פחד

גנדלאף

New member
פחד

אני הולך למכון כושר בודק את הדופק של הלב.מרגיש סחרחורת והולך הביתה כבר חודשיים שלא הולך למכון כושר סתם שילמתי.רוצה לחזור להתאמן להיות שרירי לפתח את הגוף ולהתחזק נפשית.משהו אצלי בראש פסיכולוגי מונע ממני ללכת ולהתאמן.האם קרא לכם גם כן קורה? ומה אתם עושים בנדון

Sonata Of Tears

New member
לא הבנתי בידיוק

למה אתה לא הולך למכון? כאלו, מה עובר לך בראש שמונע ממך? בושה? קושי פיזי? חרדה מאחרים? תנסה לפתח את זה קצת יותר.

גנדלאף

New member
למה?

לא הולך משהו עוצר אותי פחד מהלא נודע.הייתי במכון כמה פעמים והרגשתי שם רע תחושת בחילות,קוצר נשימה,דופק לב מהיר לעיתים שאין לי דופק,הרבה הייתי צריך ללכת לשירותים.רוצה לחזור להתאמן שיוצא מהבית לכיוון אני חוזר בחזרה לבית מרוב פחד.

Sonata Of Tears

New member
אולי תתחיל מקטן?

בלי קשר למכון,כדי לעשות את כל הדברים שציפת מהמכון,תתחיל בלרוץ בים או באיזה פארק. בקשר למכון,שמע אתה אומר מה קורה לך אבל לא מה אתה חושב באותו זמן.. אתה מפחד מתגובות של אנשים כלפיך? אולי האווירה של המקום (מוסיקה חזקה,רעש של מכשירים,המון אנשים מדברים) מכניס אותך ללחץ? משהו קלסטורופובי? אולי משהו רפואי שמקשה על עשיית ספורט?

שלומפי2

New member
אחי אני מבין אותך בדיוקק....

(לא כמו כמה אנשים כאן שצריכים מיליון הסברים) אני גם הלכתי למכון כושר במשך חצי שנה(יש לי גם בעיות של חרדה חברתית,וגם קצת היפוכונדריות) הצלחתי דווקא לתפקד שם כמו שצריך כי באתי בהתלהבות שזה באמת יכול לשנות אותי(החדר כושר),אחרי כחצי שנה לא ראיתי בי איזה שינוי גופני כמו שרציתי, אז התחושות האחרות של פחד וחששות להיות במכון ותחושות פיזיות לא טובות(כמו שלך)התחילו ממש להתגבר עד שיום אחד פשוט באתי, והרגשתי אחרי כמה זמן תחושה לא טובה ומאז לא חזרתי..... הפיתרון לפי דעתי זה פשוט לבוא לשם, וכאשר אתה מרגיש את התחושות הלא טובות פשוט תלך לשירותים ושטוף פנים(זה עוזר) ותגיד לעצמך שהכל זה דימיוני ואני מרגיש טוב ואפילו תיהיה מרוצה מעצמך שאתה בכלל בא לשם כדי לשפר את עצמך(מה שהרבה אנשים לא עושים) אה,זה העצות שלי(אני צריך גם להקשיב לעצמי לפעמים), בהצלחה.........

Sonata Of Tears

New member
לא יודעת מה להגיד לך

אבל לכל אחד יש חששות אחרות.. כאלו, אני באה למכון ומרגישה שכל העולם מסתכל עלי ,בודק לי את המכשיר, מסתכל על איך אני מתאמנת ומדבר עלי לרוב זה גורם לי גם להרגיש לא נוח ,לפעמים בחילות או עייפות נוראית תוך שניות ...

גנדלאף

New member
מה שקורה

העניין שברגע שאני נמצא במכון כושר, כאבי ראש אני חש פחד מהאנשים שבמכון ויש מעט מאוד בבוקר אלו הזמנים שהייתי הולך.הלב שלי דופק ולפעמים חושב שאין בכלל דופק .מרגיש על סף התעלפות.פעמיים היו לי שם סחרורות והמדריך אמר לי לשכב על הגב לתת לדם לזרום וכולם הסתכלו ודיברו

למעלה