פחד ממחוייבות.....

מקסימה1

New member
פחד ממחוייבות.....

היי יש לי מישהו שאני מאד אוהבת, אנחנו יוצאים בייחד כבר חודש וחצי לאחר שהיינו ידידים תקופה מסויימת. לקשר שלנו עליות וירידות אך הוא תמיד נישאר שם.ניסיתי ללכת ואז הוא מצלצל מהר והכל חוזר. אני חייבת לציין שאני מאד מאד אוהבת אותו וזה הקשר הכי טוב שהיה לי אי פעם. אנחנו חברים מאד טובים, פשוט אני מרגישה שיש לבחור פחד ממחוייבות, מהגדרות. אני לא ילדה, אני רוצה אותו ורוצה להיות חכמה...אני לא רוצה להרגיש שאני מבזבזת את הזמן. מצד אחד הוא אמר לי שהוא לא רוצה משהו רציני בחיים שלו כרגע ומצד שני הוא לא מפסיק לצלצל. הסקס הולך ומשתפר...קשר מסובך, בחייי. עכשיו הוא נסע לחו"ל מטעם העבודה לשבוע ויש לי הזדמנות להחליט על דברים. האם לתת לזה צ'אנס? האם להגיד לו שאני יוצאת עם בחורים אחרים? אני מאד מאד אוהבת אותו, אהבת נפש אמיתית..

Vdrums

New member
אם את כל כך אוהבת אותו למה את

יוצאת עם אחרים? לדעתי זה ילדותי, תיסגרי על עצצמך לגביו ואח"כ תצאי עם אחרים. אם היית מספרת לי דבר כזה לא היית רואה אותי יותר.

והבחור לא ילדותי? מין מצא את מינו.

היא מנסה להפרד ולהתנתק ממנו בכל פעם מחדש אבל הוא חוזר.<אמרנו "אש קטנה"?
> הוא לא מוכן למחוייבות והבחורה רוצה מישהו שיוכל להתחייב אליה . בקיצור,שניהם לא בנויים לקשר למרות שהבחורה רוצה.

Vdrums

New member
לא איכפת לי ממנו, היא זו שרשמה

הודעה. הורגים פרה פרה. מצד אחד יש טענות ומצד שני גם היא לא הכי בסדר. וכן, כנראה לשניהם יש בעיית מחוייבות.

magenta73

New member
אני לא מקנאה בך...

והאמת... העולם מריע למעשים. לא למחשבות... הוא מצלצל? אתם יותר ויותר אינטימיים? אולי זה מה שהוא צריך... זמן... בלי לחץ... בלי הגדרות... זה סיכון. ברור לי. ברור לך. את זו שצריכה לבחור בסופו של דבר...

למעלה