פטנט עולמי נגד התכווצות השריר ברגל

ענתש

New member
פטנט עולמי נגד התכווצות השריר ברגל

קורה לכן שבלילה מתכווץ לכן השריר ברגל ? לי זה קורה כל הזמן. קיבלתי מליון עצות קש ותרופות סבתא עד שעצה אחת של חברה ממש עזרה ! ברגע שזה קורה - מהר מהר למתוח את כף הרגל אחורה (למשוך את הבוהן לכיוון הברך) כך שהשריר האחורי של הרגל (זה שנתפס) ימתח מכיוון העקב. או במושגים מעולם הבאלט - פלקס (ההפך מפויינט, למדתי באלט בגיל 5 במשך שבועיים אז אני מקווה שהמינוח מדוייק....). עובד כמו קסם והכאב מפסיק עוד לפני שהתחיל. לי זה ממש עשה את היום (בעצם את הלילה....)

anat_i

New member
נכון!

וברגע שהבנתי את זה, זה פשוט יותר לא קרה. פשוט לא למתוח יותר את הרגליים למצב פוינט!

J-סיקה

New member
שיטה ישנה ומוכרת וטובה

אני סבלתי ממנה כשהייתי מאוד שמינה (140 קילו) ואמא שלי היתה קמה בלילה למתוח לי את הרגל באותה צורה שהסברת את האצבעות לכיוון הברך גם את בעלי כבר תידרכתי כשהוא בלילה שומע אותי או מרגיש אותי מועכת אותי בגלל כיווצים שידע מה לעשות מראש

ענתש

New member
אני מקווה שזו לא חוצפה לשאול

אבל - הצלחת לרדת ? איך ? אני מתעניינת לעתיד מכיוון שהתחלתי את ההריון עם איזה 10 קילו עודף, בינתיים אני בשבוע 27 ועליתי 7 קילו (שזה כנראה לא ממש נורא) אבל הדרך ארוכה עוד לפניי ואני רואה מה יהיה כבר בסוף....

J-סיקה

New member
בכיף ענת

אני בחורה שמינה מטבעי וניסיתי את כל הדיאטות הקיימות החל מלעשות קשירת שיניים ועד דיקורים למינים בדרך עברתי שומרי משקל מירי בלקינד ועוד ועוד ועוד אבל בכולם חייבים לרצות להתמיד בסוף בלי הרבה פטנטים אשפזתי את עצמי לקיצור קיבה לפני 5 שנים בעיקבותיו ירדתי כ-60 קילו ועליתי מאז 20 לצערי....

ענתש

New member
אוף, חשבתי שהפעם תהיה תרופת קסם

האמת היא שכחצי שנה לפני ההריון ירדתי 8 קילו בשומרי משקל ודווקא הלך בסדר עם השיטה החדשה שלהם (הנקודות). אני חושבת שמה שעבד עליי בעיקר זה "עקרון השוטר" - העובדה ששוקלים אותך כל שבוע... נורא התביישתי לא לרדת. אבל כמובן שהצלחתי להעלות 5 מתוך ה-8 חזרה ממש לפני שנכנסתי להריון. טוב, אז אני מניחה שבחזרה לעינויים אחרי הלידה... אני כל כך אוהבת אוכל, זה ממש קשה לי. אני גם נורא אוהבת לבשל, אני ממש מוכנה להיות במטבח כל היום. זה נורא קשה ככה... אני מקווה שהבת שלי תקבל את הגנים של חמותי - את מכירה את אלו שאוכלות כל מה שבא להן בעולם ולא עולות גרם ? היא עלתה בכל הריון 20 קילו (שבמקרה שלה זה חצי ממשקל גופה) וירדה אותם שבוע אחרי שהיא יצאה מבית החולים. יש לי הרגשה שאני הולכת לצאת מבית החולים עם יותר קילואים משנכנסתי אליו. טוב די לקיטורים ! כל הכבוד לך בכל מקרה ! 60 קילו ! את מתכוונת לעשות את זה שוב מתי שהוא ?

ענתש

New member
סליחה...

אני מצטערת על חוסר הרגישות (התגובה שלך היתה נעלבת קצת...) לא התכוונתי, אני פשוט לא ממש מבינה בזה ואני קצת מבואסת מהמשקל שלי, אני במצב כזה שאני מוכנה לעשות כמעט הכל בשביל לרדת... אז כלום לא נראה לי חריג. זה ניתוח קשה ? חשבתי שעושים את זה עם כל מני בלונים וכאלו, בלי חתכים...

J-סיקה

New member
אני לא יעשה עוד אחד כי זה לא אפשרי

ולא בריא בראשון התקינו לי טבעת בבטן (פתיחה מלאה ....בבטן) והיא עדיין בבטן ככה שהמצב הוא אותו דבר ....

shy-angel

New member
Jסיקה - המלצה בנושא סקירה

בתור בחורה שמנה מטבעי, מנוסה ב"יויו" הדיאטות, אני מרשה לעצמי ליעץ לך בנושא סקירה מוקדמת. אני עשיתי מה שאמרה לי הרופאה, כלומר הלכתי בשבוע 15, וכבר היה קשה לראות הכל באולטרא סאונד ואגינלי, ובאולטרא סאונד אבדומינלי מאוד קשה לראות בבירור אצל נשים שמנות, מה שיצא שנאלצתי לחזור על הבדיקה כעבור 3 שבועו, ועדיין לקבל תוצאה חלקית בלבד. להריונות הבאים המליץ לי הרופא שעשה את האולטרא סאונד להגיע כבר בשבוע 13. הוא אומר שמבחינת התפתחו כבר אפשר לבדוק הכל וההריון מספיק קרוב לנרתיק עדיין כדי לראות הכל באולטרא סאונד ואגינאלי. וכמו שהוא אמר, עדיף לבוא מוקדם מידי ולחזור כעבור שבוע שוב, מאשר מאוחר מידי. מקווה שיש לך את המזל שלי יש, וגם את יורדת במשקל מההריון הזה. אני בשבוע 23 ועדיין מאזן הקילוגרמים יחסית לתחילת ההריון הוא שלילי (אבל מתחיל לעלות, עכשיו) .... בהצלחה !

שרון123

New member
תוספת להלמה המעולה

אני בנוסף מותחת את הרגל באותה צורה גם לפני השינה - כמה מתיחות בכל רגל לפני שאני נכנסת למיטה, ואז זה כמעט שלא קורה בכלל.

tonti

New member
זה עובד!!!!!!!!!!!!

ניסיתי אתמול בלילה 3 פעמים. זה עבר בשניה! תודה

למעלה