פחחחחחחחחח שמעתם את זה??

daughter L93

New member
פחחחחחחחחח שמעתם את זה??

ליאון וצבר עכשיו מרכלים על שי וצבר אומר על שחר שזה לא מכובד שהוא יושב בראש השולחן כשיש בן אדם מבוגר בן 56 שיכול ליהיות אבא שלו!! כן? אז מה עם שי שישב בראש השולחן ועוד הרבה אחרים? ומה הקשר התנהגות מכובדת? ראית את עצמך? למה זה מכובד איך שהוא צעק על בן אדם בן 56 שיכול ליהיות אבא שלא? יצורים וצבר שוב מנסה להביא את ליאון לצד שלהם.. ואומר לו לא להאמין למה שהדיירים החדשים אומרים לו והביא לדוגמא את אינה שאמרה שוונסה לא תלך ואז היא הלכה והוא אומר שאו שהיא לא יודעת שום דבר או שהיא שקרנית. מה שהוא לא מבין זה שהוא לא מבין שום דבר מהחיים ואם יש מישהו שלא יודע הכל, זה הוא. וסליחה שאני לא כותבת את הכל בצורה יותר מובנת וברורה, השעה מאוחרת כבר..

Yaki J

New member
וליאון בכלל "נשמה" כשצבר המקריח התחיל לדבר על

יוסי ועל זה שאמר לעינב "את לא עוזבת אחרי כל מה שהשקעתי בך" הוא אמר "אולי היא נולדה גבר". אדם דוחה וטיפש, קריקטורה.

ShukyD

New member
ומה עם לאון? עד כמה שהבנתי גם הוא נולד גבר

כנראה בו לא השקיעו מספיק...

shy6

New member
זה היה הדבר הכי מצחיק עד כה בתוכנית!

צבר אומר ללאון שהוא לא מבין איך שחר לא מתבייש לשבת בארוחת שישי בראש השולחן כאשר יש בבית מבוגר שאמור לשבת שם! לא צריך להוסיף פאנצ' ליין כי כל המוסיף גרוע.

daughter L93

New member
חח אני מודעת לזה שלא כתבתי את זה כמו שצריך,

זה היה בהתלהבות לפני שאני אשכח מה הוא אמר, אני לא טובה בציטוטים

beep beep

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שום דבר לא מצחיק בזה

כשהגיעו החדשים, הותיקים החליטו ביניהם שאין מצב שאחד מהחדשים יישב להם בראש השולחן, וצבר ויוסי סיכמו ביניהם שיוסי שהוא המבוגר מביניהם יישב שם. אנשים פשוט לא רואים ואחרי מסיקים מסקנות מוטעות. חבל...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה