פחד

nava21

New member
פחד

כרגע עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה חיובית, מפחדת לשמוח, מפחדת לפתח ציפיות כמו בפעם הקודמת לא יכולה לחשוב בכלל על ההליכה לרופא והאולטרסאונד שיחרוץ את גורלי שוב לאושר גדול או לתהום עמוקה. בפעם הקודמת החלטתי לא ללכת לרופא עד כמה שאוכל לעמוד בכך- לפחות שבוע 9 או 10 . סתם רציתי לחלוק אתכם את תחושותי כעת. שלכם תמיד בתקווה תחזיקו לי אצבעות. נאוה

פחד ומזל טוב

מזל טוב. אני מבינה את הפחד (מאיר אריאל שר זאת טוב מאיתנו "מי שנדפק פעם אחת לא יכול להגמל יותר") ואני אולי חכמה קטנה בתחום (כי מאז האבדן שלי, באוגוסט, עדיין אים הריון חדש) אבל נראה לי שעכשיו תצטרכי להתרגל לקיום הבו זמני של השמחה והפחד. כתבתי כאן בעבר על כך שהפחד הוא לא פרטנר מועיל ביותר, אבל כידוע לפעמים קשה להיפרד ממנו. אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתבקרי בפורום "הריון ולידה" הרבה יותר מאשר בפורום הזה, אם כי נראה לי שהפורום הזה הוא בית שלעולם לא ניתן ממש לעזוב, אולי רק לבקר קצת פחות. אל תהססי לשתף בכל הרגשה, אנחנו כאן. שוב, המון המון מזל טוב הפילה הסגולה.

מצטרף לפילה סגולה...../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

נאווה היקרה.... כל כך חיכיתי כבר לשים אייקון של בלונים!!! קשה לי להעביר תחושות דרך המחשב...אבל זוהי הפעם הראשונה מאז הפורום נפתח לפני 3 חודשים לערך והודעתך ממש גרמה לי לתחושות חזקות של שמחה. אני חש כי אנו כאן אנשים בגילאים שונים, עיסוקים שונים, מקומות שונים בארץ (לא נשכח את יעל ואודי באיטליה!)...אבל החמימות והמשפחתיות מאד מאפיינת את הפורום, ולכן, בשמי ובשם כל החברות והחברים בפורום המאד מאד יקר ומיוחד עבורנו... מ-ז-ל ט-ו-ב!!! אבל מכל ה- אנו בתקווה כי היום את מתחילה שלב חדש בהתמודדות עם אבדן ההריון הקודם. יש הריון חדש שדורש ממך את מלוא תשומת הלב. כן...ברור שהרגשות מעורבים...זה טבעי!!! את נ-ו-ר-מ-ל-י-ת!!! אז אל תילחצי מזה שאת חוששת וכו´... אני רק יכול לשמוח בשמחתך, לקוות ולהתפלל שההריון הנוכחייהיה מוצלח מכל הבחינות האפשריות ובסופו הצלחה (כי את ובן זוגך ראויים לזה!). טיפ:דפדפי בארכיון הפורום וההודעות של נשים שחוו אבדן הריון וכיום הן אמהות. כתבי להן הודעה לתא הדואר האישי שלהן, לדעתי הן יסייעו לך רבות מנסיונן. כפי שפילה סגולה אמרה - שתבקרי בפורומים להריון כי כל כך חיכית לזה! אבל כשקשה לך נאווה, אנו כאן חברותייך וחברייך, בשבילך!
אז שוב, לך ולבן זוגך - מזל טוב! תמיד שלך, תמיד איתנו

sivanori

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

יופי לך ! כולנו כאן מחזיקים לך אצבעות ! רציתי להגיד משהו אחד - בהריון השני שלי היתי בחרדה עצומה. לקח לי כמה חודשים טובים אחרי הלידה להשתחרר מזה לגמרי. את יודעת איך אומרים "אם תהיה בלחץ זה יזיק להריון/לעובר/לילד" ? יש לי את הילד הכי רגוע בעולם. תמיד מחייך, תמיד שמח, אין לא מצב של בוכה-כי-בא-לי-לשמוע-את-עצמי, ישן כל הלילה מגיל שלש שעות. אם הייתי יושבת לעשות הזמנה לא היה יוצא לי כל כך מוצלח. זה מה שרציתי להגיד בנושא החרדות. הן חלק מהענין ולהלחם בהן רק מעצים אותן ולא עוזר. ההקלה מגיעה רק בלידה. אז נפגש בעוד 9 חודשים בפורום להיות הורים !

sael

New member
כ"כ מבינה אותך

אני מאוד שמחה בשבילך. אני מחכה כבר לרגע שבו אני אעשה בדיקה ואגלה שהיא חיובית, ואני בטוחה (לצערי) שאני אגיב בדיוק כמוך, בשמחה מלאה בפחד. אחרי שחווים אובדן, ברור שההריון הבא יהיה מלווה בחששות כי את יודעת שהנורא ביותר יכול לקרות ולא רק כסטטיסטיקה... אבל אין מה לעשות, צריך רק לקוות לטוב ולחכות כבר לביקור אצל הרופא שבו תשמעי את לבו של עוברך פועם (אני לצערי לא זכיתי לשמוע את זה). אני מאחלת לך שתעברי את התקופה הזאת עד שתלכי לרופא במינימום לחץ, ושתזכי לצאת משם עם חיוך ענק!!! אגב, באיזה שבוע את אמורה להיות עכשיו?

למעלה