פטור

Halifim

New member
פטור

טוב ביררתי את הנושא,קרבי לא יתנו לי..כנראה שאני וצה"ל לא ניפגש.
בנוגע לצו ראשון,אני יכול פשוט לשלוח לי פקס עם אישור של המחלה או משהו..?
ואם לא אז מה אני עושה בלשכה?אין לי עצבים לעבור את כל המבחנים וכל זה ובכל מקרה בסוף יביאו לי את הפטור
איך אני פשוט הולך לבנאדם שמביא את הפטורים אני יביא לו את האישור שיש לי קרוהן?

Halifim

New member
ודבר נוסף

יש לי פסוריאזיס קל בציפורניים
הרופאה רושמת דבר כזה בשאלון?ואם כן אני יכול לבקש שלא?
פשוט אני הולך עם חבר שהוא באותו תאריך לצו ראשון ואני לא רוצה שזה יהיה רשום מה שגם המחלה הזאת התפרצה פעם אחת כשהייתי קטן ומאז לא אבל עדיין זה בגוף ז"א טכנית יש לי את זה
וזה לא משנה אם היא תרשום כי בכל מקרה אני מקבל פטור..

hillator

New member
תשובה

דבר ראשון חבל שאתה ככה מוותר כפי שאמרתי לך לדעתי יש המון תפקידים שתוכל לעשות בצבא שהם לא קרבי וזה בהחלט לא מצב של הכל או כלום

דבר שני לא תעשה את המבחן... הצו הראשון שלך יגמר בשלב של הבדיקות הרפואיות

לגבי מה רופאה בוחרת למלא זו החלטה שלה

בברכה

Halifim

New member
אין לי מה לנסות

בדקתי עם דוד שלי שחתם קבע שיברר עם חברים והוא אמר שזה לא משנה גם אם תהיה מכונת אדם קרבי לא תקבל בחיים.
אז אני לא יכול פשוט לשלוח להם בפקס דף אישור שיש לי את המחלה?
אין לי עצבים ללכת ללשכה וסתם לקבל כמו מושפל פטור אני מעדיף כבר לקבל את זה בדואר ..
ובנוגע לרופאה בכללי אין לרופאים בעיה עם זה?
ופסוריאזיס זה משהו שרושמים בכלל?
אני פשוט רוצה שהרופאה שלי תרשום רק קרוהן אבל היא כמו שאני מכיר אותה תרשום אפילו תקופות שבהם היו לי שפעת..

hillator

New member
תשובה

1. אף אחד לא רוצה לקחת אחראיות. תחשוב נגיד תהיה בקרבי והמצב שלך יחמיר? באותו רגע הרופא שחתם לך אישור רפואי להיות בקרבי עף הביתה על רשלנות רפואית.. לקריירה שלו כרופא זה בטוח לא יעזור. מה הבעיה שתתנדב להיות תומך לחימה? היו מתנדבים שהתנדבות להיות מדרכי קרב מגע וכל זה. זה לא קרבי אבל זה משהו
2. לא זה צו צבאי אין דבר כזה לא לבוא.
3. לא יודעת לי מילאו פרטים לצו ראשון לפני 8 שנים. אני באמת לא זוכרת מה רופאת הילדים שלי רשמה. אולי החברה שכאן שיותר צעירים זוכרים.

Halifim

New member
אוקי תודה רבה

ואני לא מתכוון להיות לא ג'ובניק ולא תומך לחימה..עם כל הצער שבדבר ההפסד הזה הוא של צה"ל.

Halifim

New member
אין מה לעשות וכל אחד איך שהוא,אני מדמיין את

עצמי רק כקרבי.
אבל פסדר לא רוצים לגייס לא צריך,אני זה שעושה להם טובה לא הם לי,
הרי ב3 שנים האלה אני יוכל 150-200 אלף בקלות.

Halifim

New member
hillator

קראתי עכשיו את המדריך בפזם לצו הראשון ורשום שהבדיקות הרפואיות הם אחרונות...איך אני מגיע עליהם בהתחלה כדי לא לעבור את הריאיון והמבחנים?

נ ו ע ה 12

New member
זה לא תמיד ככה

לי היה אימות נתונים, בדיקות רפואיות ואז (רק אחרי שחתמתי על התחלת תהליך ההתנדבות) הפסיכוטכני.

נ ו ע ה 12

New member
מלש"ב שרוצה להתנדב ובא בגישה כזאת

של "אני זה שעושה להם טובה לא הם לי" - לא מובן לי בכלל למה הוא רוצה להתנדב... ובטח ובטח שהוא לא יצליח בתהליך עד הסוף. סתם הערה.

dudio92

New member
לא הבנתי מילה

יש לך קרוהן לא אישרו לך קרבי (הגיוני ) . אתה רוצה להתגייס ?

למעלה