פטנט למנוע צרידות?

טליה ג

New member
פטנט למנוע צרידות?../images/Emo101.gif

אתמול בלילה תפס אותי כאב גרון חד, וזה מבשר את ההתחלה של הצטננות קשה. אצלי הצטננות היא עסק ארוך, עם כל השלבים(כאב גרון, אף סתום, אף דולף, נזלת כבדה, ליחה, שיעול וצרידות), אבל הדבר הגרוע ביותר מבחינתי הוא הצרידות שמגיעה אחרי שבוע-שבוע וחצי, שיכולה להימשך למעלה מחודש ובימים הקשים ביותר מגיעה לידי אובדן מוחלט של הקול! מכיוון שבעוד כשבועיים מגיע אליי אורח מחו"ל, אני לא יכולה להרשות לעצמי לדבר איתו בקול של קרפדה זקנה. למישהו יש פטנט להחזיר את הגרון לקדמותו, להגן על מיתרי הקול ולמנוע את הצרידות בעוד מועד? המון תודה מראש

טליה ג

New member
המון תודה

אני יכולה לומר שאחרי שתייה מרובה של חלב ודבש אני בהחלט מרגישה הרבה יותר טוב, והגעתי כבר עכשיו(אחרי 5 ימים) לשלב השיעול, שבד"כ מגיע אחרי יותר משבוע. נראה מה יהיה עם הצרידות. כרגע אני עדיין בסדר, אבל ימים יגידו... גם לי יש טיפ קטן למי שסובל מגודש באף וסינוסיטיס: למרוח על שורש האף וגם מתחתיו כמה טיפות של שמן Ying yang. אני קניתי את השמן באוסטריה, אבל אני מתארת לעצמי שאפשר להשיג שמן כזה גם בחנויות טבע בארץ. פשוט פותח את האף, מרענן נשימה ונותן הרגשה טובה. אפשר גם לשים 2-3 טיפות בכוס מים ולשתות.

ה מוזה

New member
שמן Ying yang

אפשר קצת פרטים עליו? ידוע לך מה מכיל השמן? אשמח מאוד לדעת ותודה על העצה לא אחת עולות כאן שאלות לגבי סינוסיטיס ואף סתום כך שטוב לדעת מניסיונם של אחרים

למעלה