פטנט - מה ואיך

שי קון

New member
פטנט - מה ואיך

יש לי רעיון למוצר שאינו בתחום עיסוקי ואני ממש לא יודע מה עושים עם רעיון אני אתן כאן את מקסימום הפרטים האפשריים במינימום גילוי כדי שאוכל לקבל עזרה מדובר בפריט שימושי לבית, חומר: פלסטיק גודל: גובה 20 סמ´, רוחב 10 סמ´ הערכה גסה מילוי: חלול עלות ייצור לדעתי בין 1 ל-2 ש"ח ומחירו לא צריך לעלות על 8 ש"ח כדי שיהיה אטרקטיבי למרות שאפשר לתמחר לפי צבעים (יוקרה ומה הוא ישדר) מתאים לסלון, לחדרים, לאוטו. מדובר במין מוצר ביתי שאנשים תמיד מסתכלים סביבים ומחפשים/חושבים אם היה לי כזה לידי עכשיו. זה מוצר שאמור להיות מוסף למוצר אחר. כך שבשיווק נכון אפשר למכור את הרעיון לחברות שמייצרות את המוצר הראשוני ואולי חברה אחת תיקח כדי למשוך קונים לקנות את שלה. לי יש ביד רק ציור. איך מתחילים? איך מייצרים אב טיפוס, ניסוי? אני ממש לא יודע. איך אני מבטיח את עצמי שלא יקחו את הרעיון במפעלון או לחילופין בחברה (החברה של המוצר) אם אני בא להציע להם את הרעיון לפני צאתו, הם יכולים להגיד לעצמם: למה שלא נכין לבד.... אומרים לי לא תודה ומייצרים. לא יהיו לי אלפי שקלים לעו"ד. (אולי קצת הגזמתי) אני לא חושב שאני אעשה מליונים אבל מדובר במוצר מגניב שיכול להתאים לכל בית, ובמיוחד לבתים עם ילדים. מקווה שהובנתי, תנו עצות בהמוניכם. תודה שי

oh yes

New member
דבר עם "תנופה" בבית התעשיינים

בתל אביב או עם מט"י.

51שרה

New member
עזרה לבעלי בפיתוח עסק

בעלי פתח ענף עסקי בקיבוץ - "הסעות" האם יש אפשרות לתת לו יעוץ?

DealCenter

New member
קרא זה חשוב

אם אינך יכול להרשות לעצמך להשקיע בייעוץ משפטי טוב איך תשקיע במוצר שדורש ממך ייצור תבנית (שטנץ) בעשרות אם לא מאות אלפי שקלים?

Shy but Cute

New member
כמה מילים על תנופה...

ניתן לקבל עד 200,000 ש"ח לאדם שאינו חברה למטרת יצירת מוצר מרעיון. יש להם כל מיני קריטריונים וועדות אבל התהליך יחסית קצר ואיכותי. חשוב לדעת שאינך יכול להישתמש בתקציב זה בכדי לקחת משכורת לעצמך. בהצלחה. אני.

Shy but Cute

New member
מה לא נכון?

לא נכון שהסכום המקסימלי הוא 200,000 ש"ח? לא נכון שלא ניתן לקחת שכר מהלוואה זו? מה זה קשור?! חשוב לייזם החדש לדעת שלמרות שהוא יכול לקבל כסף מהקרן על מנת לסיים את פיתוח המוצר או לבצע סקר פטנטים הוא חייב במקביל לדאוג לכך שיהיה ברשותו מספיק נון עצמי לממן את מחייתו במשך תהליך זה. העובדה שקיבלת הלוואה ע"ס 200,000 ש"ח אך אין ביכולתך לסיים את החודש משאירה אותך במצב רע. לכן כן, זה קשור. אני

oh yes

New member
התגובה היתה לתשובה שמעליך

מה שכתבת נכון. לא הייתי ממליץ על תנופה לולא חשבתי כך.

nathanb

New member
יש לי פתרון עבורך

אתה לא הראשון שמתחבט בבעיה זו ויש לי דרך איך "להוציא אותך לאור". נא צור איתי קשר: [email protected] ואשמח לעזור לך.

elibin

New member
ההגנה מתחילה בהתקפה

שלום שי, בתור מי ששואל הרבה כיצד לשמור על הרעיון אתה מספר - יותר מידי! יש זאבים שם בחוץ והדמיון עובד. אתה תיאלץ לספר פרטים - אבל לא ע"ג האינטרנט... מכיוון שניסיתי לא מזמן לפתח רעיון בעקרון דומה אשמח לתת לך עצות שיחסכו לך כסף. צר קשר: [email protected] elibin

שי קון

New member
אתה באמת חושב שמהעירפול

שעשיתי אתה מצליח להבין מה זה? אם כן, אז בא באמת הדימיון עובד חזק. אשלח לך מייל בשלב מאוחר יותר.

למעלה