פטור לינה

Bar EL

New member
פטור לינה

שלום.....לא רשום לי ברשימת פטורים של הכרטיס מתנדב פטור לינה למרות שאני דיי לא מסוגל לישון בבסיס, פטור שמירות ותורנויות כמובן יש לי אבל אני חושש שהמפקדת תתעקש להשאיר אותי לישון בבסיס כי זה לא רשום, אז השאלה שלי האם אפשר לדבר עם מדור מתנדבים כדי לנסות לעשות משהו עם זה? ואם לא אז האם לדעתכם המפקדת תתחשב בי? תודה לעוזרים...

eran544

New member
אתה יכול לדבר עם מדור מתנדבים ולבקש לשקול מחדש את הפטור

עדיף שתביא המלצה מרופא שאומרת שלא כאי לך לישון בבסיס

Bar EL

New member
הבעיה שאני לא יכול להשיג שום אישור מהרופא עד רביעי

וברביעי אני חוזר...

נ ו ע ה 12

New member
המפקדת יכולה רק להתחשב, כפי שכתבת, אבל היא ממש לא חייבת

והאמת? זה גם ייראה מאוד לא הוגן מצד שאר החיילים שלצידך... לא לכל המתנדבים יש פטור לינת בית ובמידה ואין לך פטור כזה, הגיוני ביותר שידרשו ממך להישאר לישון בבסיס ויכניסו אותך למשמרות לילה למיניהן וכדומה. תדבר עם המפקדת ותסביר לה למה אתה לא מסוגל להישאר לישון בבסיס ובמקביל (החל מיום רביעי) תפתח בתהליך מול מדור מתנדבים. קח בחשבון שאם אין סיבה ממשית (אלא סתם פינוק, ומצטערת אם זה בוטה מדי) - אין סיבה שתקבל פטור כזה.

Bar EL

New member
כמו שאמרתי, יש סיבה מוצדקת

אז זה נשמע לי מוזר שהיא "ממש לא חייבת" כי מה אני אמור לעשות במצב כזה? להקשיב לה למרות שאני לא יכול רק בגלל שלא רשום את זה בפרוטוקול?
השאלה האמיתית היא אם אישור רופא יספיק לה כי בטח התהליך עם המדור יקח זמן גם ככה הם לא עונים לרוב...

eran544

New member
אתה ממילא לא תוכל להשיג את מדור מתנדבים לפני יום רביעי

כמו שרשמתי בשרשור הקודם.
ואישור רופא אזרחי לא יחייב אותה לשחרר אותך.

Bar EL

New member
כי התגייסתי רק ביום רביעי

זאת אומרת שהייתי בבסיס רק ביום חמישי בכל מקרה תודה

נ ו ע ה 12

New member
אין פטור=היא לא חייבת. כמו שאמרתי, היא יכולה להתחשב בינתיים.

הסיבה שאתה לא יכול לישון בבסיס קשורה לסיבה בגינה קיבלת את הפטור? המצב שלך עלול להדרדר עקב הלינה בבסיס? כי אם כן קצת תמוה בעיני שלא קיבלת אותו עוד לפני הגיוס, ואם לא - אל תפתח ציפיות גבוהות מדי. קח בחשבון שהפטור הוא לא אוטומטי, יבדקו את זה ואתה תקבל אותו רק אם אתה באמת צריך אותו, ע"פ שיקול דעתו של רופא מתנדבים, ושלא משנה מהי ההחלטה - זה לוקח זמן.

למעלה