פטור שמירות - בעית לינה בבסיס.

lollollol

New member
פטור שמירות - בעית לינה בבסיס.

שלום רב. שמי דודי ואני נמצא בצבא קרוב לשנה. כיום אני משרת בדרום בבסיס חימוש לאחר שסיימתי קורס בבה"ד 20. אני נמצא בבסיס שלי קרוב לחצי שנה ומעולם לא עשיתי שם שבת, אולי בגלל שאותו רס"פ התחשב בי. השמפחה שלי ואמא שלי בפרט ספגה טראומה קשה מהצבא, גיסה של אמא שלי (דוד שלי) נהרג במלחמת לבנון הראשנה. גיסה של אמא שלי (דוד שלי) היה שבוי מלחמה ב-73 וחזר אחרי שספג גם הוא טראומה קשה. אבא שלי נפצע בעבר בבסיס אימונים כאשר היה נשוי לאימי. אבא של החבר הכי טוב שלי נהרג במלחמת לבנון השניה דבר שהשפיע עלי מאוד. ועכשיו הבעיה היא כזאת, קשה לי לישון מחוץ לבית כאשר אני במסגרת צבאית, לאמא שלי יש טראומה דבר שמלווה אותי מגיל קטן (יצאתי מקרבי בשל המכתב שאימי שלחה) אני לא מסוגל לישון בבסיס יותר מיום אחד. פניתי לקב"ן והקב"ן מצידו מתעלם מהבעיה שלי וחושב רק על האינטרסט של הבסיס, הסברתי הרבה מאוד פעמים שאין לי בעיה לעשות תפקיד לילה(יום אחד) אבל כאשר זה חורג מיום אחד זה בלתי אפשרי. עכשיו החליפו לנו רס"פ בסרפית והיא נתנה לי שבת, אני פשוט לא יודע מה לעשות, מצב הרוח שלי על הפנים, אמא שלי בדאגה ובחרדות וקשה לי. מה אני אמור לעשות? למי אני אמור לפנות? אימי רוצה לכתוב מכתב לרספית ובכלל לכל מי שקשור לזה במידה ואני עושה שבת היא לא תיתן לי ללכת לבסיס ואם אניאלך היא תפגע בעצמה (דבר שאני לא מוכן לחשוב על זה) האם הדבר הזה עלול לעזור? אשמח לתשובה מהירה, תודה על ההקשבה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לעשות לילה

שלום לך, נראה שאתה חושש לעשות לילות מדאגה לרגשותיה של אמך זה לא פשוט לראות בן אדם שיקר לך מצוי בחרדות בגללך ואולי תנסה לשוחח עם אמך ולהסביר לה שאתה נמצא בבסיס מוגן ושאינך נמצא בטווח סכנה מיידית אולי אז היא תוכל להירגע מעט ואם גם לך קשה עם נושא הלילות תוכל לנסות לדבר עם הרספית החדשה ולהסביר לה את המצב אולי היא תקשיב.. אנחנו כאן באם תרצה להמשיך לשתף אותנו

למעלה