פחות או יותר

פחות או יותר ../images/Emo32.gif

אתם זוכרים שלפני כמה חודשים העלנו את הנושא של חברות שהקשר איך שהו התפרק... אז אתמול ישבתי אצל חברה והתחלנו לדבר על מישהיא שהיתה אתנו ב"שיכבה" שהיתה אתי בקשר ממש טוב שפיתאום בלי סיבה נראת לעין ניתקה את הקשר איתי... היא סיפרה לי שהיא שמעה בדרך פתלתלה שהיא עברה לגור בתל אביב והיא אפילו בהריון... אתם לא יודעים כמה זה עשה לי רע לשמוע את זה כך ובלי לדעת את החדשות המדהימות האלה ממנה. רועי כמובן "התנפל" עלי ואמר שאני חייבת להתקשר אליה, כי אחרי החתונה יהייה יותר קשה (זה כאילו לעבור איזשהו שלב בחיים שאין ממנו חזרה). הלב שלי התחיל לדפוק והאדרנלין עלה ועלה. ובאמת הרמתי טלפון ל144 וביקשתי את המספר. ובאותה הזדמנות... החלטתי ליצור קשר עם עוד חברה שהקשר נתק בינינו אחרי שהיה לנו ויכוח מאוד קשה על כך ש"לא היינו שם אחת בשביל השניה"... וזהו... הרמתי את הטלפון לחברה הראשונה ומסתבר שהיא בחו"ל (אני אנסה שוב היום ומחר). ואז הרמתי טלפון לחברה השניה, בעלה ענה לי ויכולתם לשמוע את החיוך על פניו. (אני יודעת שהוא מאוד אהב אותי- יותר מכל חברה אחרת שלה- ואתן בטח יודעות כמה זה חשוב). הוא אמר שהיא בשיחה בקו השני ושהיא תחזור אליי מיד. להגיד את האמת- לא האמנתי... אבל אחרי מספר דקות הטלפון צלצל. והיא היתה מעבר לקו. היא אמרה לי שכל השבוע האחרון היא חשבה עליי ושהיא נסתה לברר בכל דרך אפשרית אם כבר התחתנו, כי היא רצתה לשלוח פרחים... היה לי מאוד כייף לשמוע את זה בעיקר בגלל שאני יודעת שהייתי לא בסדר, ועוד יותר חשוב היה לי לשמוע שלמרות הכל היא עדיין חושבת עליי טובות
היתה לנו שיחה מדהימה סגרתי את הטלפון והייתי ממש בhi זהו, מה אני אגיד לכם שווה הכל! אני ממליצה לכל המתלבטים והמתלבטות בעניינים אלה לעשות את הצעד, זו הזדמנות נפלאה

אתי@

New member
אני ממש שמחה לשמוע

גם אנחנו לקראת החתונה חידשנו את הקשר עם מישהו שהיה חבר טוב, והקשר איתו נותק שלא באשמתנו. אחרי המון לבטים, החלטנו להזמין אותו לחתונה. עשינו עבודת בילוש קטנה, חיפשנו אותו, מצאנו ובאנו אליו הביתה בהפתעה, עם הזמנה... אני חייבת לציין שזה עשה לנו הרגשה ממש טובה!!!

dorlim

New member
קל להגיד...

לפני כמה חודשים, נותק הקשר ביני לבין אחד מחברי הטובים. לא משנה למה ומדוע, אבל אני כועס עליו עד מאד. אמנם יש לי חצי שנה עד החתונה, וזה הרבה זמן, אבל זה מציק לי לא מעט, במיוחד לאור העובדה שהוא חלק מהחבר´ה. (למרות שלא כל החבר´ה מתים עליו... סיפור ארוך...). אני וזוגתי שתחיה דיברנו על כך רבות, והיא ביקשה שאני לפחות אתקשר אליו להודיע לו שאני מתחתן. אני יודע שהוא יודע שאני מתחתן. בקיצור, אין לי מושג מה אני אעשה, במיוחד לאור העובדה שהוא זה שפגע בי. סתם פרקתי מהלב, אם כבר נגענו בנושא... בכל מקרה, אני ממש שמח בשבילך, נועה.

אתי@

New member
דורון, זה בדיוק מה שהיה אצלנו

החבר עליו סיפרתי הוא במקור חבר של רונן, אבל למעשה נוצרה חברות יפה בין שושתינו במשך הזמן. הקשר נותר, ואני מרשה לעצמי לומר זאת, בעיקר באשמת החבר. הפרטים לא ממש חשובים. במשך כמעט שנה התלבטנו. אני כל הזמן חשבתי שלמרות הכעס עליו והעלבון, אנחנו צריכים לפחות להרים טלפון. רונן מאוד מאוד התלבט, בעיקר מכיון שהוא לא רצה לכפות את עצמו על מישהו שאולי לא מעוניין. בסופו של דבר הוחלט שנעשה את הצעד הזה, וההמשך תלוי בו (בחבר). אנחנו לא מצטערים לרגע - לא רצינו לגרור כל מיני כעסים ועלבונות פולניים לחתונה שלנו. אם לעצה שלי יש משמעות כלשהי - אז תתקשרו, תזמינו אותו - וההמשך תלוי בו!!! בהצלחה אתי@

dorlim

New member
../images/Emo51.gif

נראה לי שאני צריך עוד קצת זמן. בכל מקרה, אני לא ממהר, יש לי עוד חצי שנה. תמיד כיף לשמוע את העצות שלך

לי היה סיפור עם "חברה" שלא

הייתי איתה בקשר כמעט שנה, ולא בגלל ריב או משהו, פשוט התנתק עם הזמן, והחלטתי לחדש קשרים לפני החתונה, כחודשיים לפני הרמתי לה טלפון, והבנתי כי היא כבר שמעה שאני מתחתנת. היתה לנו שיחה מאד יפה, 3 שבועות לפני קפצתי אליה ונתתי לה הזמנה ביד. לחתונה היא לא באה ואפילו לא הרימה טלפון להגיד מזל טוב, אני את שלי עשיתי, ומבחינתי היא לא תשמע ממני יותר אף פעם.

צוקה

New member
ובאותו עניין, הייתה לי חברה, עוד

מבי"ס יסודי והיינו ממש ממש חברות טובות לאורך שנים (כולל התיכון והצבא) לפני כשנתיים וחצי ניתקנו קשר לחלוטין בעקבות ריב, מאז ראיתי אותה פעם אחת ביום כיפור, היכן שכל החבר´ה מתאספים ולא דיברנו. חשבתי עליה המון בעקבות החתונה, וגם פגשתי חברה טובה שלה ביריד דירות, ששאלה אותי אם אנחנו נשואים, אז אמרתי לה שבקרוב. אני בטוחה שהיא "זרקה" לה מילה על כך. מה עושים? האם לא מאוחר מידי? אני לא רוצה להרגיש דבילית או לכפות את עצמי על מישהו. סה"כ עבר המון זמן...

מסתבר שזה אף פעם לא מאוחר מדיי

והסיפור שלי הוא הדוגמא הכי טובה... חוץ מזה... אם לא עכשיו אי מתי?

שירי71

New member
נועה, זה בכלל לא OFF TOPIC !!!

דווקא מאד חשוב וכייף לשמוע שלמישהו מאיתנו היתה זכות לחדש קשר כמו שצריך. היתה לנו שיחה על זה כאן בפורום לפני מספר חודשים. סיפרתי על חברה שלי (אשר מגדירה את עצמה כ"חברה לשעבר" שלי כשהיא כותבת מייל לחבר שלי, כן כן...) ולא, עדיין לא חידשתי איתה קשר ולי לא נראה שהיא מעוניינת בכך. הקושי קשור ברהיט שרציתי להחזיר לה ואיך שהוא התגלגל איתנו לדירה החדשה אך מחכה ברוב פאר שאשיבו. התקשרתי אליה לפני מס שבועות והודעתי לה שאני רוצה להשיב לה אותו וכל מה שהיא אמרה זה להשאיר לה את זה בחדר המדרגות. וזהו. הצעתי שנעלה לה את זה הביתה וקיבלתי תשובה צוננת של בסיידר ושלום הכי קר וגועלי שקיבלתי בחיי. וזה סגר את הגולל מבחינתי. אני כעת רק מחכה לקבל את הכוחות הדרושים כדי ללכת להחזיר לה את הרהיט (לא מעט אנשים אמרו לי שזה מיותר) ולסגור עניין. וכן זה מאד מצער אותי.

תגידי לה שתבוא לקחת אותו בעצמה

לא מגיע לה שתיטרחי כל כך (אפילו אם את לקחת את אותו רהיט) פשוט נראה לי שהיא לא רוצה אותו ולמען האמת נראה לי שהיא גם לא ששה לראות אותך אני הייתי תורם את הרהיט הזה למישהו שאולי זקוק לו והייתי עושה לו מצווה אם הייתי נותן לו אותו. ובנוגע לאי מיילים לחבר שלך את לא חושבת שזו חוצפה??? בהצלחה אייל...

שירי71

New member
הו הו רק אייל

בנוגע למייל לחבר שלי זה נושא שאם אני אפתח אותו אני לא אגמור עם זה. זה קשור לעוד אירועים ודברים שנאמרו מצידה. וכן זה חוצפה ושנינו חושבים ככה אבל כנראה שהיא לא. ולדעתי אסתפק בכך ואתה בטח מבין למה. אבל כן, תודה...

למעלה