פטו יותר חשובה ממני? דחוף!

פטו יותר חשובה ממני? דחוף! ../images/Emo10.gif ../images/Emo53.gif

יש לי חברה שאני מכירה 7 שנים! ויש לי עוד חברה שאותה אני מכירה מכיתה ז עד היום כלומר 3 שנים. אבל אנחנו רק חברות מכיתה ח´ ככה כמה חודשיים. חברה שלי שנאי מכירה 7 שנים התחילה להעריץ במובן לא יאומן את פטו מ"קטנטנות" טנלובלה ידועה שמשודרת בשעה 2:10 בערוץ הילדים (6). היא התחילה לרמוז לי שהיא מאוד חכמה ושהיא הייתה מתה לפגוש אותה ולהיות חברתה הטובה! שאלתי אותה עם היא יותר טובה ממני ( חברה יותר טובה) והיא אמרה שהיא לא יודעת ואז אמרה אותו הדבר! אני הייתי בהלם! אותו הדבר? ( ילדה מפורסמת מארגנטינה שגדולה היום מחברתי בכמה שנים טובות! שלא פותרת לה בעיות ואייתה לאת צרה! ושהיא מכירה בערך שנה וחצי!) אתם לא הייתם בהלם! אחר כך היא אמרה ש פטו יותר! ואז אמרתי לה! את יודעת שזה מעליב! והיא ענתה " סליחה אבל זה נכון, כלומר מצטערת". תחשבו אתם הייתם במצבי אתם חושבים וואו ילדה מפוסמת אז מה על תתייחסי היא בכלל לא מכירה אותה. אבל רק שתדעו שכל אחד היה נעלב מזה! טוב אז בקשר לחברה השניה שאלתי אותה עם היא רוצה לישון אצלי אחרי כמה יומיים היא מודיעה שהיא לא יכולה כי היא נוסעת בתאריך זה ( יום למחרת)לאילת. אז אמרתי לה אז אשאל את חברתי השניה אתם ידועים. היא מסכימה אבל רוצה לבוא יותר מוקדם לבדוק עם יש קטנטנות העונה השביעית (יש לי ערוץ בספרדית) שאלתי אותה אה את באה רק בשביל זה מוקדם.? ואז עונה: "כן" ( בלי בושה!) אז שאלתי אותה רוצה אולי ניצא? והיא אמרה בואי נילך ל.. ( החברה שנוסעת לאילת) לא רציתי כי 3 לא מסתדרות אני מסתדרת רק עם אחת, כלומר כל אחד בנפרד. לא אמרתי לה את זה אלה אמרתי לא אין לי כוח והיא התחילה "נו מה איכפת לך.." ( אנחנו רו8אות סרטים כלומר אני משכירה מתי ניראה זה לא יפריע להורים שלי עם נחזור ב 9-10 ואז נראה עד 4? ואז גם החברה השניה שלי תרצה לבוא אלי בקיצור בלגן! אז היא עושה לי! " חכי אני יחזיר לך באותו מטבע" ( מה היא רק רוצה לבוא אלי כדי ללכת לחברה שלי) שוחחתי עם חברה שלי וסיפרתי לה הכל כמו שאני אומרת לכם! והיא הסכימה להגיד לחברתי שהיא לא יכולה אמרתי לה סליחה אבל אני לא מסתדרת עם 3 ככה לא נוח אחד , אחד אחר כך סתם ריבים. היא הבינה אותי מצוין בכיתי לה קצת בגלל חברתי ובגלל פטו! ואמרתי לה מה היא יותר טובה ממני היא אייתה לעת צרה היא עוזרת לה בבעיות? בקיצור הבנתם אבל חברתי שישנה אצלי אני לא יודעת מה לעשות היא עיצבנה אותי לאללה!!!!!! ואיך אני ידבר אייתה?

תענו במהרה היא ישנה אצלי ביום רביעי

נא להציף אותי בהודעות אני משתגעת ולא מצליחה לפתור בעיה זו! בוכה הרבה כי זו חברה קרובה וישנה! :(((((((((((((((((((((((((((
כל זאת מאילוף הסוררת שמשתגעת!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת להגיד לך אבל החברה שלך במצב קשה. היא סובלת מהערצה חולנית! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

תומר15

New member
תשמעי

אם את רוצה אני אדבר עם לכלוך וזבוב (אני כמעט בטוח שאלו השמות) ונבוא לטפל בה אישית!

NICOLE MOORE

New member
dont worry about it

u know there is a certain age in life when u seem to adore pop stars t.v stars movie stars and so on some people are called fanatic fans because they seem to over react over these stars i belive that ur friend is going through this period in her life and it will be over soon until then i dont think that u should take the things that she said to you seriously cause its pretty obvious that she didnt really mean it i mean you are her friend for 7 years and as you said u have been with her through her hard times and so on so im kinda sure that she appreciates you more than what you think but she is just a little too excited about her t.v role model... hope i helped nicole

למעלה