פח לחיתולים

גלי29

New member
פח לחיתולים

קיבלתי מתנה האם להשמיש אותו או להחליף כלומר עד כמה זה שימושי אם בכלל????

Iris-1

New member
האמת לא השתמשתי כי לא קבלתי ולא

קניתי. נראה לי הוצאה מיותרת כשיש שקיות זבל שאת במילא מור ידה כל יום כמה פעמים. אז קחי את זה ותשתמשי בפתק ההחלפה למשהו שאת באמת חושבת שאת צריכה.

אני קיבלתי מתנה

ואני לא משתמשת בהתחלה השתמשתי אבל אחרי שקיבלנו את החיסון עם הטיפות פוליו שאומרים לך להקפיד לסגור כל חיתול עם קקי בשקית נפרדת הפסקתי להשתמש (את אמורה לעשות את זה חודש וחצי ואז כבר מגיע סיבוב שני של החיסון ושוב חודש וחצי...)

שירי ל

New member
אני דווקא נהנית ממנו

בפח רגיל אם לא מורידים את השקית כל יום כל הבית מסריח מהחיתולים. לא נעים להגיד, אבל לפעמים החיתולים נשארים לי אפילו שבוע בפח הזה ואין ריח. אבל הוא בפרוש אקסטרה אקסטרה אסקטרה מותרות.

דווקא לדעתנו הוא שימושי מאוד ...

ברור שאפשר להסתדר בלעדיו, אבל זה מאוד נוח להשתמש בו - כל חיתול נאטם באופן הרמטי ע"י סיבוב ה"שרוול", אין שום ריח, ואפשר לרוקן בשקט פעם בשבוע, בלי בעיית ריחות לא נעימים או בעיות בריאותיות אחרות (עד כמה שידוע לי, מקווה שאינני טועה ...). מה שנכון, צריך עבורו שקיות מיוחדות - אז תעשו את השיקול שלכם (כסף - נוחות).

גם אני מאוד מרוצה מהפח

ואת המילויים אני קונה בבייבי שיק בגבעת שמואל שם עולה מילוי 32 ש"ח לעומת 49 ש"ח במאדר קר ודומיו

אמיר.

New member
כל פח נורמלי מתאים....

אנחנו משתמשים בפח נפרד מפח הזבל הרגיל... טיטולים מסריחים - שמים בשקית נוספת... זה יותר זול וגם נותן פתרון לשקיות מהסופר..

למעלה