פטיפון

• פותח הנושא mc 69
  • פורסם בתאריך

mc 69

New member
פטיפון

כמה עולה פטיפון טוב..?ומה איכות השמיעה הממוצעת של פטיפון? וכמה עולה תקליט כזה?

matke

New member
אמ... למצוא תקליטים זה די בעיה..

http://www.bazman.co.il/item_level.jsp?catId=157&name=פטיפונים&from=cats אתה יכול לבדוק מחירים

nh5

New member
להורים שלי יש פטיפון.

אני אשאל אותם על המחירים. התקליטים נראים לי כבר די נדירים- הרי לא מייצרים יותר כאלה (או שאני טועה?)

nh5

New member
טוב

סליחה שלקח הרבה זמן, ההורים אמרו שאין להם מושג בעניין, כי הפטיפון נשאר אצלם מימי קדם, כשמחירים היו אחרים והשוק היה שונה אז.... אין לי איף לעזור לך חבוב.. מצטערת. אבל הבנתי שזה יכול להיות עסק די יקר

JustThomas

New member
פטיפון טוב...

וובכן, תלוי. יש הרבה פטיפונים טובים למשל ביד שניה, אם הם במצב טוב (לא מאובקים למוות) אז הם לא דורשים הרבה חוץ מהחלפה של מחט אולי. כמעט כל הפטיפונים החדשים הם פטיפונים לתיקלוט. מתחילים בסביבות 1000 ונגמרים ב5000 פחות או יותר לדגמים שיש בארץ. איכות השמיעה, וובכן - היא לא כמו איכות של CD. הצליל לא נקי ב100% אך יש לו אופי "אנאלוגי" מסוים שהרבה אנשים אוהבים. תקליטים - יש מספר של חנויות בארץ שמתעסקות בתקליטים חדשים, אפילו בטאואר רקורדס ראיתי כמה, אבל תקליטים של אמנים פחות נפוצים יהיה קשה להשיג בארץ. אפשר להזמין מחו"ל. תקליט ממוצע עולה משהו כמו בין 70 ל100 ש"ח למה שאני ראיתי.

dani666

New member
פטיפון טוב חדש עולה ...

מאיזה 2000 ש'ח ועד עשרות אלפים. וממש לא מדובר כאן על מכשירים לתקלוט - אלא על מכשיר לשמוש בייתי תקליטים - ממשיכים לייצר (אם כי כמובן פחות) איכות שמיעה - הצליל נחשב כעדיף על צליל דיגיטלי.

stardust19

New member
אצלנו יש אחד עם BELT משנת 87 משהו

כזה ואפילו יש לנו תקליטים בשבילו- הוא חצי אוטומטי, ולא אני לא מוכר אותו, מצטער

JustThomas

New member
כן, דיברתי על הדגמים הבסיסיים יותר.

איכות שמיעה - וובכן אני מעדיף צליל של CD מקורי. הכי "נקי".

weird dust

New member
בתל אביב משיגים בחצי

50 עד 100 שקל זה באמת מחירים של תקליטים אבל צריך לדעת איך לבחור אותם. פטיפון ול ופשוט עולה 400 שקל הוא אוטמאטי. פטיפון רציני לא אוטמאטי ויד שניה (כראוי לפטיפון) עולה יחסית הרבה ואני ממליץ על B&O אבל זה עולה מליונים למה שם זה סופר אוטומאטי. בקיצור 2000 של לפטיפון מגניב יד שניה זה נחמד מאוד ואני ממליץ.

יאיר B

New member
קבל כמה קישורים

אני לא ממש מתמצא - אבל מצאתי כמה דברים בגוגל. הערה: מציע לך לשלוח מסר ל-weird dust (המנהל השני של הפורום). הוא עובד עם פטיפון ואני בטוח שהוא יענה לך כשהוא יחזור. 1. דיון ארוך מאוד בנושא מפורום שכן:פורום אודיו וקולנוע ביתי.

למעלה