פטה מורגנה - אז והיום

גרוזיה

New member
פטה מורגנה - אז והיום../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

פטה מורגנה -------------- 1993-דנה אינטרנשיונל 2006-ג'ואל -------------- איזה להיט מטורף זה היה !!!

EMANUELA XD

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

מדהימות!!

15d03

New member
תאכלס ..

לדעתי פטה מורגנה של ג'ואל להיטטטט...... ושלא נדבר ביכלל על FEEL IT.. לדעתי הוא הלהיט של השנים האחרונות, יצאו ב2006 ועדיין משמיעים אותו בהרבה מקומות, כמו כל הלהיטים של ג'ואלל :)

EMANUELA XD

New member
כל אחת מדהימה ומקסימה בסיגנון משלה

לכל אחת קסם אישי מנצח -ולכל אחת יש את ההצלחות משל עצמה לא צריך לעשות הבדלים מי טובה יותר ומי טובה פחות ג'ואל עשתה חידוש מדהים לפטמורגנה דומה לחידושים שדנה עשתה לשירים רבים
דנה זאת דנה
ג'ואל זאת ג'ואל וברור שאני מטורפת על
קים
וניקה DIVA'S אחחחחח ארבעתם בשיר אחד יווווווו איזה שילוב מנצח
טיפשות שלא הולכות על זה-אימאאאאאאאאא יכלו להרעיד תמדינה אני טרנסקסואלית וגאה באחיותי הטרנסיות עד סוף הזמן

מיצי אתה רוצה לגרום פה לפוגרום חחחח

2 הגירסאות יפות של דנה זה אותנטי ושומעים שזה ממש של פעם האמת שהשיר יצא לג'ואל חשבתי שזה שלה ואז אחי אמר שזה במקור של דנה אינטרנשיונל אבל אני אישית מחוברת יותר לג'קואל כי זה עכיווי וקופצני מדליקייי ליקייי

EMANUELA XD

New member
אתם מזהים מי זאת בתמונה?

האים זאת ג'ואל? תמונה ששלחו אלי--ממש עכשיו!! ממ היום בעולם הפוטושופ וצילומים אין סופיים של ג'ואל אולי זאת ג'ואל!!

גרוזיה

New member
בוודאות לא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא דומה לדוגמנית מוכה...חחחח סתאאאם היא יפה אבל עדיין מוכה חחחחח.... גייסוןןן לאאאב אהההה ביצצצצצצצצצ גגגרררררררלללללללללללללללללללללללללל איזההה שירררר חוווווווווווררררשששששתתתתתת

למעלה