פטור מעמידה בתור...

פטור מעמידה בתור...

היי.... מן הסתם ובטח כמו כולם פה יצא לכם בחודשיים האחרונים לבלות בכל מיני מקומות....
אנחנו היינו בסופרלנד ובשפיים.
בעבר במקומות אלו כל המשפחה הייתה מקבלת פטור מהתור. עכשיו זה השתנה רק לזכאי ולמלווה. אנחנו משפחה של 4 נפשות. למה אנחנו לא יכולים להנות יחד...??? אומרים לנו שהאישה והילדה יחכו בתור ואתם תכנסו בלי תור.... אבל יוצא שאנחנו צריכים לחכות להם... פשוט לא מובן. בסה"כ לא ראיתי הרבה אנשים בפארקים עם צמידים. כאולי אנחנו ועוד משפחה או 2... אז מה העניין... לא נראה לי שזה מפריע במיוחד לתור השוטף...
מה אתם חושבים על הנושא והאם ניתן לשנות את ההחלטה...
ישנם מקומות שפחות מחמירים ונותנים אבל אלו שלא פשוט הורסים את כל החוויה...
מה תעדכם בנושא ? איך עבר לכם ?

TikvaBonneh

New member
עמידה בתורים

- אצלנו דווקא הם יודעים יפה לחכות בתור, אז לא יצא לי להשתמש.
לגבי להתפצל, אנחנו הרבה פעמים מתפצלים במקומות כאלה כדי שכל ילד יהנה מהדברים שהוא אוהב ובקצב שלו.

עקרונית אני נמנעת משימוש בתעודה

אני מעוניינת שהילדים ילמדו להתנהג נורמטיבי ככל האפשר.
אני מניחה שאם היה מתעורר ממש קושי בשטח הייתי משתמשת או אם הם היו בתפקוד נמוך יותר.
בכל מקרה כשהלכתי עם ילדים (לאו דווקא אלה שבספקטרום) קצת התפצלנו לפי ההעדפות של כל אחד.
האם אפשר שבמתקנים עם תור לא ארוך מדי הוא כן יחכה עם אחותו בתור?
בכל מקרה למה שתחכו להם?
תעברו למתקן הבא.
גם בגן חיות התפצלנו אני ובעלי כי כל ילד רצה משהו אחר.

כשהילדים שלי היו בני 3 השתמשנו.

ולא היה נעים.
כי הצגתי תעודות. נתנו לנו פטור מהמתנה. אנשים בתור כעסו. ואז עובד שמכניס אנשים היה מכריז לכולם בתור שילדים שלי נכים ויש להם פטור. ואני הרגשתי על הפנים עם ההכרזה הזאת.
אחרי שזה קרה מספר פעמים עם תורים שונים ועובדים שונים. אז הבנתי שלשמור על סודיות הם לא יודעים. היום ילדיי בני 5(תאומים). הם יודעים מה זה נכים (אנשים שלא מסוגלים ללכת). הם בכלל לא מודעים שהם בעצמם מוגדרים כנכים (וטוב שכך).
אני מעדיפה ללמד אותם לחכות בתור מאשר שהם ישמעו הכרזה שהם נכים.
כי לקבל מידע בגיל כל כך רך שאתה בעצמך נכה זה מכה קשה מדי. הרבה יותר קשה מהמתנה בתור.
חוץ מזה לדעתי מאוד מועיל ללמוד לחכות בתור וללמוד להיות סבלני.
זאת הבחירה שלי.
לכן כל המשפחה עומדת בתור (יש עוד ילדה)

למעלה