פחד

פחד

כתבתי מזמן ממש כשהפורום נפתח יש לי בעיה של הפרעת אכילה לא ספציפית ומזה נובעת חרדה מאוכל אני מפחדת לאכול ובעיקר אני מפחדת לעלות במשקל כול פעם שאני חושבת על זה שאני צריכה לעלות במשקל אני נכנסת לחרדה ורע לי ואני מתחילה לבכות ואז אני בוחרת בדרך הקלה יותר בשבילי והפחות טובה לאכול פחות כדי לא לעלות במשקל לא יודעת מה לעשות

בוזיקית

New member
ללכת לפסיכיאטר ומהר

לי נשמע שאת על סף אנורקסיה. חבל עלייך. לכי כשעוד אפשר לטפל בזה.

אז ככה

אני לא 15 שנה האותו טיפול אני חולה 15 שנה את הטיפולים התחלתי לפני 7 שנים ועברתי כמה מטפלים בטיפול הנוכחי שלי אני 9 חודשים וזה לוקח מלא זמן אני עושה צעד אחד קמינה ולפעמים 2 אחורה בגלל זה זה לוקח זמן

בוזיקית

New member
תיראי, אני לא יודעת במה את חולה

אבל אם זה קשור להפרעות אכילה אני מאוד ממליצה לך על הקבוצות של OA, ואני מצרפת לך קישור, כדי שתראי במה מדובר. אם זה מדבר אלייך תפני אלי ואני אנסה לעזור.

תודה אבל

OA זה לאכלניים כייתיים אני נוטה יותר וכיוון אנורקסיה ככה שזה לא ממש מתאים מה גם שאני נמצאת בטיפול במרפאה להפרעות אכילה

בוזיקית

New member
הי טלטלונת

או.איי אינה רק לאכלנים כפייתיים. יש שם גם בולמים וגם אנורקסים. אני מציעה לך לפנות ולברר. בכל אופן יש כאן גם פורום להפרעות אכילה. אני אישית לא אהבתי אותו, כי צינזרו לי את ההודעות בגלל שיש להם חוקים מאוד מגבילים שם לפירסום ההודעות, אז מצאתי לי אלטרנטיבות אחרות. לא הייתי פוסלת את זה על הסף...

לגבי...

לגבי פורום הפרעות אכילה השתתפתי בעבר בפורום הזה כרגע מרגישה שהוא יותר מידי טריגרי עבורי מעדיפה להתרחק ממנו

ברוכה השבה ../images/Emo20.gif

נשמע שאת מטופלת ובכל זאת הפורום מהווה מקום נוסף לתמיכה ושתוף עבורך. אני מבינה את הקושי בצורך לעלות במשקל. תוכלי לנסות לכתוב לעצמך על המראה את המשקל שעלייך להגיע אליו ולהשקל כל ערב ובוקר כדי לוודא איך את מתקדמת ושאינך עוברת את המשקל שרצית, אם זה החשש שקיים אצלך, מפני אובדן שליטה על המשקל. ההתמודדות היא יומיומית. כל יום בפני עצמו. חזקי ואמצי!

אז זהו

שבקטע של להשקל אם אני אשאיר משקל בקירבתי זה יהיה הרבה יותר מבוקר וערב זה יהיה בערב שלושים פעם ביום ואני יושעת שאני רק יכנס עוד יותר לחרדה מזה

אני חושבת

טלטלונת, את בטיפול פסיכולוגי והאדם שמטפל בך באופן רציף בוודאי מכיר אותך היטב ויודע לברר יחד איתך מה שנכון עבורך לעשות. אני יכולה לשמוע אותך, את החרדה ותחושות חוסר האונים שאת מביאה לפה ולנסות להיות איתך בהם, עד כמה שאני יכולה, על גבי הפורום. כמו שאר הגולשים פה. יום טוב ובריא!

תודה

בקטע של השקילה גם אני וגם הפסיכולוגית שלי תמימי דעים שאני לא צריכה להשקל הבעיה שביום שלשי כשהייתי אצל הפסיכולוגית היא אמרה שאני ינסה לאכול חלק ממנה העלו לי את התפריט וכול פעם שאני מנסה לעשול את זה אני נכנסת לכזו חרדה שאני ישר מוותרת

למעלה