אבל זה לא הייתי אני.זה לא היה טבעי.הגעתי למסקנה שזה מה שאני וזהו.....או שאני אוהבת או שלא.......לא יודעת לאהוב אחרת..זה לא עוזר לי להגיע להחלטה.. הדמעות חונקות אותי.. לא מספיק לאהוב...צריך פרטנר טוב שידע איך לספוג את האהבה ואיך להחזיר בחזרה..מחכה להיתייחסותכם.. תודה שהייתם איתי...

Vdrums

New member
מכיר את זה.

זה קרה לי פעפ, יש המון לתת, יש אנשים שלא מסתדרים עם זה לצערי. זה מבאס אבל אם זו את זו את ואין סיבה שתעצרי את עצמך ברמה שזה יתחיל להפריע לך.

shin938

New member
ברור שלשנות את דפוסי ההתנהגות

החיוביים שלך זה לא רעיון טוב מכיוון שזה חוזר כמו בומרנג. הסיפור שלו נשמע כמו בחור שלא יודע לקבל אהבה ולזה יכולות להיות מספר סיבות,חלקן פתירות וחלקן לא. או שהוא פשוט לא אוהב ומתרץ את זה כמו שהוא מתרץ וזו בעצם הדרך שלו החוצה,גם אם הוא לא מודע לזה. בכל מקרה,לך אסור לשנות את עצמך כדי לרצות אותו מכיוון שלא יהיה לזה סוף.

benchy

New member
קיימת אפשרות שהוא לא סגור על עצמו

בקשר למה שהוא מרגיש כלפיך אז הוא לא רוצה שתשקיעי בו יותר מידי.. שהפרידה תיהיה קלה יותר.

אהבה לא נמדדת רק ברגשות וחום חריג

יש דברים נוספים לביטוי הזוגיות .יש הרבה גברים זקוקים לאהבה מועטה . וזה לא רק בחניקה . ומה זה ..אני אוהבת או שלא.. .להיות דביק בעוצמות זה לא בהכרח אהבה . זה גם חוסר בטחון . נכון שלא כל גבר מסוגל לספוג אהבה בעוצמות תלוי גם בגיל ובקשר. קבלי אותו כמו שהוא .הוא לא ישתנה . ואם לא מתאים לך חפשי אחרים ויש הרבה מאוד ואני בניהם .

magenta73

New member
התייחסו למכתבך.

אבל זה כנראה לא מספק אותך. אני חושבת שיש הבדל בין להראות אהבה לבין להטביע משהו בתוכה. אהבה אמיתית היא לקבל את האדם. אהבה אמיתית היא פשרות. וויתורים. אולי הגיע הזמן להסתכל על עצמך. אולי את תלותית מידי...? אולי את מחפשת במקום שאת יודעת שלא תקבלי ממנו מה שאת צריכה ועדיין מתעקשת להפוך את הקערה על פיה? אולי הצורך שלך בשליטה, שהדברים יעשו בדרך שאת מצפה שהם יעשו, גדול יותר מהאפשרות באמת לחלוק עם משהו אחר חיים וזוגיות... אני לא אומרת שאין גברים שמפחדים מאינטימיות. ברוך השם יש. אבל אם את אומרת ש"ככה את"... למה את עדיין נאבקת על אותו בחור?

uzipikar

New member
הכי טוב...

לגשת לצער בעלי חיים ולקחת כלב, לעולם לא מאכזב ומקבל כל דבר בברכה....

the match maker

New member
מה שאת אומרת...

זה נכון מאוד. בכל קשר, שני הצדדים צריכים לדעת לתת, וגם לדעת לקבל. יכול להיות שאותו בחור לא יודע לקבל, ואז הבעיה היא כולה שלו. את צריכה להמשיך ולדעת, שבסופו של דבר, את כן תכירי את הבחור שירצה לקבל את מה שאת מוכנה לתת, ולהיפך.

למעלה