פ'חחח מזהזהה[?!?!] לא עובד לי האתר של השיןןן איך עושים פה בלוגג[?!]
Y yדן Xומרת Nה 2א לה New member 11/11/05 #1 פ'חחח מזהזהה[?!?!] לא עובד לי האתר של השיןןן איך עושים פה בלוגג[?!]
R roger4x4 New member 12/11/05 #3 קשה לי שלא לצחוק אבל אם את באמת רוצה אז פותחים פה (בפינה השמאלית העליונה). דרך אגב. נראה לי שאם את תפתחי בלוג, המבקרים יצתרכו את זה.
קשה לי שלא לצחוק אבל אם את באמת רוצה אז פותחים פה (בפינה השמאלית העליונה). דרך אגב. נראה לי שאם את תפתחי בלוג, המבקרים יצתרכו את זה.
Y yדן Xומרת Nה 2א לה New member 13/11/05 #4 חעחע...! איזה דבר ליגההה יעני כל דבר שאני רושמת שמה זה נהיה עם סימניםם? יפההה.!! אבל למה למבקרים לא הבנתי.. וןלמה קשה לך לצחוק?
חעחע...! איזה דבר ליגההה יעני כל דבר שאני רושמת שמה זה נהיה עם סימניםם? יפההה.!! אבל למה למבקרים לא הבנתי.. וןלמה קשה לך לצחוק?
R roger4x4 New member 13/11/05 #5 בסדר... דבר ראשון קשה לי לא לצחוק. כלומר, לא בא לי לצחוק... ונתתי את זה למבקרים כי... בואי פשוט נגיד שלפי הכינוי שלך חשבתי שאת מדברת ככה הרבה... ולי היה קשה לפרש את מה שאמרת... אז ניסיתי לתרגם במילון. והצליח
בסדר... דבר ראשון קשה לי לא לצחוק. כלומר, לא בא לי לצחוק... ונתתי את זה למבקרים כי... בואי פשוט נגיד שלפי הכינוי שלך חשבתי שאת מדברת ככה הרבה... ולי היה קשה לפרש את מה שאמרת... אז ניסיתי לתרגם במילון. והצליח
R roger4x4 New member 14/11/05 #7 מה? Xנ* &X N2*ן. X*זה קטy *w פה Xנ* Nנ0ה &כת!2 כN!ך !זה ק3ת קwה... Xז הwתNwת* 2N*&!ן... הצלחתם לקרוא
מה? Xנ* &X N2*ן. X*זה קטy *w פה Xנ* Nנ0ה &כת!2 כN!ך !זה ק3ת קwה... Xז הwתNwת* 2N*&!ן... הצלחתם לקרוא