פחד מאמבטיות???

פחד מאמבטיות???

זה התחיל לפני שבועיים - שלושה, אחיין שלי , כיום בן שנתיים וארבעה כמעט חמישה חודשים התחיל לפחד פחד מוות מאמבטיות, שום דבר, אבל שום דבר לא עוזר להרגיע אותו!!!! גם אם מנסים להתקלח עם אמא או אבא, הוא לא נרגע (לדברי האמא) מה עושים, מישהו נתקל בתופעה הזו?, יש לציין שגם שהוא בתוך האמבטיה הוא ממשיך לבכות וכל מפגש עם מיים מלווה במפח נפש מגעיל!

tgdr

New member
אולי?????

הבן הקטן שלנו בן 4 וחצי היום הייתה לו תקופה שגם הוא לא רצה להכנס לאמבטיה/מקלחת והתחושה שלנו(כתוצאה משאלות שלו)הייתה שיש לו פחד מחור הניקוז, הוא כל הזמן דבר על מפלצות שיש שם ולקח לו מעל לשנה עד שהפחד עבר לו והיום המקלחות הם ללא מריבות וסקנדלים. שיהיה יום שקט רפי

וואי, רפי, ../images/Emo66.gif

אני קוראת את מה שכתבת-הזכרת לי נשכחות. נזכרתי שגם לרתם שלי - היום בת 15 וחצי, היה פחד מחור הניקוז במקלחת. היא פחדה שהיא תיפול לתוכו, או שיצאו משם כל מיני חיות. בינינו לבין עצמינו, ניצן ואני היינו צוחקים עליה כי יש בדיחה על קמבודים: איך דואגים שקמבודי לא יפול לחור במקלחת? תוקעים לו קיסמים באוזניים.

tgdr

New member
בדיחה טובה, אהבתי אותה!!!

אפרופו בדיחות גזעניות, או שהן לא פוליטקלי קורקט. איך יודעים שהבדיחה גזענית? - לפי האיכות. - בדיחה טובה היא לעולם לא גזענית!!! שיהיה יום נעים רפי

למעלה