פטור זקן

Malshab31

New member
פטור זקן

לפי הרס''ר שלי מתנדבים יכולים ללכת עם פטור רפואי מגילוח אותו הם קיבלו מרופא אזרחי. הוא אמר לי ללכת עם הפטור בכיס עם תעודת המתנדב.
רציתי לדעת אם בגלל הפקודה החדשה של הגילוח אני כמתנדב צריך להגיש טופס לקבלת פטור רפואי

noboya

New member
אתה מתכוון לפטור רפואי צבאי? אף אחד לא ייתן לך...

הרס"ר שלך צודק לדעתי, מתנדבים צריכים פטור מרופא אזרחי ותעודת מתנדב...
לדעתי פטור זקן רפואי שלא עקב סיבת ההתנדבות יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להשיג.

Malshab31

New member
.

יש לי פטור אזרחי בגלל אקנה, זה לא קשור לסיבת ההתנדבות שלי. הרס''ר אמר שאני יכול ללכת עם הפטור הזה.
השאלה היא אם אני צריך להגיש את הפטור לוועדה כמו כל חייל אחר

noboya

New member
סמוך על הרס"ר

תעשה מה שהוא אומר, אם מ.צ עושה על זה בעיות תגיד שאלו ההנחיות שקיבלת ושבמידת הצורך אתה מבקש להישפט ביחידה.

פטור זקן למתנדבים

היי, אסביר לגבי פטור זקן למתנדבים. המלצה מרופא אזרחי היא לא פטור תקני. באם יש קשר בין סיבת ההתנדבות שלך לפטור זקן יש להגיש את ההמלצה מהרופא האזרחי לרופאת המתנדבים בענף רות"ם, באם אין קשר בין סיבת ההתנדבות לבקשת פטור לגידול זקן יש לגשת לרופא היחידה כדי שיחליט האם הבעיה הרפואית בעור מקנה פטור לגידול זקן עפ"י פקודות צה"ל. אדגיש שוב, מסמך מרופא אזרחי שרשום בו פטור לגידול זקן הוא לא קביל ומ"צ יכול לתת דו"ח.

Bar EL

New member
אהלן,

אני כבר מעל 5 חודשים ומההתחלה יש לי פטור זקן מרופא אזרחי(גם בגלל אקנה) ואף פעם מ"צ לא עשו לי בעיות או ערערו על זה, אמרתי להם שאני מתנדב והראתי להם את הפטור והם הבינו, אף אחד לא מתעסק עם מתנדבים ובדוגרי לא יכולים לעשות לך כלום(עובדה שהרס"ר אמר לך שזה בסדר) אז אין לך מה לדאוג ואתה לא צריך להגיש את הפטור ולא שום דבר אלא רק להיות עם המסמך בכיס לצד תעודת המתנדב.

Malshab31

New member
היי

אתה המתנדב הרביעי שאומר לי את זה אז הכל טוב
יש הגבלה לכמה זמן הפטור יכול להיות? יש לי לחצי שנה

Bar EL

New member
אהלן

אצלי הפטור(גם פטור שיער בנוסף ד"א)הוא ללא הגבלה,אם רשום לך לחצי שנה אז מקסימום תוציא פטור שוב אחר"כ זה לא בעיה.

למעלה