פחד ממחוייבות

crema30

New member
פחד ממחוייבות

אני בת 31 וכבר כמה חודשים ארוכים שהסביבה שופטת אותי לרעה. הבן אדם שהכי משפיע עליי מבחינת הלחץ הנפשי זאת החברה היחידה שיש לי. היא קטנה ממני ב7 שנים בקושי בת 24 פתאום משום מקום היא רוצה להתקדם בחיים . עכשיו לומדת שיעורים לרשיון אחרי זה היא רוצה ללמוד להתחתן. היא התרחקה ממני פיזית. רק מדברות בטלפון ומתכתבות. היא אומרת עליי שאני מוזרה שבנות צעירות ממני מאורסות מתחתנות ושגם היא מתה להתחתן. אני אין לי שאיפות בחיים אולי מחוסר ביטחון. תמיד חלמתי לבלות להנות. כל שנות העשרים עברו לי בהחמצה שלא מיציתי ועד היום אני חולמת למצות עד לפני שאני נכנסת למאמץ שצריך ממני לעבוד קשה כדי להתקדם. כל יום שישי אותו סיפור חוזרת הביתה הולכת לישון. בזמן שאחרים יוצאים מבלים ולי אין עם מי.. זה גורם לי סבל רב !! כדי להרגיש טוב עם עצמי נהייתי חולת קניות . סוג של אכילה רגשית אפילו נכנסתי למינוס. כדי להשכיח בין הייתר את הכאב. מפחדת מהלחץ של הסביבה למצוא כמה שיותר מהר מישהו. בלי נסיון בכלל במערכת יחסים ושאם זה יהיה רציני זה ידרדר לנישואים ואז נטל יבוא לגדל ילדים להיות במקום השני אחרי הילדים אני בן אדם אנוכי לא בשלה להביא ילדים סך הכל מחפשת חבר הסביבה שופטת אותי בחומרה ולכן פתרון שלי לברוח מלחפש זןוגיות מרגישה תסכול רב בודדה אין כסף לטיפול עקב בזבזנות דברים שלרוב אין בהם שימוש שנותנים לי הרגשה טובה רק באותו הרגע לרוב מדובר באיפור ואני בכלל לט מתאפרת מחוסר עצלנות

crema30

New member
מבואסת ממש

בנוסף לזה אני נורא מקנאה בה בשאיפות שלה וגם לפני קינאתי בה שלדעתי הסביבה חושבת שהיא יותר יפה. ועכשיו אני לא מוצאת מנוחה נפשית שופטת אותי בלי סוף ואני כולי מקנאה אבל עם רגשי נחיתות

מה עוצר אותך מלחוות את החיים במלואם?

צאי, תהני, גם אם אין לך עם מי.
ואל תחשבי שכל מערכת יחסים היא מלכודת שתכלא אותך בבית עם ילדים... מה שאת לא מרגישה בשלה לו - אל תעשי. לכי רק עם מה שאת כן בשלה ורוצה כרגע.
חבל לבזבז את החיים בתקיעות וקנאה.
לכי תעשי גם את!

למעלה