פטור מילואים.

rafi6110

New member
פטור מילואים.

שלום רב.

קוראים לי רפאל שללאשבילי ויש לי פטור ממילואים , השאלה שלי היא כזאת איך אני מבטל את הפטור כדי לחזור לשירות מילואים פעיל??!!??

הודה לכם מאוד מאוד ותודה רבה לכל העונים! :)

noboya

New member
ביטול פטור מילואים

שלום רפאל,
כדי לבטל פטור ממילואים צריך לפנות למדור מתנדבים - לדעתי הם יבקשו שתכתב מכתב בקשה.
רק רוצה לציין שתהליך כזה לוקח זמן (לפעמים גם חצי שנה) ולא כדאי לפתח ציפיות לביטול מהיר.
&nbsp
כל הכבוד ובהצלחה!

נ ו ע ה 12

New member
הגשת בקשה להתנדבות למילואים

בשביל להגיש בקשה להתנדבות למילואים יש למלא את הטופס המצורף ולהעבירו לשלישות היחידה שלך, שם ידאגו להחתים את מפקד היחידה על חלקו השני של הטופס. ברור שלפני הכל היחידה צריכה לגלות רצון לגייס אותך למילואים ביום מן הימים, זה עולה כסף ולכל יחידה יש ימי מילואים מוקצבים, כך שלא יתחילו בכל התהליך אם מלכתחילה אין ליחידה צורך בכך, עם כל הרצון הטוב של מגיש הבקשה. שים לב שצריך גם לצרף שאלון רפואי שחתום על ידך וע"י רופא משפחה... אין לי כרגע קישור לזה אבל בטוח שבשלישות ידעו לתת לך אותו.
&nbsp
קח בחשבון, כמו כל דבר בצבא ובפרט בענייני מתנדבים-פטורים, זה תהליך שלוקח זמן. לי אישית לקח חצי שנה מיום הגשת הבקשה ועד האישור שלה...
&nbsp
*כל הנכתב כאן מדבר על פטור מילואים מסיבות רפואיות, כלומר בהנחה שהיית בסדיר חייל מתנדב ובעת שחרורך קיבלת פטור ממילואים. הפורום לא עוסק בסיבות האחרות.
&nbsp
הטופס: http://www.aka.idf.il/sip_storage/files/8/70718.pdf

rafi6110

New member
המשך....

אז שזהו ביום השיחרור שלי הקצינה אמרה לי שאני עושה מילואים וזה ואז אמרתי לה מה לי ולמילואים כאילו רציתי רק ליברוח מהמערכת אבל לא ידעתי שזה יעשה לי בעיות במקרה של גיוס לקבע...ובגלל זה אני רוצה לבטל את הפטור בשביל שיהיה לי סיכויים להיכנס לקבע....ותודה רבה לכם על העזרה חברים!!! :)

noboya

New member
יש קשר בין פטור מילואים לחתימת קבע?! לא היה לי מושג!

נ ו ע ה 12

New member
גם לי לא היה מושג...

בכל מקרה, על בסיס מה קיבלת את הפטור ממילואים? סתם כי ביקשת מהקצינה? !:S לא הבנתי אם בכלל היית מתנדב או לא?

למעלה