פחד

yaeli20

New member
פחד ../images/Emo23.gif

לפני חודש וצי גיליתי גוש ... בשד הימני ליד החיבור עם בית השחי... אני לא יודע מה זה אבל אני יודעת שזה גדל וזה גם התחיל לכאוב, מפחדת כי גם פעם לפני 13 שנה לאמא שלי זה היה שם והיא נפטרה... מפחדת שעכשיו זה אצלי, החברה הכי טובה שלי אמרה לי שאני צריכה לספר למי שחשוב לי ואני אוהבת על הפחד הזה שאני לא צריכה לעבור את זה לבד, אבל גם מפחדת שזה אולי (אני מקווה) לא זה ואז לא יהיה נעים... אבל אם זה כן זה??? אוףףףףף שהחג הזה יגמר כבר ואני אוכל לקבוע תור! לא יודעת למה אני כותבת את זה ולמה כאן אבל רק כאן אני מרגישה שבאמת יבינו אותי ואת הפחד שלי. סליחה שמוציאה עליכם את הפחד שלי יודעת שיש לכם את הפחד שלכם, יעלי

היי יעלי ../images/Emo42.gif

טוב שכתבת. וטוב שבאת הנה. אפשר להבין את הפחד שלך ואת העובדה שאת בעצם מתמודדת עם הפחד הזה פעם שניה בחיים שלך. אני מסכימה עם חברה שלך כי אין סיבה להחזיק את המחשבות האלו בבטן, ואם יש לך מישהו שאת יכולה לחלוק איתו זה יכול להקל עליך והחברה שלך הזו נשמעת כמו מישהו כזה, שאפשר לספר לו ולהסמך עליו. אני חושבת שאני מבינה לבד שזה משהו שלא כדאי להזניח אותו ולבדוק ולו רק כדי לישון יותר טוב בלילה. וזה עוד יותר ברור כיוון שאת חוששת שתאלצי לעבור מה שאמא שלך עברה. אז קודם כל - את עוד לא יודעת בוודאות מה יש לך ורק אחרי בדיקות כמו ביופסיה אפשר לדעת, בנוסף לזה אל תשכחי שחלפו 13 שנים, שהן הרבה מאד זמן ובינתיים היו המון התפתחויות בשיטות האבחון והטיפול וישנם הרבה יותר אנשים שחיים אחרי הסרטן מאשר כאלו שלא שורדים. אבל זה כבר להקדים את המאוחר. קודם כל - יום שני על הבוקר לגשת לרופא לבקש את כל הבדיקות הנדרשות כדי לאבחן אותך במהירות האפשרית. תרגישי טוב ותרגישי חופשי לשתף אותנו גלי

תמיד כאן../images/Emo24.gif

היי יעלי,
ברורים ומובנים הפחדים שלך כאן יותר מאשר בכל מקום אחר, אבל אני חושבת שאת צריכה מהר ללכת לרופא ולהיבדק, את חייבת להתגבר על החשש (למרות שהוא מובן לגמרי!!) ולבדוק מהו אותו גוש שמצאת. אני מאמינה שלפחות כאשר רואים את הדברים כמו שהם, גם אם הם לא נעימים, אז לפחות אנחנו יודעים בדיוק מה עומד מולנו... וכמו שגלי אמרה, 13 שנים זה הרבה זמן, המון דברים מתפתחים, תחדשים וכל הנושא של טיפול בגידולים צועד כל הזמן קדימה... ותזכרי שאנחנו תמיד כאן בשבילך בכל מצב,
שירה.

yaeli20

New member
תודה ../images/Emo23.gif

מחר הולכת לקבוע תור ולבדוק מה זה תודה ושנה טובה, יעלי

למעלה