פחד

פחד ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

השופטת העדינה והחביבה שאיתה אני עובדת, יוצאת לחופשה יחסית ארוכה (10 ימים או משהו כזה) ובימים אלה אאלץ לעבוד עם "יצורים" אחרים הנקראים שופטים ולסבול את הירידות שלהם וההשפלות החביבות עליהם. הרי הם שופטים ואני בסך הכל קלדנית... איזה פחד!
איך אני הולכת להתמודד עם זה? למישהו יש רעיון?

hope_29

New member
אבל...

אל תשכחי שגם הם ב"סך הכול" שופטים... אני חושבת שאם תתיחסי אליהם כאל כאלו, כלומר, בני אדם כמוני-כמוך תוכלי להמשיך ולעבוד עמם ובהצלחה. זה מזכיר לי שכשהתחלתי לפני מספר שנים לעבוד בחברה בה אני עובדת היום (היי טק) מאוד חששתי מפני מנהלים ובכול דרג. זה הגיע למצב שנמעתי מלפנת אליהם שלא לצורך. חשתי פרפורים וגמגמתי קלות בכול פעם שפניתי אל מי מהם... עם הזמן למדתי להכיר בעובדה ולהפנים שהם בסך הכול בני אדם רגילים לחלוטין שמסיבות שונות הצליחו להתקדם בתפקידם (וותק, נסיון, השכלה ומרפקים..). כיום, אני מתייחסת אליהם כ"אל אחד העם" ולשמחתי גיליתי שהשד איננו נורא כלל וכלל...ולהיפך, אני מאוד נהנית כיום מקשריי עם חלקם ולמדה מהם רבות. hope

אבל אל תשכחי...

שבסך הכל אני לא יושבת לבד עם השופטים האלה. מולי יש עורכי דין והצדדים המתדיינים. והתחביב הגדול ביותר על השופטים, ואת זה אני אומרת מנסיון הוא להשפיל את הקלדניות לפני כל האנשים. וזה מה שהכי מפחיד אותי.

שחף35

New member
נטע חמודה ../images/Emo39.gif

כשאני נמצאת במצב כזה......אני תמיד נזכרת שהאדם מולי ,ולא משנה באיזה תפקיד הוא, בדיוק כמוני..........שמח, עצוב, מתוסכל, הולך לשירותים,מת מפחד, וצריך גם אנשים אחרים..... מה שווה שופט בלי הקלדנית שלוץ...... נאדה

stonefroze

New member
אבל אולי יש שופט אחד צדיק?

ודווקא לך יצא עכשיו לעבוד איתו? התעודדי.חשבי באופן חיובי. בכל מקרה העסיקי את עצמך במחשבות מה יהיה לאחר שהשופטת תחזור. בכל מקום עבודה יש תמיד אנשים שאיתם אנו לא מסתדרים, אבל איך אומרים,עברנו את פרעה ונעבור גם את זה. אל ייאוש נטע.

אף אחד

New member
בדיוק

ובכל מקרה, ועל כל מקרה, בעוד 10 ימים היא תחזור. גם אני נורא מפחד ממפגשים עם אנשים חדשים. בעבודה, בצבא, סתם ככה (לא שיוצא לי "סתם ככה"...). אבל איכשהו תמיד עוברים את זה. ודרך אגב, איך העבודה? נשמעת נורא מעיינת. מצליחה להנות שם לפעמים?

תודה סטון

אבל עדיין יש לי טראומה מאחד השופטים שם. אני יכולה רק להתפלל למזל.

מה אומר לכם, יש לי מזל ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בסופו של דבר, אחרי שכל כך פחדתי אתמול, מסתבר שאף שופט לא צריך עזרה היום ואני פנויה כל היום עד שעה 15:30. ואז יש לי דיונים עם שופטת אחרת שאותה אני כבר מכירה והיא בסדר גמור. וחוץ מזה מסתבר שאני באמת אסטרונאוטית ורק הבוקר התברר לי שבחוה"מ בכלל אנחנו בחופש.
טוב, אז עכשיו יש לי את כל היום להיות כאן, אז נתראה. ביי בינתיים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נו, מישהו דאג לך שם למעלה...

מקווה שתהיה לך הזדמנות להתמודד עם הפחד הזה בהזדמנות, להביט לו בעיניים ולנצח אחת ולתמיד...

כן, מישהו שמע את התפילה שלי

והזדמנויות להתמודד עם הפחד תמיד יהיו.

למעלה