פחות משבוע למסיבאפי - הספירה החלה!

פחות משבוע למסיבאפי - הספירה החלה!

המסיבאפי השנייה תתקיים ביום רביעי ה-18 באוגוסט במועדון "המוסד" שבתל-אביב. בין ההפתעות: הופעה של "כת השפן", להקה אילתית, שתנגן שירים מהסדרה וחומרים מקוריים - ברוח הסדרה. כמו כן, נותרו עדיין מקומות להשתתפות בתחרות הכפילים. כפרס למקומות הראשונים יינתנו שני אוספים של כל חוברות "פריי" - חוברות קומיקס מאת ג'וס ווידון המגוללות את סיפורה של קוטלת עתידית - וחבילות שי הכוללות חולצה, סיכות וסטיקרים בלעדיים למסיבאפי מתנת "שגרירות סאנידייל בישראל". לפרטים נוספים ולעזרה בהגעה היכנסו לאתר המסיבאפי: http://www.buffy.co.il/messibuffy/

buffgirl

New member
מסיבאפי ../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תבואו, יהיה ענק.

Sweet Misery

New member
יש מסיבאפי?! ../images/Emo2.gif

ואפחד לא אמר לי?

buffgirl

New member
השנייה כבר.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ב-18.8, יום רביעי. B THERE! הדר, אני מתגעגעת
לאן נעלמת..? הרבה אנשים יהיו שם ואני יודעת שיהיה יפה כי עשינו עבודה ממש טובה בלעצב את המסיבאפי (הם יותר ממני, אבל עדיין). תבואי, מועד המוסד, הכל כתוב באתר. תבואי, יהיה מגניב.

Sweet Misery

New member
אבל זה כל כך מאוחר מדי. ../images/Emo4.gif

ואין עם מי ללכת. אני לא מתה על באפי יותר מדי, אבל המסיבאפיות שולטות!

buffgirl

New member
לכי לבד ../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תהיי איתנו במסיבאפי וקחי מונית הביתה. את לא יכולה להפסיד את זה. באמת שלא, זה ה-דבר. ויהיה כל כך יפה.. אתמול ישבנו עד 10 וחצי כדי לסיים את הכל ויצא משגע! תבואי, יהיה אחלה. אם את צריכה עוד פרטים, יש באתר או שלחי מסר

I Love Paige

New member
../images/Emo127.gif נכון! תבואי, הדר!

אגב, הדר, אני לא מצליח לשלוח לך מסר. לכללל העולם כן-ולך לא. אז יש פגרה. :X ותבואי. גם אני בא לבד, אבל עם אנשים. כלומר, אעע... את יודעת.

למעלה