לא היה לי פטישון, ואני רוצה לרכוש אחד טוב. התלבטתי בעבר אם לרכוש פטישון סיני של "דקו" עם עודף ממאתיים שח.
לא רכשתי.
יודע שיש פטישונים זולים יותר (האנטר וכולי?) עם עודף משלוש מאות שח. ספציפית ברכישה מהרשת.
אבל אני אומר לעצמי ואם ארצה לבצע עבודות לבד? חציבה למשל. זה טוב שיהיה לי כלי שלא יגביל אותי.
אז בחרתי ב-2-28 של בוש. אבל רק בחרתי, לא רכשתי
אני רוצה לדעת מה דעתכם?
יש שממליצים ללכת דווקא על 26 ולא 28. כי אומרים שהמכניקה שם יותר פשוטה.
ב28 יש "אנטי קיק" ואני משער שזה עוד מנגנון שיכול להתקלקל.
אני כמעט "נעול" על ה 28 גם בגלל שהבנתי שהוא מיוצר בגרמניה, וגם האנטי קיק נחמד.
אז יש אישור? יש למישהו אותו?
רציתי גם מקיטה, והם גם זולים יותר (בהסתכלות בזאפ)
אבל נראה לי שאם כבר כלי לזמן רב (ועצם זה שאני חושב על חוטי - יעיד על הרצון שלי לכלי לזמן רב)
עדיף אולי ללכת על בוש....
קישורים לדגמים:
28
26
חומר הקיר היכן שאני גר הוא בלוקים ובטון. בין המשימות שלי יש גם לקדוח בתקרה (כמה מאווררי תקרה+ גופי תאורה).
לא רכשתי.
יודע שיש פטישונים זולים יותר (האנטר וכולי?) עם עודף משלוש מאות שח. ספציפית ברכישה מהרשת.
אבל אני אומר לעצמי ואם ארצה לבצע עבודות לבד? חציבה למשל. זה טוב שיהיה לי כלי שלא יגביל אותי.
אז בחרתי ב-2-28 של בוש. אבל רק בחרתי, לא רכשתי
אני רוצה לדעת מה דעתכם?
יש שממליצים ללכת דווקא על 26 ולא 28. כי אומרים שהמכניקה שם יותר פשוטה.
ב28 יש "אנטי קיק" ואני משער שזה עוד מנגנון שיכול להתקלקל.
אני כמעט "נעול" על ה 28 גם בגלל שהבנתי שהוא מיוצר בגרמניה, וגם האנטי קיק נחמד.
אז יש אישור? יש למישהו אותו?
רציתי גם מקיטה, והם גם זולים יותר (בהסתכלות בזאפ)
אבל נראה לי שאם כבר כלי לזמן רב (ועצם זה שאני חושב על חוטי - יעיד על הרצון שלי לכלי לזמן רב)
עדיף אולי ללכת על בוש....
קישורים לדגמים:
28
![www.zap.co.il](https://img.zap.co.il/pics/5/7/7/1/48601775c.gif)
פטישון Bosch GBH 2-28 F בוש - זאפ השוואת מחירים
GBH 2-28 F בוש החל מ - 811₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של פטישון Bosch GBH 2-28 F בוש, מידע על חנויות קרובות, 5 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.
www.zap.co.il
26
![www.zap.co.il](https://img.zap.co.il/pics/5/1/3/8/37028315c.gif)
פטישון Bosch GBH 2-26DFR בוש - זאפ השוואת מחירים
GBH 2-26DFR בוש החל מ - 799₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של פטישון Bosch GBH 2-26DFR בוש, מידע על חנויות קרובות, 5 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.
www.zap.co.il
חומר הקיר היכן שאני גר הוא בלוקים ובטון. בין המשימות שלי יש גם לקדוח בתקרה (כמה מאווררי תקרה+ גופי תאורה).