פחד מן העתיד והתמודדות

lana244

New member
פחד מן העתיד והתמודדות

יוצא שלרוב במקום להנות מהרגע אני דואגת לעתיד. מה יהיה איתי? מה אלמד? אני לא סגורה על שום דבר ב100%
ואז אני נלחצת
אני מפחדת להתעורר בגיל 30 בלי כיוון
בלי כלום

האם אני צריכה לסמוך על היקום? להתפלל למלאכים בלילה?
איך אפשר שזה יסתדר מעצמו? שהחיים פשוט יזרמו למקום הטוב?

Feanor75

New member
בבחירת היעוד בחיים

מה שכל אחד צריך לעשות זה לזהות את התחום שבאמת הכי מתאים לו, בלי קשר למעמד חברתי או כסף, לזהות את העיסוק שבא לו באופן טבעי וזורם, בהנאה ולא במאמץ. מי שמוצא את זה ועוסק בתחום שבאמת נועד לו, הדברים כבר יסתדרו בשבילו בכל מה שקשור לעיסוק- בהיבט החברתי והכלכלי, איכשהו זה כבר יסתדר. מי שלא עוסק בתחום שנועד לו יגלה אחרי כמה זמן שהוא קם בלי חשק לעבודה, כל החיים נהיים אפורים. ככה המון אנשים חיים.
את יודעת ליצור משהו? אם כן זה העיסוק שהכי תורם לאדם ולאנושות וגם הכי מספק. אם לא, תצטרכי לעבוד במשהו קבוע שיצדיק את הקיום שלך, משהו שלפחות מעניין אותך. אפילו עקרת בית נאמנה גם מצדיקה את הקיום שלה בעצם זה שהיא פנויה לתת לילדיה את מה שהם הכי צריכים, מה שנשים מודרניות עובדות בדרך כלל לא נותנות להם.

רותי 11

New member
ראשית לשחרר את הפחד כמובן

וכן לסמוך על הבריאה והכי חשוב
לסמוך על עצמך, משום שאם את
לא סומכת על הבריאה את בעצם
לא סומכת על עצמך ולהפך.
לחיות את הרגע ספר מדהים שנותן
טיפים להתמודדת ולדעת לזהות איך
המוח מתעתע בנו ומכשיל אותנו .
ציינתי כבר להקשיב ללב? זאת הדרך

elar84

New member
פחד

אני למדתי שהפחד יכול פשוט לשתק ואז לשבש כל חלקה טובה בחיים שלנו.
כשמבינים שאין סיבה לפחד ונרגעים הכל פשוט מסתדר.
מחשבות יוצרות מציאות... זה מדהים. כשתחשבי ותסמכי על עצמך, את תראי איך הכל יסתדר לך בקלילות.
מבקשים בקשה מהיקום ומאמינים התשובה תגיע בזמן הנכון... מרפים משחררים וזה מגיע
יש ספרים טובים בנושא...

lana244

New member
תודה לכם

מה שקורה
זה שיש אמונה והקשבה ללב
אחכ כשאני מתחילה לפחד, ביני ובין הלב יש ערפל. כמו ענני גשם גדולים שלא רוצים לעוף
ואז הענן הזה נהייה פחד, וג'יפה
אני מנסה לעשות מדיטציה לפני שינה ותרגילים לשחרורו

אני חושבת שיהיה בסדר
אני פשוט צריכה לשחרר

elar84

New member
אני לגמרי מזדהה איתך

לי אין פחד משום דבר חוץ מנושא אחד בחיים.
ובגלל הפחד הזה בדיוק אותו עניין מתעכב אצלי.
אני כל כך מזדהה כיוון שלא פשוט לשחרר ולהאמין אך מבטיחה לך שאת יכולה לשנות את הגישה.
בכל מקרה חיזוק הביטחון העצמי יכול להועיל בכך פלאים. תאמיני במי שאת תראי את כל הטוב שיש בך, וזה ישתחרר... לאט לאט הפחד יעלם.
תתני לזה זמן להשתחרר אל תצפי שזה יעבור ברגע, זה שינוי גישה ועבודה שתשתלם לך.
מקווה שהצלחתי להועיל :)

elar84

New member
ועוד דבר

תזכרי שיש שפע בעולם הזה, השפע עצום והוא לכולם.
יש סיבה שזה לא מגיע לך? הרי אין סיבה... תפוגגי את הפחד... אל תדחיקי...
תראי לו שהוא טועה שאת חזקה ממנו ומאמינה בעצמך!

לא יודעת למה אבל יש לי תחושה שאת בחורה מאוד אינטליגנטית.... ומוצלחת... ואין לי ספק שתתגברי על הפחד הקטן הזה ופשוט תזנקי למעלה, ותקטפי הצלחות.

lana244

New member
תודה. מקסים!

אני אתן לך את הדוגמא הכי בולטת אצלי
אני בת 21
אוהבת לחיות.
חווינו בבית מחסור כלכלי.. גדלתי בצל שבשביל כסף צריך לעבוד נורא קשה- וגם כשעובדים קשה לא מגיעים לסכום מחיה ראוי.
אז אחד הפחדים שהכי קל לי לתאר זה הפחד שיחסר לי כסף
אני אוהבת לצאת, לקנות, להזמין את אחותי לארוחות.. אבל בגלל שגדלתי בצל הזה אני מונעת מעצמי יציאות, מונעת מעצמי להשתחרר כראוי
כל יומיים אני נכנסת לחשבון הבנק ועוקבת
ונמאס לי
אני רוצה לשחרר את זה
אני כן רוצה לצאת היום לסושי עם חברות! ובו זמנית מפחדת לבזבז..
ונכון שאומרים ששפע פשוט צריך לזמן
וגם אם בלב אני יודעת שאלוהים לא ייתן לי שוב לחזור להיות במחסור
הפחד במוח נשאר ואני קופאת תחתיו
איך לשחרר את זה?
אני עדיין רוצה לצאת היום.. חח

elar84

New member
עבודה עצמית לשינוי האמונות

יש לך רצון לא לפחד- תעמידי לעצמך את זה כמטרה וראשית תביני שהאמונה: "את לא ראויה לכסף"... או איך שלא תגדירי את זה אבל זה הבסיס של האמונה שלך.
כשתביני קודם שזה פשוט לא נכון... תוכלי להתחיל לעבוד על שינוי אמונה והטמעת אמונה חדשה חיובית.
תביני שאת מושכת כך אלייך מחסור... ואת הרי לא רוצה בזה. תאמיני שמגיע לך שאין סיבה שלא.
תאמיני שאלוהים יתן לך, ותאמיני בעצמך שאת תצליחי בחיים האלו.
אני לא אומרת שזה פשוט, זה ממש אישיו אצלך והרי שזה לא יפתר בשנייה... אבל זה יפתר!
יש מלא מלא כסף בעולם הזה.... אין סיבה שזה לא יגיע אלייך. אין סיבה שתחיי במחסור.
אני בתור התחלה מציעה לך להבין שהמחשבה שלך פשוט מוטעית... ואז הייתי משננת לעצמי פשוט כל יום אמונה חדשה כגון:" אני מאמינה בעצמי ויודעת שאני ראויה לחיות בשפע"
או משהו בסגנון... וגם תקראי על הכוח של המחשבות שלנו... יש המון ספרים טובים... אני יכולה להמליץ לך במידה ואת מעוניינת.
את מזהה שיש בעיה מסויימת את רוצה לשנות... זו התחלה וזיהוי הבעיה זה כבר חצי מהדרך ואת בכיוון הנכון... קצת סבלנות ותראי שהכל יסתדר.

למעלה