פטגוניה באמצע בפברואר

flatfoot

New member
פטגוניה באמצע בפברואר

האם אפשרי לבצע את הטרקים(פיץ רוי, טורוסים וכו') בתקופה הזו? האם כדי מראש לוותר על האיזור? אולי יש יתרונות אחרים לתקופה זו? סקי למשל?

meni1234

New member
כי זה עדייין שיא העונה

ניתן לבצע את הטרקים עד סוף מרץ

flatfoot

New member
היית באמצע פברואר?

לפי כמה אתרי אינטרנט פברואר זה כבר גבולי לעונה ויש סיכון באתרים סגורים וכו' אז לפי מה שאתם אומרים ניתן לטייל שם בחודש הזה בלי דאגות? (אולי רק קצת יותר קר וגשום?) עוד אנשים היו באמצע פברואר?

d a v i d k a

New member
"גבולי", זה תלוי איך מסכלים על זה ../images/Emo13.gif

אני הייתי שם ביולי - אוגוסט והיה אחלה. נכון, לא תוכל להגיע לכל המקומות, אבל זו חוויה אחרת.

meni1234

New member
אין לך מה לדאוג

שנה שעברה ידידה שלי התחילה מאושואיה ב6.2 והיה לה מזג אוויר מצוין לאורך כל הטיול מזג האוויר בפטגוניה הפךפך ויכול להיות יום אחד נאה מאוד ולמחורת גשמים וסערות אפילו בינואר

Mor167

New member
הייתי בדיוק 18 יום...

בערך סוף ינואר עד אמצע פרבואר בערך היה בסדר גמור אולי רק שעשינו את הפיץ רוי היה עננים בקושי ראינו כל השאר אחלה.

flatfoot

New member
לסכום העניין...

עד סוף מרץ אני יכול לטייל באיזור פטגוניה כולל טרקים..

kofifo1

New member
עזובתך

אתה לא רוצה לטייל שם בפבואר, עדיף ככה בתחילת ינואר, עם עדיפות ל9 בחודש.

sUp3r

New member
בטח שאפשר!!

שמע... אני נחתתי בסוף ינואר בבואנוס וירדתי רק אחרי חודש (!!!) + "התעכבות" באושוואיה כשבוע.... יצא לי להיות בטורוסים בערך בתחילת מרץ והיה מזג אוויר נפלא!!! עלינו בבוקר למעלה וקיבלנו טורוסים מדהימים! לעומת זאת היינו בפיץ רוי כמה ימים אחרי, היה מזג אויר נהדר ביום הראשון, וביום השני קמנו לעננים שהסתירו את כל הנוף ולקינוח- גשם כל הדרך חזרה. חברים שלי טיילו שבועיים שלושה לפניי והיה להם טרק נוראי בטורוסים ופיץ רוי אדום כמו אש.... בקיצור... לא צריכה להיות לך בעיה גם בתאריכים האלה, אם אתה יכול להגיע לפני אז עדיף אם לא אז לא קרה כלום ואולי אפילו ייצא יותר טוב. לעומת זאת... כבר בסוף מרץ- תחילת אפריל לא כדאי לך לטייל כי אז כבר המזג אוויר הרבה יותר בעייתי. מה שחשוב זה שתמצה כל מקום שאתה מגיע אליו ואל תפספס מקומות רק כדי להספיק לאחרים.... טיול מהנה

למעלה