פחד מנפילה

אנה186

New member
פחד מנפילה

שלום למתקשרת.
לפני כחודש נפלתי בבית ולצערי שברתי את הכתף. אך לצערי הרב נוצר בי מן פחד מוזר. בכל פעם שאני יוצאת החוצה אם זה לקניון לטיול או אפילו לקופת חולים יש לי פחד עד כדי חרדה מללכת. שמה אני הולכת ליפול. וזה מעין פחד שאני מנסה להשתלט במחשבה. וזה עובר לי רק אחרי שאני מגיעה לאיזה עמוד לאחוז בו. או איזה ספסל לשבת . ממש יש לי פחד לחצות כביש. עליי להדגיש שבדרך כלל אני אישה עם המון ביטחון . בחיים לא היה לי מן כזה פחד מוזר. אשמח מאוד לשמוע מה המסר או הייעוץ שתעלי בתיקשור. האם זה יעבור? ומה קרה לי? למה זה קרה לי? ואיך זה יעבור? תודה מראש לתשובתך. ממתינה בקוצר רוח . תודה.

lana244

New member
אני לא מתקשרת. אבל נראה לי אני יכולה בכיף להגיד לך

שאת שולטת בזה.
אם נפלת פעם אחת, זה לא אומר שתפלי פעם שנייה.
כל פעם שאת חושבת על זה תגידי למוח שלך "לא עכשיו" ותעיפי את זה הצידה.
את תצליחי
בעקרון כמעט כל פחד בחיינו הוא הדימיון שלנו ולא מעבר, לכן לא בריא לייחס לו יותר מידי חשיבות (; 3> מקווה שעזרתי

אנה186

New member
תודה רבה לך!

תודה רבה. קראתי זה היה מעניין ושווה לנסות. אם כי בעניין הפסיכולוגי אני גם עובדת על זה ובינתיים אני רואה שזה עוזר אבל איך שאני נזכרת זה חוזר שוב. מקווה שעם הזמן זה יעבור. ושוב תודה לכן והרבה אור ואהבה!

רותי 11

New member
אנה יקרה

מה שקרה לך בזמן הנפילה
עורר זכרון נשמתי מגלגול
קודם שכנראה שם הייתה
נפילה רצינית ומה שאת
חווה היום זה א אותו פחד
של אותו זכרון נשמתי
מיעצת לך לעשות סוג של
תרגיל לפני השינה
בלינק הזה את תמצאי
את התרגיל הזה ואם זה
לא יעזור אז את תצטרכי לעבור
שחזור גלגלולים למרות שהתרגיל
הזה עוקף טיפול בשחזור גלגולים
זה יקח קצת יותר זמן מאשר בטיפול[URL]http://www.2all.co.il/Web/Sites/ruti-11/PAGE21.asp[/URL]
רגיל

זה רלוונטי גם לרעידות אדמה

לפני כ-7 שנים הייתי ב-3 רעידות אדמה
הבית שלי פשוט זז ,פעם אחת בקניון הדוכן כולו זז והשמשות התנפצו ופעם נוספת בבית שלי וגם ראיתי את כל הקיר זז לחלוטין וחוזר למקום
והיו עוד כמה רעידות קטנות ,פעם אחת אפילו מתוך שינה הרגשתי והתעוררתי
בכל המיקרים זה היה מפחיד בטירוף ואחרי זה הודיעו שהיתה רעידת אדמה ,ככה שממש לא דמיינתי את זה !!

היתה לי תקופה מאד ארוכה אחר כך שכל הזמן הלכתי בתחושה פיזית שיש רעידת אדמה ובעלי כל הזמן צחק/"כעס" עליי
אחרי שנה וחצי (בערך) זה עבר

אנה186

New member
ושוב תודה

תודה לך. זה היה מעניין מאוד . אכן אנסה ליישם את המלצתך ומקווה שזה יעבור עם הזמן.
תודה מראש
אור ואהבה
אנה.

elar84

New member
זה מאוד טבעי

להרגיש כמו שאת מרגישה.
כמו שנאמר לך כבר, זה בהחלט יעבור על הזמן וגם כשהפחד מגיע תחשבי על אומץ
תאמרי לעצמך שזה שנפלת פעם אחת לא אומר שתפלי שוב ושהחיים יחזרו למסלולם הטבעי. והביטחון גם יחזור אלייך.
בנוסף המסר שרותי כתבה לך ממש מעניין.
אני עשיתי כמה וכמה פעמים את התרגיל שהיא צירפה שם והוא פשוט נ-ה-ד-ר, ושחרר ממני המון חסימות ופחדים.

אנה

הנפילה הייתה רק הטריגר של אנגרמה שהייתה חבויה והופעלה. תנסי למצוא מהי ותשתחררי מהפחד

על מנת שלא לסבך בואי ונאמר

שאנגרמה = טראומה. למרות שאנגרמה בעוצמתה גדולה יותר מטראומה

למעלה