פחד מהחלום הצלול...
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אף פעם לא התנסיתי בחלום צלול.. אני די חדש בתחום (יומיים, ליתר דיוק), לא קשור לתחום המדיטציות ודמיון מודרך (למרות שאמא שלי מאוד כן בתוך זה...) אני כרגע בן 16 וחצי...... בקיצור.... לפי מה שקראתי בכל האתר של אלון (וסרקתי אותו לאורכו ולרוחבו) וקראתי מבחר לא מבוטל של הודעות מהפורום הזה, אני חייב להגיד שדי הצלחתם להפחיד אותי פה.... בייחוד אתה, אלון... באתר שלך רשמת על בילבול די גדול בין החלום למציאות ובין המציאות לחלום (בפרק של "בדיקת מציאות", או משהו כזה)... רק מה שמתחיל להפחיד אותי פה זה שאני מרוב שאני אתבלבל, אני עוד אגמור באברבנל בזכותכם....
גם אתה, בן, הצלחת להבהיל אותי עם הסיפור שלך על "ניסיונות התעוררות", ועל ההתעוררות שהייתה בעצם עוד חלום... מצד אחד זה נשמע לי מאוד מעניין ומרתק, שאפשר בעצם לבנות לעצמי עולם "מטריקס" שכזה, אבל מצד שני - שאני לא אדע בעצם מהו המטריקס, ומהו העולם האמיתי... אגב, מספר פעמים בתקופה האחרונה, כשאני מצליח לזכור חלומות (פעם זכרתי המון חלומות שלי, עכשיו כמעט כלום), אני רואה את עצמי בתוך החלום, ולא משנה איזה חלום זה (תמיד בסיטואציה שונה), אני תמיד יודע שאני חולם, וברגע שאני מגלה את זה - ישר על המקום אני מתעורר מהשינה (וזה במציאות..) יש לכם הסבר לזה? אני לא מצליח להגיד "ג´ק ניקולסון" וכבר אני ער... ליטן
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אף פעם לא התנסיתי בחלום צלול.. אני די חדש בתחום (יומיים, ליתר דיוק), לא קשור לתחום המדיטציות ודמיון מודרך (למרות שאמא שלי מאוד כן בתוך זה...) אני כרגע בן 16 וחצי...... בקיצור.... לפי מה שקראתי בכל האתר של אלון (וסרקתי אותו לאורכו ולרוחבו) וקראתי מבחר לא מבוטל של הודעות מהפורום הזה, אני חייב להגיד שדי הצלחתם להפחיד אותי פה.... בייחוד אתה, אלון... באתר שלך רשמת על בילבול די גדול בין החלום למציאות ובין המציאות לחלום (בפרק של "בדיקת מציאות", או משהו כזה)... רק מה שמתחיל להפחיד אותי פה זה שאני מרוב שאני אתבלבל, אני עוד אגמור באברבנל בזכותכם....