פטה אגוזים וריבת בצל
פטה אגוזים 300גר` אגוזי מלך-לרסק בלהב מתכת במעבד מזון 3 בצלים מטוגנים-להוסיף ולטחון רבע חב` מרגרינה 1 קופסת אפונה מסוננת -להוסיף ולטחון 3 ביצים קשות -כנ``ל מלח , פלפל שחור,1 כף ברנדי ריבת בצל 4 כפות שמן זית, 2 בצלים אדומים פרוסים דק 1/4 כוס יין אדום 2 כפות סוכר חום 1/2 כפית צפורן טחון מלח,פלפל אופן הכנה:מחממים השמן,מאדים הבצל ומערבבים עד להזהבה מוסיפים סוכר ממשיכים לבשל תוך בחישה עד שהבצל משחים. מוסיפים יין ,צפורן ,מלח,פלפל מבשלים עד שהנוזלים מתאדים בתיאבון, באהבה חג שמח ברוריה
פטה אגוזים 300גר` אגוזי מלך-לרסק בלהב מתכת במעבד מזון 3 בצלים מטוגנים-להוסיף ולטחון רבע חב` מרגרינה 1 קופסת אפונה מסוננת -להוסיף ולטחון 3 ביצים קשות -כנ``ל מלח , פלפל שחור,1 כף ברנדי ריבת בצל 4 כפות שמן זית, 2 בצלים אדומים פרוסים דק 1/4 כוס יין אדום 2 כפות סוכר חום 1/2 כפית צפורן טחון מלח,פלפל אופן הכנה:מחממים השמן,מאדים הבצל ומערבבים עד להזהבה מוסיפים סוכר ממשיכים לבשל תוך בחישה עד שהבצל משחים. מוסיפים יין ,צפורן ,מלח,פלפל מבשלים עד שהנוזלים מתאדים בתיאבון, באהבה חג שמח ברוריה