פחד...

what to do

New member
פחד...

אני הולכת בעוד כמה ימים לקב"ן ואני ממש לחוצה. אני נורא נורא נורא פוחדת שאני אאבד את המילים, שהוא לא יאמין לי, שהוא לא יתייחס לבעיה שלי, אני ממש מתוסכלת. זה אבסורדי שהוא אמור כאילו לעזור לי ואני מרגישה יותר רע לקראת הפגישה איתו. לא ישנתי כמה ימים, אני כל הזמן משננת לעצמי מה אני הולכת להגיד, לתכנן... זה בלתי נסבל! חשבתי לבוא עם דף ולהקריא ממנו אבל זה נראה לא רציני. נורא קשה לי לבטא את הרגשות שלי בשיחה, אני נורא פוחדת. מה לעשות??? תעזרו לי בקרוב!

kaban

New member
קבן

הפחד שלך מפגישה עם קבן מובן. בעבודתי ראיתי חיילים רבים שאיתם דיברתי בשיחה הראשונה רק על הפחד שלהם ממני ולא על הבעיה, וזה בסדר, יתכן שזה מה שיהיה בפגישה הראשונה וחשוב כי תשתפי את הקבן בפחד שלך. אפשר גם לכתוב את הדברים, אין בכך כל פסול וחיילים רבים הקריאו לי מדף מה מציק להם. אני מניח כי כל הקבנים או רובם אליהם תפני מניחים כי את נרגשת או חוששת מעצם המפגש ואני מניח ומקווה כי בשיחה עם הקבן יתפוגג קצת המתח בו את שרויה הכי חשוב - תהיי את תשתפי ברגשותייך את הקבן אין כאן עניין של אמונה של הקבן בך או לא הקבן בשיחה איתך - שסביר להניח לא תתפרס על פני שיחה אחת, יבדוק איך והאם הוא יכול לעזור לך לפי רמת המצוקה אותו הוא יאבחן וחשוב שתדעי כי הקבן ידבר איתך על דרכי עזרה קודם כל כפי שהוא חושב לנכון ולאו דווקא כפי שאת חושבת שיעזרו לך ביותר אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת...

למעלה