מצאתי את זה בשבילך..
√ אהם.. אז ככה ניצן, בקשר למסר ששלחת לי אני עונה לך כאן בפורום כי היו עוד כמה ששאלו אותי את השאלה.. אז ככה.. לפני שנה וחצי בערך כשגרתי עוד בקולומביה והיתי מנוייה לעיתון "חנטה" הארגנטינאי היה מבצע לפגוש את בנחמין וסנטיאגו (אחד מהם) ושהוא יבוא אל הזוכה הביתה ואז הם ילכו למסעדה ואז למערכת העיתון (וכל זה ללא ליווי של צלמים!!!!) רק בסוף כשמגיעים לעיתון אז מצטלמים! בקיצור אני כבר לא ממש זוכרת היה צריך לכתוב איזה חיבור ואני כתבתי משהו מזה מרגש (אני רק זוכרת שזה היה מרגש) בקיצור... זכיתי!!! בבנחמין ולא בסנטיאגו למזלי! וקיבלתי את הפרס הנ"ל כל הפגישה לא קלטתי כמה ברת מזל אני ושכחתי שיש דבר כזה מצלמה ולא חשבתי להנציח את הרגעים הנפלאים האלו ואמא שלי שמזל שיש לי אותה הזכירה לי... וצילמתי... הנצחתי כל רגע ואז אני והילדה שזכתה בפגישה עם טיאגו התחלנו להתקשר אחת לשנייה... חחח הייתי כל כך נרגשת שהתנהגתי כמו ילדה מפגרת! אבל בנחה כזה מתוק... והוא אמר לי תרגעי אני בסה"כ בן אדם אני לא אמור לגרום לך להתרגש כל כך.... איזההה ממי והוא מזה ג´נטלמן... הוא פתח לי את הדלת של הלימוזינה(!) וקודם נתן לי להכנס ורק אח"כ הוא וואי כזה ממוש´... אז זהו... נכון לעכשיו התמונות בקולומביה יחד עם רוב הדברים שלי.. כשנעביר הכל אני מבטיחה לעלות את התמונות וגם את התמונות מהמטוס עם קמי ופלי עוד מעט יש לי יומולדת ויקנו לי סורק ואני יעלה הכל.. בנתיים לאב יו *קרולינה