פטורים של מתנדב

• פותח הנושא mvk1
  • פורסם בתאריך

mvk1

New member
פטורים של מתנדב

הבנתי שיש פטור גורף מנשק מה שאומר פטור משמירות ומטווחים
יש עוד פטורים גורפים?
וזה סיפור להוריד פטורים? כי אם נגיד יתנו לי פטור מטורנויות אני ירצה להוריד אותו זה סיפור או אם אני מביא המלצת רופא ומסמכים רפואיים יורידו לי אותו?
איזה עוד פטורים יש בכללי הבנתי שיש לחלק תנאי של שיבוץ שעה מבית חולים להרבה יש את זה?
כי אני מקווה לכמה שפחות פטורים פשוט
אשמח אם תפרטו לי אל הפטורים לכם כדי לקבל פרופורציה תודה

xXGASXx

New member
לגבי שאלתך

כן, זה סיפור להוריד פטורים, הכל תלוי איזה פטורים אתה מקבל. בדר"כ אתה מגיש בקשה מיוחדת לתא מתנדבים לביטול פטור מסויים עם נימוקים ולפעמים הם גם מבקשים ממך מכתב המלצה מרופא ודברים כאלה. זמן הטיפול בבקשות כאלה הוא בד"כ שלושה שבועות ואם נדרשים מסמכים נוספים זה יכול לקחת יותר.

Lipazla

New member
ערעור על פטור

היי :)
שמעתי על הרבה שקיבלו פטור של שעה מבית חולים, אני אחת מהן למרות שאני לא ממש צריכה אותו, לכן ערערתי על הפטור והערעור אושר. חשוב שהרופא שלך יציין במסמך שאתה לא זקוק לניידות לבית חולים.
בנוסף, אם תרצה לערער על עניין הטירונות, תוכל לפנות למש"ק המתנדבים שאחראי עליך- זה מה שאני עשיתי והוא כבר טיפל בזה.

mvk1

New member
עשית 02?

הי לגבי השעה מבית חולים קשה לי להאמין שיתנו לי כזה כי גם אם המחלה שלי פורצת פתאום אני יבחין בזה רק אחרי שבועיים שלוש שהיציאות שלי בשירותים יראו את זה?? אז אלה אם זה גורף אז אני לא חושב שיתנו לי את השעה מבית חולים וגם אם יתנו אני יערער כי עה מבית יולים לא יעזור לי גם אם תפרוץ פתאום המחלה ל יקרה כלום חוץ מהיציאות.. (דלקת כבד בחומרה קלה) כמובן בנוסף אני ינסה לערער על עניין הנשק אבל הכי מעניין אותי הצלחת לעשות טירונות 02? כי אם אני יצלח לאשר אני היה המאושר באדם

Lipazla

New member
לפני גיוס

עוד לא התגייסתי, אבל המש"ק שלי יצר איתי קשר, שאל איזו טירונות אני רוצה לעשות, עניתי שכמובן שארצה לעשות 02 אך לא בטוחה שיאשרו את זה.. תוך כמה ימים התקשרתי למדור מתנדבים והעניין אושר.

mvk1

New member
אם אפשר לשאול

על מה קיבלת שחרור? כי לי יש דלקת בכד אתה חושב שיכול להיות שיאשרו 02? עוד שאלה לא כל כך קשורה לנושא פשוט מחא חברים מתגייסים ואני באי וודאות מוחלטת במקרה כמו שלי של דלקת כבד ברמת חומרה יחסית קלה נוטל תרופות קבועות המצב יציב ולא צפוי לפרוץ אין בעיה אם מאמצים פיזיים בכלל בכללי אניספורטאי רץ למרח.ים ארוכים לדעתך יש סבירות שלא יאשרו לי את ההתנדבות?

נ ו ע ה 12

New member
העניין של בית החולים לא גורף לכלל המתנדבים

אני יודעת שזה אוטומטית לחולי סכרת, אולי גם מתקשר למחלות נוספות... בכל מקרה, זה לא גורף, ותלוי בעיה ומצב רפואי

Lipazla

New member
זה משתנה

אני מקווה בשבילך שיאשרו כל מה שתרצה, וגם אם לא- לא נורא!
מה שחשוב הוא שלא תוותר ולא תרים ידיים, הערעור שלי אושר רק אחרי שני ערעורים לפני כן. שיהיה בהצלחה!

mvk1

New member
קודם יאשרו את ההתנדבות

קודם מעניין אותי שיאשרו את ההתנדבות את חושבת שתהיה בעיה אם זה? הבנתי שמאשרים כמעט את כולם... אחרי זה נפעל לנסות לעשות טירונות 02 ולהוריד פטור מנשק שאני בספק שיאשרו את הטירונות והנשק אבל עדין שווה לנסות.. אבל לגבי אישור ההתנדבות לאור מה שתיארתי את חושבת שתהיה בעיה?

Lipazla

New member
אני לא ממש יודעת..

אני לא ממש בקיאה בעניין הזה, אף אחד גם לא יוכל לתת לך תשובה חד משמעית..

mvk1

New member
אולי מישהו אחר יכול לענות לי?

ממ תודה עזרת לי המון אבל רק השאלה האחרונה מישהו יכול לעזור לי? באיזה מקרים התנדבות לא מאושרת? מאשרים כמעט את כולם לא?

למעלה