אורני המקורית
Active member
הבוקר נזכרתי בפטנט הזה כשהוצאתי מהמקרר את החסה שנחתכה אמש.
טוב להערת חסה עייפה או סתם לשמירת חסה חתוכה עד שתתובל.
שוטפים וקורעים/חותכים את החסה, לגודל הרצוי, שמים בקערה (פלסטיק פחות מומלץ)
ועוטפים היטב בשקית ניילון. שומרים במקרר (מחזיק מעמד עד יממה(אולי יותר אך לא
ניסיתי) והחסה מתעוררת, מתמלאת נפח והופכת פריכה וכיפית. אם לא רוצים לשמור אלא
רק לרענן חסה עייפה, מספיקות 3 שעות כאלה.
טוב להערת חסה עייפה או סתם לשמירת חסה חתוכה עד שתתובל.
שוטפים וקורעים/חותכים את החסה, לגודל הרצוי, שמים בקערה (פלסטיק פחות מומלץ)
ועוטפים היטב בשקית ניילון. שומרים במקרר (מחזיק מעמד עד יממה(אולי יותר אך לא
ניסיתי) והחסה מתעוררת, מתמלאת נפח והופכת פריכה וכיפית. אם לא רוצים לשמור אלא
רק לרענן חסה עייפה, מספיקות 3 שעות כאלה.