פחד מהצלחה

פחד מהצלחה

היה לי לילה לא משהו אתמול. השאריות שלו עדיין משפיעות עליי, ואני..מטושטשת קצת. הרבה ממנו מגיע מפחד מהצלחה. אחה"צ ישבתי עם חברה וסיפרתי על ההצלחות שלי לאחרונה. והנה, כמו כדי להראות לי שהמצב לא כזה - התהפך הגלגל בלילה. אני תוהה, איך לעזאזל מקבלים את העובדה שמגיע לילהצליח? מגיע לי. אוף.

opalit

New member
לא רק שמגיע לך

גם מגיע לך להנות מההצלחה. אין לי עצה אני בברוך רציני בזה... אבל-

להבונתתת ../images/Emo39.gif

יש לי הרגשה שדוקא את מתחילה להפנים שמגיע לך (את בתהליך מרגישה) אבל התהפכות הגלגל הלילה דרדסה ובלבלה אותך קצת אולי. חלק מההפנמה צריכה להיות - שמגיע (בודאי!), אבל חלק (מההפנמה) זה להבין שהצלחה אינה רציפה תמיד. אז מה?? הכל מבשיל בך כעת ..ועם ההפנמה הבטחון שלך יגדל ואז לא תבהלי כשתגיעי למצב שלא הולך כפי שציפית או יש נסיגה. אמ? המגמה קובעת - הראש שלך הוא שקובע (ראש עם חשיבה של מצליחן
) לא דיברת על פחד מההצלחה במובן שגרמת לעצמך להכשל, נכון? כי זה דיבור אחר. דליה שלך

הצלחה היא לא רציפה

כן. כנראה שזה העניין. אולי אני מייחסת להצלחה קו רציף יותר...ואז כשהוא נקטע קצת, אז זה מבהיל אותי. המגמה קובעת. אני אזכור את זה
ואנקדוטה קטנה
כתבת: "התהפכות הגלגל הלילה דרדסה ובלבלה.." את באמת התכוונת ל-דרדסה? כמו מהסלנג שהתפתח מהתכנית 'דרדסים'? כי צחקתי כאן עד עמקי נשמתי
גם את התלבלבו לך האותיות, זה יצא חמודי. מלא זמן לא שמעתי את המילה הזו.

כאשר זה קורה לי אני אומר"עין רעה"

וכבר אינני יודע אם זה סיפור הביצה והתרנגולת או נבואה שמגשימה את עצמה.. בוודאי שמגיע לך להצליח ולכולנו והלוואי שכולם היו חדורים יותר בתחושה שהצליחו ואז היתה פחות קנאה ופחות שנאה בעולמנו

למעלה