פטור ממס הכנסה

Lightning Rider

New member
פטור ממס הכנסה

התחלתי לעבוד בעבודה חדשה לפני חודש ובטופס 101 מילאתי את השדה של "חייל משוחרר" אבל שכחתי לצרף את התעודת שחרור שלי קיבלתי משכורת על החודש הזה ולפי דעתי הורידו לי מס (עוד לא קיבלתי את התלוש,רק ראיתי כמה נכנס לחשבון וזה הרבה פחות ממה שזה אמור להיות) מה אני צריך לעשות עכשיו כדי לקבל את הכסף בחזרה? תיאום מס? ואם כן אז איך ודרך מי? תודה.

DoubleD

New member
קודם כל

ה"מס" שמורידים למשכורות מתחת לסכום מסויים הוא מינימלי, גם בצירוף הטופס לוקחים מס, זה פשוט אחוז מס מאוד נמוך. מה שאני אומרת זה שזה לא יכול להיות "הרבה פחות ממה שזה אמור להיות" בגלל הורדה במס... אלא אם כן אתה עובד בתור מנכ"ל של טבע או משהו ואז באופן יחסי אתה מפסיד כמה מיליונים
תיאום מס זה כאשר עובדים ביותר מעבודה אחת כשרה ומרוויחים יותר מסכום מסויים שמוקצה - אז עושים תיאום במס הכנסה ע"מ שישכללו את כל סכום המשכורות ויורידו מס בהתאם. מה שאתה יכול לקבל חזרה זה לא ג'ובות כן ? אבל תנסה לברר דרך המעסיק שלך אם זה ממש מטריד אותך. הם מתעסקים בזה ולכן הם יודעים. יש לציין שאת המידע שסיפקתי יש לקחת בערבון מוגבל, אני לא יודעת הרבה בנושא- אך בהחלט עדיף לפנות למעסיק בעניינים כאלו. בהצלחה

eranmc

New member
איפה אפשר לראות תקרת מס וטלבה של כמה לקוחים?

Lightning Rider

New member
זה פחות

בבערך אלף שקל.. אז ביטוח לאומי ומס בריאות סבבה.. אבל זה לא אמור להיות כ"כ הרבה בכל מקרה אני אחכה לתלוש עצמו כדי לראות מה ירד וכמה

למעלה