פטה עדשים ואגוזי מלך
חזרתי אתמול מנופש יוגה שהיה כרגיל מדהים.. חוץ מזה שהיה מדהים, היה עוד משהו מדהים וזה שבאחת הארוחות (שבנופש היוגה הן צמחוניות) היה פטה עדשים ואגוזי מלך, מעין סוג של ממרח כזה שבהגשה אמנם נראה כמו כבד קצוץ
אבל היה מדהים כאמור מבחינת הטעם.
אני לא יודעת איך הוא עשה את זה, מה שבטוח הוא שמכיוון שזה היה במסגרת נופש יוגה, לא היו בצל ושום בתבשיל כך שלא זה מקור הטעם. חיפשתי מתכונים לזה ברשת אבל כולם כוללים בצל ושום.
כמובן שאני לא מצפה שמישהו ידע כאן איך אותו טבח הכין את הפטה אבל אולי יש רעיונות איך אפשר לעשות את זה טעים בלי שימוש בבצל ושום? (ואגב, התבשיל הוא טבעוני. את זה כן ביררתי
)
חזרתי אתמול מנופש יוגה שהיה כרגיל מדהים.. חוץ מזה שהיה מדהים, היה עוד משהו מדהים וזה שבאחת הארוחות (שבנופש היוגה הן צמחוניות) היה פטה עדשים ואגוזי מלך, מעין סוג של ממרח כזה שבהגשה אמנם נראה כמו כבד קצוץ

אני לא יודעת איך הוא עשה את זה, מה שבטוח הוא שמכיוון שזה היה במסגרת נופש יוגה, לא היו בצל ושום בתבשיל כך שלא זה מקור הטעם. חיפשתי מתכונים לזה ברשת אבל כולם כוללים בצל ושום.
כמובן שאני לא מצפה שמישהו ידע כאן איך אותו טבח הכין את הפטה אבל אולי יש רעיונות איך אפשר לעשות את זה טעים בלי שימוש בבצל ושום? (ואגב, התבשיל הוא טבעוני. את זה כן ביררתי
